5 kilo alsam tam süper olacak diyenleeeerrr

cnm ben bu forumda basbas bağırdım gnc weight kullanın diye ben kullandım 10 kilodan fazla aldım 39 kiloydm ilk başladğığmda şimdi 49 ama 55 oldum zamanı biliyorm inşaat vardı evde kullanamadım ve yemek yemedm iş falan kilo verdm doğl ama saten o ilaçcı 1 ay fazladan kullncaksın 3 kilo gidiyo benm şimdi göbeğim bile var mekik çekyorm düşün sana tavsiyem onu kullnırken mekik çek göbek yapmasın valla beni görenler çok şaşırdılar:) ben bu konuda cok tecrübeliyim abartma içerken ben günde 4 bardak içtim normali 3 yada 2 bardak yemekten sonra iç iştahını kesmesin ha bide sana tavsiyem bimden karşık kuruyemiş var 2.95 miyidi neydi ondan al birde elma suyu ikisini akşamları tüket bununda faydası var öenmli bişi daha söliyim ben 1 ayda 3 kilo aldm sende dene eğer kilo alırsan devam et gnc sitesine gir gold kart var ondan al kampanyası oluyo baya ucuza geliyo 2 ayda bir tüket vücudunu cok yorma şimdilik aklıma gelenler bunlar sorun olursa sor cevplayabilirm:)iyi kilo almalar

sen ne kadara almıştın canım fiyatı neydi bnm ürün seninkinden farklı 2kiloluk adına şuan bakamıyorum içerde çünkü baktıktan sonra yazcamm 2 kilo 100 liraya aldım ben..bide diyolarki aldğın kiloları geri veriyomuşşsun falan snr etti bi kaç arkdşm.sen ne durumdasn

yookk emin ol iştahla alakası yokk :) seni zorlaan bişi yok çünkü :))) şunu ye unu ye die muzla yourt ztn 2 dknı alıO:))) patates deseen ufack bişi al haşla ye :)) ee zatn dierleride günlük ne yiosan o :) karanflleri bende yutamam diodum ama 3ünü bir ikisini bir yut:))) fazla su içmcksn ama yarım bardk suyla yutucaksın:) baş kısımları warya çicek gibi açan onlrı kopar boasını yırtar

karanfilin kilo almadaki etkisi nedir:44::44::44:

cnm ben bu forumda basbas bağırdım gnc weight kullanın diye ben kullandım 10 kilodan fazla aldım 39 kiloydm ilk başladğığmda şimdi 49 ama 55 oldum zamanı biliyorm inşaat vardı evde kullanamadım ve yemek yemedm iş falan kilo verdm doğl ama saten o ilaçcı 1 ay fazladan kullncaksın 3 kilo gidiyo benm şimdi göbeğim bile var mekik çekyorm düşün sana tavsiyem onu kullnırken mekik çek göbek yapmasın valla beni görenler çok şaşırdılar:) ben bu konuda cok tecrübeliyim abartma içerken ben günde 4 bardak içtim normali 3 yada 2 bardak yemekten sonra iç iştahını kesmesin ha bide sana tavsiyem bimden karşık kuruyemiş var 2.95 miyidi neydi ondan al birde elma suyu ikisini akşamları tüket bununda faydası var öenmli bişi daha söliyim ben 1 ayda 3 kilo aldm sende dene eğer kilo alırsan devam et gnc sitesine gir gold kart var ondan al kampanyası oluyo baya ucuza geliyo 2 ayda bir tüket vücudunu cok yorma şimdilik aklıma gelenler bunlar sorun olursa sor cevplayabilirm:)iyi kilo almalar
banada diyetisyen tavsiye etti en son 37 kiloydum 15 gundur içiyorum bakalım bugun gidicem diyetısyene kaç kılo olmuşum merak edıyorum :)..ben gunde 2 bardak içiyorum ama 1 bardak süte 1 ölçek koymuyorum 1 ölçeğin yarısından az koyuyodum ben o ölçek çok buyuk gozukmuştu gozume demekkı ondan koycakmışm :)) sen kaç ay kullandın
canım sabah kahvaltıdan sonra 300ml yarım yağlı süt(1 subardağından daha çok) 2 yemek kaşığı yada içindeki ölçekten 1 ölçek katıp karıştırıyıp içiosun çokta güzel tadı varya muzlu süt gibi muzlu bnmki..bide geece yatarken aynı şekilde içiyosun..eczaneciyle konuşştum sporsuz kullanacağımı bunu önerdi.2-3 ay kullancam sadce çnkü fazla kulanırsan karacğerin yağlanırmş.bide bu tozla beraber bi hap veriyorum ynında dedi ama onu alamadım o kadar para veremezdm bunu bile zor aldım eczacıda zaten 1 hafta kullan ona göre gelip alırsın alamıyosan kilo hap alırsn daha hzlı etki eder dedi.bide benim eve tartı almam lazımki burdan size yazabileeyim. :KK70::KK1:
tamam canm cok sagl :) bendede tartı var ama tartılmıyorum 10 gunde bi diyetısyene gidiyorum orda tartılıyorum suprz olsun dye :))

