5 kilo alsam tam süper olacak diyenleeeerrr

Merhaba arkadaşlar daha bu sitede yeniyim ama hemen ilgimi çekti sevincimi paylaşmak istedim.Bende kilo alamıyordum çok yiyorum ama metabolizmam hızlı çalıştığı için 1 gram kilo alamıyordum.Bir ürün keşfettim şiddetle tavsiye ediyorum.Hardline Nutrition diye bir firma var bunlar gıda takviyeleri yapıyorlar.Kilo aldırıcı ürünlerini aldım.Adı Progainer.Toz halinde süte karıştırılıp içiliyor tadı çok güzel milkshake gibi.2 ayda 4 kilo aldım.Mutlaka deneyin.

yavaş yavaş vermeye başladım bu ara süt içmedim bıldırcın yumurtasınıda boşlamıştım yarım kilo verdim 3günde

hareketlensem iyi olucam böyle beklersem gidiicek kilolar yine

reklam amaçlı olduğunu düşünüyorum niyeyse

yavaş yavaş vermeye başladım bu ara süt içmedim bıldırcın yumurtasınıda boşlamıştım yarım kilo verdim 3günde

hareketlensem iyi olucam böyle beklersem gidiicek kilolar yine

ah ahhh aynen kızlar bende almak istiorm bi 5 kloo 41 kloym yaa we yasım 25 nişanlıyım düşünün arkdşlar sakın ilaç iğne ek gıda tkwysi ypmaynnn kesnlkleee iğreeenç bişi yan etkleri öle büyükkki anlatamam burada şmdi ama uzak durunn.. size önerim şu kii ama bundan sonrada yemeye dwm edilmeliii öğünler:)) ben edemedim üşndm işthm yok

1 hafta sabah aç karnına 4 5 tane karanfil yutun...
1 hafta sonraaa diyetete başlıoruz şöle ;
sabahları khwltı kesinnnlklee yplcaaakk vee peynir zytn bal nyse heep yiyinn:)
bol bolda ekmek iyiyn hiç bişi yemiosanzz
öğlenleri yemekle birlkte kesnlklee 1 tane patates haşlaması yiyinnn
4 5 gibi yourtla muz yiyinn kesnlkleee aksatmayn ama :)
akşamda yemeiiniizi güselce yiyin fakat et veya balık kesin olsunnn 2 günde birde olsa ve et yemeklerinin yanında domatesi pişirip yiyinn..

bakın 1 ay yapın bayaaa bi şişiosnzz ama önemli olan dewam etmek :) bunu sadce 1 ay yapıcaksnz bu arada abahtrlı yemein we sütten ıspnaktn uzak durun

1 ay sonrada normal öğünlernzde normal ymklernizi yiyin ama yine muzu ve patatesi pek akstmyn:) tatlı yiyin bol bol ama üzerine tarçın döküünn :)

bunu yapabilmek için önce iştah açmak lazım
denicem mutlaka
karanfilleri yutmak zor olucağa benziyor ama herşeyi yaptım alamadım birde bunu denicem

karanfili bende duymuştum ünlü diyetisyenlerden bi adam söylemişti
adını unuttum soyadı saraçoğlu :
D

bunu yapabilmek için önce iştah açmak lazım
denicem mutlaka
karanfilleri yutmak zor olucağa benziyor ama herşeyi yaptım alamadım birde bunu denicem

yookk emin ol iştahla alakası yokk :) seni zorlaan bişi yok çünkü :))) şunu ye unu ye die muzla yourt ztn 2 dknı alıO:))) patates deseen ufack bişi al haşla ye :)) ee zatn dierleride günlük ne yiosan o :) karanflleri bende yutamam diodum ama 3ünü bir ikisini bir yut:))) fazla su içmcksn ama yarım bardk suyla yutucaksın:) baş kısımları warya çicek gibi açan onlrı kopar boasını yırtar

arkadaşım ben bol ballı süt içtim bebe bisküvisi yedim yatarken ve eczaneden özel ilaç getirttim vitamin hapı hepsi bu 1ay önce 43 kiloydum şimdi 46buçuk oldum faydası var bu söylediklerimi dene

