5. Hamilelik 😔

Bildiğim kadarıyla cezaevinde kişi isterse eşiyle birlikte olabiliyor bununla ilgili yazı okumuştum talep ederse eşi geliyor ayrı bir odada birlikte oluyorlar
girdiği suça göre değişiyordur bence bu. aman konu sahibi duymasın

Bunca aç ınsan açlıktan ölen bebeler birbiriyle savasan kıtlık yasayan ülkeler tövbe hasa Allah'ın ıradesı dısında mı? Bı cocugun karnını ekmekle de doyurursun etle çorbayla da . Allah aclıkla yoklukla sınar. Sınayabılır. Aç bırakabılır yani.

25 yaşına beş çocuk...
Yazık günah ya, gençliğinize vücudunuza yazık. Benim ninemin on ccougu var, onun bile yirmibes yaşında beş çocuğu yoktu.
İnsan dört çocuğu varken , ceket atsa hamile kalabilen biriyken nasıl geri çekilmenin koruyacağına inanır?
Hepsi mi kaza bu çocukların? Bunu da doğurduktan sonra geri çekilmeye devam mı edeceksiniz?
Valla acılara yürüyor korkmuyorsunuz. İnsaah eşinizin tüm çocuklara hakkıyla bakacak geliri vardır, üzüldüm size

Daha yenı arkadasımın basına geldı..Spiralle korunuyordu..Çocuk istemediğini zaten dile getiriyordu bir çocugu var..

Babasının kalp krizi,amelıyatı derken çok üzgün günler atlatmaya basladı buarada da kanaması oluyormus ara ara..Üzüntüden herhalde demiş..En son doktora gıdıyor ve 14 haftalık hamıle oldugunu ogrenmıs..

Spirali kaymış...Kanama alanı dısında cocuk tutunmus..Ama sanırım gorulmeyen bır yerinde bır zarar vermıs ıcındekı spiral..

28 haftalık bebegı agır enfeksıyonundan dolayı annenın sezeryanla aldılar suan kuvezde hala..

Diyeceğim o ki spiralede güvenmeyin...Siz geri çekilme diyorsunuz..

Hemen bir doktorla gorusun...Sağlıkla kucagınıza alırsınız inşallah..Bir komsum 5 tane sezeryanla çocuk dogurdum hıcbıseyım yoktu demıstı...

Kalbınızı ferah tutun..Dogumdan sonrada bılgı verırsenız bu konunuza sevınırım

Tabiki bilgi veririm amin teşekkür ederim

Yani bile isteye yaptınız hepsini? Tamam. O halde neden bundan dolayı dertliymişsiniz gibi bir hal takınıp, benim gibi olan var mı diye dertleşmek istediniz?
Son ikisi kazara oldu bu hamileliğim ve 1 yaşındaki kızımın hamileliği hap bile doğru korunma yöntemi değilmiş mesela bana hep overlerdi hap ile korunmayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…