Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hemmen yardımcı oluyorum.. düzenli olarak kullanmadıgım haldeee..
bir şurupla mayıs ayından bu yana taaamm 9 kilo aldım kızlar
nasıııll canım bişiler yemek istedi burayı okudukça :) ama yeni farklı bi yurda gectim yicek hic bi sey yok yurt hayatını biliyosan :\ bu saatte tabi ne olabilir. hadi yarından itibaren başlıyoruz iştah açıcı videolar filan izle tatlım bnmde pek yok ama mesela erkek arkadasımı yerken görünce acaip istahım acılır hep onu izlerim yerken :) onun gibi. kelin ilacı olsa .d ama zorlıcaz napalım baska caresi yok mideler kücülmüs iyce :\ hadi, ben inanıyorum bi gayret et sende :):):)
Hadi canimmm ne surubu o vitaminmi??doktormu verdi??
kızlar benim yarın 14. günüm ama 2 kilo almışım şimdiden yani şoktayım desem yeridir çünkü ben haytta alamayan biriydim ya şuan görünürde bişey yok yani çok belli olmuyo ama popom büyüdü sanki biraz tartıldım az önce bi baktım bi kilo daha almışım ilk haftada 1 kilo almıştm 2. hafta olcak yarın bi kilo daha almışım umarım böyle devam eder yaa ama tatrtıda almış oldğm kilodan çok görünürde belli olsun artık istiyorm
ne yaptın peki
canım eczaneden işte o bahsettiğim protein+karbonhidrat tozunu kullanıyorum 15 gündür.pek ümidim yktu açıkcası ama adam kesin aldırır falan dedi inşallah bu şekilde devam eder.5-6 kilo daha almam gerekiyo başka bişeyde ypmıorm aslında öyle arada bi çklota çerez yiyorm onu ztn eskidende yerdim ama bence etkili olan o toz çnkü 14 günde 2 kilo almışım.ilk hata bu tozu aldğma pşman olmştm çnkü bi arkadaşım GNC diye bi yern tozlarını önerdi hem kampanyası flnda oluo dedi ama şuanda hiç üzgn değilm kutu bittiğinde hala almaya devam ediyorsam buna devam etcem alamıyorsam GNC nin ürününü denerm blki
canım o tozun adı ne? bana ozelden yazarmısın hemen cevap verırsen çok sevınırım ayrıca bu tozu bıraktıktan sonra kıloları gerı vermıyoruz dımı
canım o tozun adı ne? bana ozelden yazarmısın hemen cevap verırsen çok sevınırım ayrıca bu tozu bıraktıktan sonra kıloları gerı vermıyoruz dımı