sen ne kadara almıştın canım fiyatı neydi bnm ürün seninkinden farklı 2kiloluk adına şuan bakamıyorum içerde çünkü baktıktan sonra yazcamm 2 kilo 100 liraya aldım ben..bide diyolarki aldğın kiloları geri veriyomuşşsun falan snr etti bi kaç arkdşm.sen ne durumdasn

ben 2010 da kulandığımda ikili kampayası vardı 124 e almıştım 2012 de tekrar kullandığımda tanesi 125 falandı yanlış hatırlamıyosam bende kart vardıda ben kampayalı alyodum 200 e falan geliyodu sanrm

banada diyetisyen tavsiye etti en son 37 kiloydum 15 gundur içiyorum bakalım bugun gidicem diyetısyene kaç kılo olmuşum merak edıyorum :)..ben gunde 2 bardak içiyorum ama 1 bardak süte 1 ölçek koymuyorum 1 ölçeğin yarısından az koyuyodum ben o ölçek çok buyuk gozukmuştu gozume demekkı ondan koycakmışm :)) sen kaç ay kullandın

tamam canm cok sagl :) bendede tartı var ama tartılmıyorum 10 gunde bi diyetısyene gidiyorum orda tartılıyorum suprz olsun dye :))

canm saten öle kullan ölçeğin yarısı kadar yoksa ağır gelir valan unntum diyebilrim nekdar kullandığımı bi 2010 da kullandım bide 2012 de 2010 yanlş hatrlamıyosam 3 ay falan kullandım 39 dum 47 oldm sonra nedense içmek istemedm 44 e düştm ama yemek yemdm yani sonra yine kullandım 44 den 55 e cıktm yne 3 ay falandı sanrım bi ayda 5 kilo aldığımı biliyorm vücut ilk ay topluyo bende 3 kilo yapmıştı iki kutu içmen laızm bi ayda anca sonra ki ay 4 e bile cıkıyo dedğim gibi akşamları kuruyemiş ve elma suyu çok işe yarıyo benm dijitl basklm vardı hergn tartılıyodum:) sabh az cıkyosun akşam bi kilo fazla sonra kullnan kaullana o klonda sabt kalıyosun vala kafayı yemiştm bi ara şimdi göbeğim cıktı o gitsn dye uğraşıyorm düşün artık eczaneden de alablirisn ama telefndan siparş verdğinde hedşye kuponu geliyo %30 indrm falan pahalı cnkü aklına takılan bişi olursa sor canm

bu arada aldığım ürünün adı power system weight gainer kızlar 3-4 gündür kullanıyorum ya inşallah faydası olur eczacı kesnlkle etkisini görceğimi söyledi.ayda 2-3 kilo alırsn dedi bakkalımmm..ama tartı alamadım ya hala

kilo almak için diyet listesi diye bi konu vardı orda yazmıştım o diyeti uyguluyorum ve gnc weight gainer içiyorum gunde 2 kere

SABAH KALKINCA
2 bardak ılık su+6 fındık+8badem+3 tam ceviz

KAHVALTI (9-9.30)
7-8 zeytin,2 kibrit kutusu peynir,3ince dilim ekmek,sınırsız şekerli çay,bal,bol söğüş (1 yumurta=1 kibrit kutusu peynir ona görede ayarlayabilirsiniz)

