- 29 Temmuz 2022
- 84
- -102
- 3
- 27
- Konu Sahibi Demetttttt
-
Bende merak ettim neyle korundunuzKızlar herkeze merhaba bu aralar çok sıkıntı dayım sizlerle konuşup aynı durumda olanlar varsa dertleşmek istedim benim 4 tane evladım var ve şuanda tekrar hamileyimdünyaya çocuk doğurmaya gelmişim mübarek hapla korunurken de hamile kalmıştım galiba kafayı yemek üzereyim tamam herşey Rabbimden olani öldürmek bana yakışmaz ama anlayamiyorum. Benim gibi bu durumda kalanlar varmı
Geri çekilme.ileBu Sefer neyle korundunuz da oldu?
Geri çekilme ile korundukBu Sefer neyle korundunuz da oldu?
Geri çekilme diye bir korunma yöntemi yok. Bile bile lades demişsiniz resmenBu sefer kendimiz korunduk eşim geri çekilme ile korundu ama yine kaldım malesef
Geri çekilme yönetimi korunma degil kiBu sefer kendimiz korunduk eşim geri çekilme ile korundu ama yine kaldım malesef
Geri çekilme korunma yöntemi değildirBu sefer kendimiz korunduk eşim geri çekilme ile korundu ama yine kaldım malesef
Bu bir koruma yöntemi değil ama. Hele 4 çocuklu biri için hiç değil.Bu sefer kendimiz korunduk eşim geri çekilme ile korundu ama yine kaldım malesef
Y’a cok ozur dilerim cok guldum bu sozedünyaya çocuk doğurmaya gelmişim mübarek
Bu sefer kendimiz korunduk eşim geri çekilme ile korundu ama yine kaldım malesef
İnanın bende halime gülüyorum bazen imtihan diyorum ama bazende delirecek gibi oluyorumY’a cok ozur dilerim cok guldum bu soze
ama herkesin imtihani farkli elden bisey gelmez
2524 yaşında mısınız ?
İmtihan demek ne kadar doğru bilmiyorum ki normalde 1 korunma yöntemi kullanılıyorsa sizin 2-3 korunma yöntemini aynı anda kullanmanız gerekirdi.İnanın bende halime gülüyorum bazen imtihan diyorum ama bazende delirecek gibi oluyorum
Allah kolaylık versin bol bol valla ne diyeyim.
Amin amin aminAllah kolaylık versin bol bol valla ne diyeyim.
Orasi doğru tabiki ama baglattigi halde hamile kalan arkadasimda var ben bu yüzden biraz da imtihan diyorumİmtihan demek ne kadar doğru bilmiyorum ki normalde 1 korunma yöntemi kullanılıyorsa sizin 2-3 korunma yöntemini aynı anda kullanmanız gerekirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?