- 12 Ocak 2013
- 116
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merabalar kızlar.ben beslenme danışmanlığı yapıyorum.yani insanlara doğru beslenmeyi öğretiyoruz.kilo almak ya da vermek isterseniz ve yardıma ihtiyacınız olursa ben burdayım =)
kızlar 1ay öncce diyetisyene gittim ve ihtiyacım olan 5 kiloyu aldım doktor 2ayda 5 kilo diye hedef koydu ama ben 1ayda aldım onu
Bunun 2 katı kadar yiyorum ben ama neden almıyorum diyetisyen kişiye göre yazıyor gerçi, tahlil yaptı mı peki canımşöyle söyliyim doktora gitmeden benim kadar iştahsız biri varmıydı bilmem..yıllardır kilo almak için uğraştım,kendi çabalarımla olmıycağını anladım ve yardım almaya karar verdim.bugün tam 1 ay oldu doktora gideli giderkenki kilom 43dü şimdi 47..iştah açmak için bira mayası kapsülü veridi ve mide genişlemek lazım dedi ama öyle sanıldığı gibi dolu dolu bi yemek listesi vermedi bana göre hazırladı listeyi..kısa bi şekilde yazayım
_kahvaltı
1yumurta yada 8zeyttin
1tatlı kaşığı tereyağ
1tatlı kaşığı bal yada reçel
1parça peynir
3dilim ekmek
_öğle
2kepçe sebze yemeği yada baklağil yada 3 köfte yada 1parça tavuk yada balık
6yemek kaşığı pilav yada makarna yada 3dilim ekmek
_akşam
_gece (9buçuktan 12ye kadar)
1dilim kek 1bardak süt yada yada.......
şöyle söyliyim doktora gitmeden benim kadar iştahsız biri varmıydı bilmem..yıllardır kilo almak için uğraştım,kendi çabalarımla olmıycağını anladım ve yardım almaya karar verdim.bugün tam 1 ay oldu doktora gideli giderkenki kilom 43dü şimdi 47..iştah açmak için bira mayası kapsülü veridi ve mide genişlemek lazım dedi ama öyle sanıldığı gibi dolu dolu bi yemek listesi vermedi bana göre hazırladı listeyi..kısa bi şekilde yazayım
_kahvaltı
1yumurta yada 8zeyttin
1tatlı kaşığı tereyağ
1tatlı kaşığı bal yada reçel
1parça peynir
3dilim ekmek
_öğle
_akşam
_gece (9buçuktan 12ye kadar)
1dilim kek 1bardak süt yada yada.......
Bunun 2 katı kadar yiyorum ben ama neden almıyorum diyetisyen kişiye göre yazıyor gerçi, tahlil yaptı mı peki canım
Selam kızlar ben adlım çok şükür tam 8 kilo .. Prakten kullanarak ama düzenli ve 3 öğün .ilk başta uyku yaptı ama 1-2 gün sonra geçti. hiçbir yan etkisini görmedim ..sadece kalçamda genişleme oldugu için kılcal damar gibi gözüken çatlaklar oldu oda inş. geçer diyorum ve prakten i hepinize tavsiye ediyorum ...kalın sağlıcakla not : 1 ay da tam 8 kilo aldım
sanırım bahsettiğin çatlaklar geçmez bir krem var ilaç önermek yasak o yüzden ismini vermeyeyim, eczaneye sorarsan derideki pigmenti düzeltmeye yarıyor.
ilaçla kilo almaya pek olumlu bakmıyor çoğumuz canım ne yazık ki şahsen vücuduma kilo alırken karaciğerimi yormayı istemem
hayırlı olsun senin kilocukların da :)
Selam kızlar ben adlım çok şükür tam 8 kilo .. Prakten kullanarak ama düzenli ve 3 öğün .ilk başta uyku yaptı ama 1-2 gün sonra geçti. hiçbir yan etkisini görmedim ..sadece kalçamda genişleme oldugu için kılcal damar gibi gözüken çatlaklar oldu oda inş. geçer diyorum ve prakten i hepinize tavsiye ediyorum ...kalın sağlıcakla not : 1 ay da tam 8 kilo aldım
Bu ilacı doktorunuz mu önerdi? Bi yan etkisi var mı acaba?
ilaç antihistaminik yani alerji için yazılan bir ilaç yan etkisi olarak iştah açıyor.
Bilemiyorum yan etkilerini oku istersen iştah açıyorsa yazıyordur, sp.....n ve Pr....n bildiklerim iştah açanlar ama sen doktora danışmadan yine de hiçbir ilacı içme en iyisi...peki başka bi marka antihistaminik ilaç olmaz mı? evde var da çünkü:)