Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu ilacı doktorunuz mu önerdi? Bi yan etkisi var mı acaba?
arkadaşlar konuyu başından beri okuyanlar bilir benim kilo alma çabamı ve zaman zaman kilo almay çalışırken verişlerimi..biraz önce tartıldım vee kilom 50.2:))2ay olmadan 7kilo aldım...:79::125::125::125::128::128::128::128::128::128::128::128::131::131::131::131::131::131:
ewet ama nasıl ???
ewet ama nasıl ???
teşekkür ederim... şuana kadar çatlak dışında hiçbir sıkıntım olmadı umarrımm bundan sonrada olmaz.
Selam kızlar ben adlım çok şükür tam 8 kilo .. Prakten kullanarak ama düzenli ve 3 öğün .ilk başta uyku yaptı ama 1-2 gün sonra geçti. hiçbir yan etkisini görmedim ..sadece kalçamda genişleme oldugu için kılcal damar gibi gözüken çatlaklar oldu oda inş. geçer diyorum ve prakten i hepinize tavsiye ediyorum ...kalın sağlıcakla not : 1 ay da tam 8 kilo aldım
evet ama konu yanlış anlaşılmış. ilaçla kilo almıyorsun ki, bu ilaç iştah açıyor.eczaneye de sordum,gunlerdır de araştırıyorum iştah açıyor ve çok yediriyor bu yüzden kilo alıyorsun.sen iştahın açıldığında sağlıklı yersen sağlıklı kilo alırsın.
şuruba şimdi başladım ben de 10 dk önce içtim.int.de saatlerce okudum herkes memnun
merabalar kızlar.ben beslenme danışmanlığı yapıyorum.yani insanlara doğru beslenmeyi öğretiyoruz.kilo almak ya da vermek isterseniz ve yardıma ihtiyacınız olursa ben burdayım =)
canım günde 3 defa ama kaç ölçek? içinde ki o kaşıkla kaç defa ?????** ben ilk içtiğim için 1 tam 1 yarımla başladım şimdilik