- 16 Aralık 2019
- 20.519
- 1
- 82.145
- 598
- 32
- Konu Sahibi Demetttttt
-
Giderken yolluk yapmışcezaevindeki eşlerini de unutmayalım payları büyük
cezaevindeyken nasıl hamile kalacaksın bu kadar da insanüstü değilsindir sanırımEşim cezaevindeyken hamile kalmadım dedim cezaevini karıştırma canm
kavga etmiş, spermlerle herhaldeEşine bir tebrikte benden nasıl ceza evine girmeyi başarmış
Bildiğim kadarıyla cezaevinde kişi isterse eşiyle birlikte olabiliyor bununla ilgili yazı okumuştum talep ederse eşi geliyor ayrı bir odada birlikte oluyorlarcezaevindeyken nasıl hamile kalacaksın bu kadar da insanüstü değilsindir sanırım
girdiği suça göre değişiyordur bence bu. aman konu sahibi duymasınBildiğim kadarıyla cezaevinde kişi isterse eşiyle birlikte olabiliyor bununla ilgili yazı okumuştum talep ederse eşi geliyor ayrı bir odada birlikte oluyorlar
Ayrım yapmiyolar bence ama illaki kuralları vardır benimde aklıma şu takıldı acaba duş da var mı odanın içinde yoksa kadın eve kadar cunup mu gidiyogirdiği suça göre değişiyordur bence bu. aman konu sahibi duymasın
Bunca aç ınsan açlıktan ölen bebeler birbiriyle savasan kıtlık yasayan ülkeler tövbe hasa Allah'ın ıradesı dısında mı? Bı cocugun karnını ekmekle de doyurursun etle çorbayla da . Allah aclıkla yoklukla sınar. Sınayabılır. Aç bırakabılır yani.Bazı kişiler saçma sapan bir şey yazmış. Hanımefendi buradan muzdarip olduğu bir derdini yazmış hakarete varan şeyler yazılmış dalga geçilmiş resmen yani yok daş mi yiycek falan diye rabbim kimseyi ac bırakmaz fenomen olmaya da gerek yok veren rabbim vermeyen rabbim kaç tane forum okuyorum cocugu olmayanlar var. Allah vermeyince de vermiyor yani. Yasınız cok genç rabbim yardımcınız olsun insallah kendinizi sıkıntıya sokmayın her bebek nasibiyle gelir. Onlar büyüdüğünde onlarla arkadaş gibi olacaksınız ne kadar güzel yaş farkınız az olduğu icin.
suçlulara otel hizmeti heAyrım yapmiyolar bence ama illaki kuralları vardır benimde aklıma şu takıldı acaba duş da var mı odanın içinde yoksa kadın eve kadar cunup mu gidiyo
Ee ama sizinki bile bile lades, hapla bile hamile kalmıssınız bu sekilde kalma olasılığınız zaten çok yüksek kiBu sefer kendimiz korunduk eşim geri çekilme ile korundu ama yine kaldım malesef
Tabiki bilgi veririm amin teşekkür ederimDaha yenı arkadasımın basına geldı..Spiralle korunuyordu..Çocuk istemediğini zaten dile getiriyordu bir çocugu var..
Babasının kalp krizi,amelıyatı derken çok üzgün günler atlatmaya basladı buarada da kanaması oluyormus ara ara..Üzüntüden herhalde demiş..En son doktora gıdıyor ve 14 haftalık hamıle oldugunu ogrenmıs..
Spirali kaymış...Kanama alanı dısında cocuk tutunmus..Ama sanırım gorulmeyen bır yerinde bır zarar vermıs ıcındekı spiral..
28 haftalık bebegı agır enfeksıyonundan dolayı annenın sezeryanla aldılar suan kuvezde hala..
Diyeceğim o ki spiralede güvenmeyin...Siz geri çekilme diyorsunuz..
Hemen bir doktorla gorusun...Sağlıkla kucagınıza alırsınız inşallah..Bir komsum 5 tane sezeryanla çocuk dogurdum hıcbıseyım yoktu demıstı...
Kalbınızı ferah tutun..Dogumdan sonrada bılgı verırsenız bu konunuza sevınırım
??? Cevap verecek misiniz?Ben bu konularda bilgili sayılırım, ben yorum yapabilir miyim? Mesela tam olarak nasıl korundunuz. Bebek istemeyen iki yetişkin tam beş kez nasıl kazara bebek yapabilir, onu merak ediyorum.
5 i de kazara oldu diye bir kelime kullanmadım ben??? Cevap verecek misiniz?
Yani bile isteye yaptınız hepsini? Tamam. O halde neden bundan dolayı dertliymişsiniz gibi bir hal takınıp, benim gibi olan var mı diye dertleşmek istediniz?5 i de kazara oldu diye bir kelime kullanmadım ben
Son ikisi kazara oldu bu hamileliğim ve 1 yaşındaki kızımın hamileliği hap bile doğru korunma yöntemi değilmiş mesela bana hep overlerdi hap ile korunmayiYani bile isteye yaptınız hepsini? Tamam. O halde neden bundan dolayı dertliymişsiniz gibi bir hal takınıp, benim gibi olan var mı diye dertleşmek istediniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?