cnm ben bu forumda basbas bağırdım gnc weight kullanın diye ben kullandım 10 kilodan fazla aldım 39 kiloydm ilk başladğığmda şimdi 49 ama 55 oldum zamanı biliyorm inşaat vardı evde kullanamadım ve yemek yemedm iş falan kilo verdm doğl ama saten o ilaçcı 1 ay fazladan kullncaksın 3 kilo gidiyo benm şimdi göbeğim bile var mekik çekyorm düşün sana tavsiyem onu kullnırken mekik çek göbek yapmasın valla beni görenler çok şaşırdılar:) ben bu konuda cok tecrübeliyim abartma içerken ben günde 4 bardak içtim normali 3 yada 2 bardak yemekten sonra iç iştahını kesmesin ha bide sana tavsiyem bimden karşık kuruyemiş var 2.95 miyidi neydi ondan al birde elma suyu ikisini akşamları tüket bununda faydası var öenmli bişi daha söliyim ben 1 ayda 3 kilo aldm sende dene eğer kilo alırsan devam et gnc sitesine gir gold kart var ondan al kampanyası oluyo baya ucuza geliyo 2 ayda bir tüket vücudunu cok yorma şimdilik aklıma gelenler bunlar sorun olursa sor cevplayabilirm:)iyi kilo almalar
yookk emin ol iştahla alakası yokk :) seni zorlaan bişi yok çünkü :))) şunu ye unu ye die muzla yourt ztn 2 dknı alıO:))) patates deseen ufack bişi al haşla ye :)) ee zatn dierleride günlük ne yiosan o :) karanflleri bende yutamam diodum ama 3ünü bir ikisini bir yut:))) fazla su içmcksn ama yarım bardk suyla yutucaksın:) baş kısımları warya çicek gibi açan onlrı kopar boasını yırtar
banada diyetisyen tavsiye etti en son 37 kiloydum 15 gundur içiyorum bakalım bugun gidicem diyetısyene kaç kılo olmuşum merak edıyorum :)..ben gunde 2 bardak içiyorum ama 1 bardak süte 1 ölçek koymuyorum 1 ölçeğin yarısından az koyuyodum ben o ölçek çok buyuk gozukmuştu gozume demekkı ondan koycakmışm :)) sen kaç ay kullandıncnm ben bu forumda basbas bağırdım gnc weight kullanın diye ben kullandım 10 kilodan fazla aldım 39 kiloydm ilk başladğığmda şimdi 49 ama 55 oldum zamanı biliyorm inşaat vardı evde kullanamadım ve yemek yemedm iş falan kilo verdm doğl ama saten o ilaçcı 1 ay fazladan kullncaksın 3 kilo gidiyo benm şimdi göbeğim bile var mekik çekyorm düşün sana tavsiyem onu kullnırken mekik çek göbek yapmasın valla beni görenler çok şaşırdılar:) ben bu konuda cok tecrübeliyim abartma içerken ben günde 4 bardak içtim normali 3 yada 2 bardak yemekten sonra iç iştahını kesmesin ha bide sana tavsiyem bimden karşık kuruyemiş var 2.95 miyidi neydi ondan al birde elma suyu ikisini akşamları tüket bununda faydası var öenmli bişi daha söliyim ben 1 ayda 3 kilo aldm sende dene eğer kilo alırsan devam et gnc sitesine gir gold kart var ondan al kampanyası oluyo baya ucuza geliyo 2 ayda bir tüket vücudunu cok yorma şimdilik aklıma gelenler bunlar sorun olursa sor cevplayabilirm:)iyi kilo almalar
tamam canm cok sagl :) bendede tartı var ama tartılmıyorum 10 gunde bi diyetısyene gidiyorum orda tartılıyorum suprz olsun dye :))canım sabah kahvaltıdan sonra 300ml yarım yağlı süt(1 subardağından daha çok) 2 yemek kaşığı yada içindeki ölçekten 1 ölçek katıp karıştırıyıp içiosun çokta güzel tadı varya muzlu süt gibi muzlu bnmki..bide geece yatarken aynı şekilde içiyosun..eczaneciyle konuşştum sporsuz kullanacağımı bunu önerdi.2-3 ay kullancam sadce çnkü fazla kulanırsan karacğerin yağlanırmş.bide bu tozla beraber bi hap veriyorum ynında dedi ama onu alamadım o kadar para veremezdm bunu bile zor aldım eczacıda zaten 1 hafta kullan ona göre gelip alırsın alamıyosan kilo hap alırsn daha hzlı etki eder dedi.bide benim eve tartı almam lazımki burdan size yazabileeyim.