ARA ÖĞÜN(11.30-12.00)
1 bardak süt yada yoğurt,1 porsiyon meyve

ÖĞLEN YEMEĞİ(13.30-14.00)
3köfte kadar ,et balık yada tavuk
4 yemek kaşıgı pilav yada makarna
çorba (1-2 kepçe)
yoğurt(2 yemek kaşıgı)
salata bol yağlı

ARA ÖĞÜN(16.00-16.30)
1kase sütlü tatlı,1 porsiyon meyve

AKŞAM YEMEĞİ(19.30-20.00)
6yemek kaşıgı sebze yemegi
2kaşık yoğurt
bol yağlı salata

YATMADAN

günde 1.5-2 litre su

1 porsiyon meyve dediğide mesela..1 elma,1 mandalina,küçük bir muz,küçük bi portakal...vs

SABAH KALKINCA

KAHVALTI (9-9.30)
7-8 zeytin,2 kibrit kutusu peynir,3ince dilim ekmek,sınırsız şekerli çay,bal,bol söğüş (1 yumurta=1 kibrit kutusu peynir ona görede ayarlayabilirsiniz)

ARA ÖĞÜN(11.30-12.00)

çorba (1-2 kepçe)
yoğurt(2 yemek kaşıgı)
salata bol yağlı

ARA ÖĞÜN(16.00-16.30)

2kaşık yoğurt
bol yağlı salata

YATMADAN

günde 1.5-2 litre su

1 porsiyon meyve dediğide mesela..1 elma,1 mandalina,küçük bir muz,küçük bi portakal...vs

Ben bunlari yesem catlarim.bende acikma duygusu yok kizlar yaa.cok sorun yasiyorum.21yasindayim 1.53 boyum 45kiloyum boyuma gore zayif durmuyorum ama cocuk gibi hissediyorum vucudumu.goguslerim cok kucuk.biraz etine dolgun olup kadinsi gozukmek istiyorum.buyuzden 5kilo tam benlik sanirim.aldigim kilolarda gobekte birikmez.kilo aldigim zaman bel cukurum bile ayni kaliyo.ellerim,yuzum,gogus ve basenler bide bacaklar sisiyo kilo aldigimda.buyuzden cok istiyorum hadi bana yardim edinde bende aliyim su 5 kiloyu.sizede cook dua ediyim:)

teşekkürler ben zaten bu diyete göre yiyorum genelde ama sabah kuruyemişi denememiştim inşallah işe yarar bendede iştah var ama yiyesim yok :KK43:
SABAH KALKINCA

KAHVALTI (9-9.30)

ARA ÖĞÜN(11.30-12.00)

çorba (1-2 kepçe)
yoğurt(2 yemek kaşıgı)
salata bol yağlı

ARA ÖĞÜN(16.00-16.30)

2kaşık yoğurt
bol yağlı salata

YATMADAN

günde 1.5-2 litre su

kilo almaya çalışanlar nerde:KK14:
ara verdik herhalde toplu bi şekilde:KK31:
hadi kızlar gaza gelip başlayalım yine:KK9::KK9:

Biz kg vermek isteyenlerden sizse almak isteyenlerden ben size dağıtasyım barı 5şer kg ne olacak benden alın=)
Allah yardımcın olsun ne diyeyim

Ay çok mutluyum kızlar tozu 1 hafatadır kullanıyorum 1 kilo almşım şimdiden gerçi bakınca henüz anlaşılmıyo ama aldığım bi kaç kilo daha almam lazm anlaşılması için adam demişti 1haftada başlarsın diye almaya ama inanmamıştm pek..bakalım daha almaya devam etcekmiyim buraya yazarm.

Ayyy yok yaa ben soyledigim gun basladim ogle yemegine kadar yapabildim.duzenli evde olanlar icin bu ben surekli evde degilim olmuyo:KK43:ben nasi kilo alcamm kizlar.gecen gun esim bu boyle kuruyup kalmis heryerin die dalga gecti benle:KK43:cocuk gibiyimmmm kizlarr cocukkk:KK43:((

allaha şükür eşimden yana sorununm yok ya o hatta bu kilon iyi diyor ama ben taktım bi kere alacam o 5kiloyu

X