- 19 Aralık 2014
- 5.862
- 1
- 48.006
- 748
- Konu Sahibi Demetttttt
-
tamam, baktınız hap korumuyor, neden başka yöntemlere geçmediniz? onu geçtim geri çekilme denemişsiniz.Son ikisi kazara oldu bu hamileliğim ve 1 yaşındaki kızımın hamileliği hap bile doğru korunma yöntemi değilmiş mesela bana hep overlerdi hap ile korunmayi
Teşekkür ederim düşünceleriniz içintamam, baktınız hap korumuyor, neden başka yöntemlere geçmediniz? onu geçtim geri çekilme denemişsiniz.
tüp ligasyonu bile tam korumuyor diyorsunuz ama, tüm korunma yöntemleri içinde yine de en başarılı yöntem. o binde birlik başarısızlıkları kendinizi savunmak için öne sürmeyin lütfen.
bakın beni ilgilendirmez dilediğiniz kadar doğurun. bana ne.
ama bedeninize yazık bu 1.
evlatlarınıza yazık, her ne kadar aksini iddia etseniz de geçim sıkıntısı çektiğiniz aşikar,bu 2.
ceza evinde olan bir baba var ortada bu 3.
çok bilinçsizsiniz bu da 4.
Allah aşkına azıcık uyanın. aile planlaması nedir, bi açın okuyun. yetkili kurumlardan bilgi alın.
art arda doğurup duruyorsunuz,Allah korusun uterus atonisinden şakır şakır kanayıp ölme riskiniz var. biraz dinlendirin rahminizi. daha ne söyleyeyim.
Biz de ne yapalim, kendimize korunuyoruz.Bu sefer kendimiz korunduk eşim geri çekilme ile korundu ama yine kaldım malesef
Allah'ım sizede nasip etsin inşallah çok içten söylüyorum dualarimdasiniz teşekkür ederimMasallahh size biz yillardir deniyoruz tik yok, siz 25 yasinda 5 cocuk.. Allah yardim etsin güc kuvvet versin ve gercek korunma yöntemlerini bence bi bilene danisin ve uygulayin istemiyorsaniz..
İlk doğumunu 17 yaşında yapmış, hapisteki kocadan nefes almadan patır patır dört tane doğurup geri çekilerek korunduğu için 5. ye hamile kalan biri için başkasına cahil demek, hem de aşırı cahil, fazla iddialı değil mi yav?Konuyu okurken insanın hayat kalitesi, eğitim seviyesi düşüyor adeta. Kalkmış başkasına cahil diyor. Dil utanır lal olur ahsjjsjsjCanım benim senin gibi aşırı cahillerle ben bu konuları tartismiyorum
Hanımefendi siz her korunma yönteminde hamile kalınabileceğini iddia ediyorsunuz. Uzman değilim ama tüp bağlatma için internette %100 kesin çözüm diyor. %0.1 dahi hata payı vermemiş.Canım benim senin gibi aşırı cahillerle ben bu konuları tartismiyorum ben benim durumunda olan varmı dedim benim arkadaşım baglattigi halde de kaldı sen hiç yorma o güzel kafanı çok bilmişlik yapma rabbim verirse peş peşe görürüm seni
Yaş 25 ve 5. Çocuk 32 de iki bebe doğurdum delirmek üzereyim Allah kolaylık versin ne diyeyim
İnternet 100 de 100 diyor ama veren rabbim olduktan sonra bilim.bile çaresiz kalıyor canm her korunma yönteminde hamile kalınca gibi iddaa etmedim ben ama bende bağlamayı demicem zaten artık saolHanımefendi siz her korunma yönteminde hamile kalınabileceğini iddia ediyorsunuz. Uzman değilim ama tüp bağlatma için internette %100 kesin çözüm diyor. %0.1 dahi hata payı vermemiş.
Amin cumlemizeYaş 25 ve 5. Çocuk 32 de iki bebe doğurdum delirmek üzereyim Allah kolaylık versin ne diyeyim
Benzer İşler .İnternet 100 de 100 diyor ama veren rabbim olduktan sonra bilim.bile çaresiz kalıyor canm her korunma yönteminde hamile kalınca gibi iddaa etmedim ben ama bende bağlamayı demicem zaten artık saol
Merhaba sizler istemezken bizlerde uğraşıyoruz ama olmuyor rabbim nasip etmiş bence hayırlı sağlıkla sıhhatle büyütün rabbim rızkını verir bizede dua edin oKızlar herkeze merhaba bu aralar çok sıkıntı dayım sizlerle konuşup aynı durumda olanlar varsa dertleşmek istedim benim 4 tane evladım var ve şuanda tekrar hamileyimdünyaya çocuk doğurmaya gelmişim mübarek hapla korunurken de hamile kalmıştım galiba kafayı yemek üzereyim tamam herşey Rabbimden olani öldürmek bana yakışmaz ama anlayamiyorum. Benim gibi bu durumda kalanlar varmı
Evet ben de adının pembe oda gibi bir şey olduğunu okumuştum sanırımBildiğim kadarıyla cezaevinde kişi isterse eşiyle birlikte olabiliyor bununla ilgili yazı okumuştum talep ederse eşi geliyor ayrı bir odada birlikte oluyorlar
Emin olun buradaki çocuk sahibi olmak isteyenleri gördükçe hepinize dua ediyorumMerhaba sizler istemezken bizlerde uğraşıyoruz ama olmuyor rabbim nasip etmiş bence hayırlı sağlıkla sıhhatle büyütün rabbim rızkını verir bizede dua edin o
Herşeyin hayırlısı diyelim Allah yine de acılarını göstermesin olmayanlara da nasip etsin inşallah evlat sevgisi25 yaşında 5 çocuk muyazık günah ya , gençliğine yazık güzelim, bu dünyaya çocuk bakmaya gelmişsin mübarek...
Pembe odaymis evet hatta cinsel tercih gözetmeksizin her mahkum faydalanabiliyor MuşEvet ben de adının pembe oda gibi bir şey olduğunu okumuştum sanırım
Birkaç üye var bunu bile isteye yapan kaç yıllık üyeyim azdılar iyice, banlanmak uğruna bir gün hepsine ben de yürüyeceğim de şu an vaktim boş değil onlar kadarBir tanesi linçliyor yandaşlar gelip destek verip yardıma tutuşuyor baydınız artık bilin istedim
Banlanmaktan korkma dün geceki mesajlardan sonra kim banlanmiş bı bak bakalımBirkaç üye var bunu bile isteye yapan kaç yıllık üyeyim azdılar iyice, banlanmak uğruna bir gün hepsine ben de yürüyeceğim de şu an vaktim boş değil onlar kadar
Korkmuyorum zaten de onlara harcayacak zaman bulamıyorumBanlanmaktan korkma dün geceki mesajlardan sonra kim banlanmiş bı bak bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?