çok saolasınn ben de bebe bisküvisine süt ve bal katıp yemeye bşladım bu dördüncü günüm,bakalım faydası olucak mı :)

hmmm tmm çok sağol denicem mutlaka
bakalım faydasını görücekmiyim
offf denemediim şey kalmadı
zapzayıfım kilo almak istiyorumm

kızlarrrr ben bugün eczaneden karbonhidrat + protein toz karışımı aldım 2 kiloluk 95 tl.eczacıyla konuştum baya sporsuz kullancğmı ona göre bişey isteiğimi söyledim orantılı şekilde ve spora gerek klmadan olanı gösterdi bana bugün aldım gece başlıycam inşallah etkisi olur çünkü bende kilo almayı istiyorum artık.bıktım insanlardan ay belin kopucak demesine.

canm bende böle bi ürün kullanıyorum senınkının adı ne ? benmkı gnc weight gainer 1850...eger senınkıde bundansa nasıl kullandıgını yazarmısın tam anlayamadımda ben nasıl kullanıcagımı

hmmm tmm çok sağol denicem mutlaka
bakalım faydasını görücekmiyim
offf denemediim şey kalmadı
zapzayıfım kilo almak istiyorumm

dene dneee :))) inşşş işe yararr sende de :) ben düsenli yemiorum bi hwesle yaptm işe yaradı ama yemei kestm yine fakat yinede göbiş felan war böle çok zayf drmuorumm :))) azda olsa işe yaradı yanii bebe bisküwside ye arkdşlrn dediği gbi oda etkili fakat sütten uzak dur:) yourt ye mümkünse:) arkdşlr hep süt demiş ama diyt doktru bile süt diil yourt die :)

bebe bisküvisinin içine muz doğrayıp bal koyup o şekilde yiyen arkadaşlarm da var ama muz da koyunca tadı iyice ağır oluyo ve hazımsızlık yapabiliyo..o yüzden balla karıştırınca kilo yapabilir diye düşünüorm :) bide sabah aç karnına bi kaç tane karanfil yutulduğunda o da hem iştah açıp hem kilo alımını sağlarmış

her sabah karnfl bşka rahtszlklra yol açıor:) sadece 1 hfta bynca yutulcaak aç karnına:)

cnm ben bu forumda basbas bağırdım gnc weight kullanın diye ben kullandım 10 kilodan fazla aldım 39 kiloydm ilk başladğığmda şimdi 49 ama 55 oldum zamanı biliyorm inşaat vardı evde kullanamadım ve yemek yemedm iş falan kilo verdm doğl ama saten o ilaçcı 1 ay fazladan kullncaksın 3 kilo gidiyo benm şimdi göbeğim bile var mekik çekyorm düşün sana tavsiyem onu kullnırken mekik çek göbek yapmasın valla beni görenler çok şaşırdılar:) ben bu konuda cok tecrübeliyim abartma içerken ben günde 4 bardak içtim normali 3 yada 2 bardak yemekten sonra iç iştahını kesmesin ha bide sana tavsiyem bimden karşık kuruyemiş var 2.95 miyidi neydi ondan al birde elma suyu ikisini akşamları tüket bununda faydası var öenmli bişi daha söliyim ben 1 ayda 3 kilo aldm sende dene eğer kilo alırsan devam et gnc sitesine gir gold kart var ondan al kampanyası oluyo baya ucuza geliyo 2 ayda bir tüket vücudunu cok yorma şimdilik aklıma gelenler bunlar sorun olursa sor cevplayabilirm:)iyi kilo almalar

ben bebe bisküvisini sade sütle yiyorum yani bal koymuyorum yada şeker çook ağır oluyor onu yiyip üstüne bol ballı süt içiyorum

canım sabah kahvaltıdan sonra 300ml yarım yağlı süt(1 subardağından daha çok) 2 yemek kaşığı yada içindeki ölçekten 1 ölçek katıp karıştırıyıp içiosun çokta güzel tadı varya muzlu süt gibi muzlu bnmki..bide geece yatarken aynı şekilde içiyosun..eczaneciyle konuşştum sporsuz kullanacağımı bunu önerdi.2-3 ay kullancam sadce çnkü fazla kulanırsan karacğerin yağlanırmş.bide bu tozla beraber bi hap veriyorum ynında dedi ama onu alamadım o kadar para veremezdm bunu bile zor aldım eczacıda zaten 1 hafta kullan ona göre gelip alırsın alamıyosan kilo hap alırsn daha hzlı etki eder dedi.bide benim eve tartı almam lazımki burdan size yazabileeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…