reklam amaçlı olduğunu düşünüyorum niyeyse
ah ahhh aynen kızlar bende almak istiorm bi 5 kloo 41 kloym yaawe yasım 25 nişanlıyım düşünün arkdşlar sakın ilaç iğne ek gıda tkwysi ypmaynnn kesnlkleee iğreeenç bişi yan etkleri öle büyükkki anlatamam burada şmdi ama uzak durunn.. size önerim şu kii ama bundan sonrada yemeye dwm edilmeliii öğünler:)) ben edemedim üşndm işthm yok
1 hafta sabah aç karnına 4 5 tane karanfil yutun...
1 hafta sonraaa diyetete başlıoruz şöle ;
sabahları khwltı kesinnnlklee yplcaaakk vee peynir zytn bal nyse heep yiyinn:)
bol bolda ekmek iyiyn hiç bişi yemiosanzz
öğlenleri yemekle birlkte kesnlklee 1 tane patates haşlaması yiyinnn
4 5 gibi yourtla muz yiyinn kesnlkleee aksatmayn ama :)
akşamda yemeiiniizi güselce yiyin fakat et veya balık kesin olsunnn 2 günde birde olsa ve et yemeklerinin yanında domatesi pişirip yiyinn..
bakın 1 ay yapın bayaaa bi şişiosnzzama önemli olan dewam etmek :) bunu sadce 1 ay yapıcaksnz bu arada abahtrlı yemein we sütten ıspnaktn uzak durun
1 ay sonrada normal öğünlernzde normal ymklernizi yiyin ama yine muzu ve patatesi pek akstmyn:) tatlı yiyin bol bol ama üzerine tarçın döküünn :)
bunu yapabilmek için önce iştah açmak lazım
denicem mutlaka
karanfilleri yutmak zor olucağa benziyor ama herşeyi yaptım alamadım birde bunu denicem
arkadaşım ben bol ballı süt içtim bebe bisküvisi yedim yatarken ve eczaneden özel ilaç getirttim vitamin hapı hepsi bu 1ay önce 43 kiloydum şimdi 46buçuk oldum faydası var bu söylediklerimi dene
yookk emin ol iştahla alakası yokk :) seni zorlaan bişi yok çünkü :))) şunu ye unu ye die muzla yourt ztn 2 dknı alıO:))) patates deseen ufack bişi al haşla ye :)) ee zatn dierleride günlük ne yiosan o :) karanflleri bende yutamam diodum ama 3ünü bir ikisini bir yut:))) fazla su içmcksn ama yarım bardk suyla yutucaksın:) baş kısımları warya çicek gibi açan onlrı kopar boasını yırtar
kızlarrrr ben bugün eczaneden karbonhidrat + protein toz karışımı aldım 2 kiloluk 95 tl.eczacıyla konuştum baya sporsuz kullancğmı ona göre bişey isteiğimi söyledim orantılı şekilde ve spora gerek klmadan olanı gösterdi bana bugün aldım gece başlıycam inşallah etkisi olur çünkü bende kilo almayı istiyorum artık.bıktım insanlardan ay belin kopucak demesine.
hmmm tmm çok sağol denicem mutlaka
bakalım faydasını görücekmiyim
offf denemediim şey kalmadı
zapzayıfım kilo almak istiyorumm
bebe bisküvisinin içine muz doğrayıp bal koyup o şekilde yiyen arkadaşlarm da var ama muz da koyunca tadı iyice ağır oluyo ve hazımsızlık yapabiliyo..o yüzden balla karıştırınca kilo yapabilir diye düşünüorm :) bide sabah aç karnına bi kaç tane karanfil yutulduğunda o da hem iştah açıp hem kilo alımını sağlarmış
canm bende böle bi ürün kullanıyorum senınkının adı ne ? benmkı gnc weight gainer 1850...eger senınkıde bundansa nasıl kullandıgını yazarmısın tam anlayamadımda ben nasıl kullanıcagımı
canm bende böle bi ürün kullanıyorum senınkının adı ne ? benmkı gnc weight gainer 1850...eger senınkıde bundansa nasıl kullandıgını yazarmısın tam anlayamadımda ben nasıl kullanıcagımı