sen ne kadara almıştın canım fiyatı neydi bnm ürün seninkinden farklı 2kiloluk adına şuan bakamıyorum içerde çünkü baktıktan sonra yazcamm 2 kilo 100 liraya aldım ben..bide diyolarki aldğın kiloları geri veriyomuşşsun falan snr etti bi kaç arkdşm.sen ne durumdasn
banada diyetisyen tavsiye etti en son 37 kiloydum 15 gundur içiyorum bakalım bugun gidicem diyetısyene kaç kılo olmuşum merak edıyorum :)..ben gunde 2 bardak içiyorum ama 1 bardak süte 1 ölçek koymuyorum 1 ölçeğin yarısından az koyuyodum ben o ölçek çok buyuk gozukmuştu gozume demekkı ondan koycakmışm :)) sen kaç ay kullandın
tamam canm cok sagl :) bendede tartı var ama tartılmıyorum 10 gunde bi diyetısyene gidiyorum orda tartılıyorum suprz olsun dye :))
karanfilin kilo almadaki etkisi nedir:44::44::44:
bugün diyetisyenden geldim ve diyetisyene baslayalı 3 hafta oluyo tam 3 kilo almışım :)
SABAH KALKINCA
2 bardak ılık su+6 fındık+8badem+3 tam ceviz
KAHVALTI (9-9.30)
7-8 zeytin,2 kibrit kutusu peynir,3ince dilim ekmek,sınırsız şekerli çay,bal,bol söğüş (1 yumurta=1 kibrit kutusu peynir ona görede ayarlayabilirsiniz)
ARA ÖĞÜN(11.30-12.00)
1 bardak süt yada yoğurt,1 porsiyon meyve
ÖĞLEN YEMEĞİ(13.30-14.00)
3köfte kadar ,et balık yada tavuk
4 yemek kaşıgı pilav yada makarna
çorba (1-2 kepçe)
yoğurt(2 yemek kaşıgı)
salata bol yağlı
ARA ÖĞÜN(16.00-16.30)
1kase sütlü tatlı,1 porsiyon meyve
AKŞAM YEMEĞİ(19.30-20.00)
6yemek kaşıgı sebze yemegi
2kaşık yoğurt
bol yağlı salata
YATMADAN
günde 1.5-2 litre su
1 porsiyon meyve dediğide mesela..1 elma,1 mandalina,küçük bir muz,küçük bi portakal...vs
SABAH KALKINCA
2 bardak ılık su+6 fındık+8badem+3 tam ceviz
KAHVALTI (9-9.30)
7-8 zeytin,2 kibrit kutusu peynir,3ince dilim ekmek,sınırsız şekerli çay,bal,bol söğüş (1 yumurta=1 kibrit kutusu peynir ona görede ayarlayabilirsiniz)
ARA ÖĞÜN(11.30-12.00)
ÖĞLEN YEMEĞİ(13.30-14.00)
3köfte kadar ,et balık yada tavuk
çorba (1-2 kepçe)
yoğurt(2 yemek kaşıgı)
salata bol yağlı
ARA ÖĞÜN(16.00-16.30)
1kase sütlü tatlı,1 porsiyon meyve
AKŞAM YEMEĞİ(19.30-20.00)
6yemek kaşıgı sebze yemegi
2kaşık yoğurt
bol yağlı salata
YATMADAN
günde 1.5-2 litre su
1 porsiyon meyve dediğide mesela..1 elma,1 mandalina,küçük bir muz,küçük bi portakal...vs