5. Hamilelik 😔

Son ikisi kazara oldu bu hamileliğim ve 1 yaşındaki kızımın hamileliği hap bile doğru korunma yöntemi değilmiş mesela bana hep overlerdi hap ile korunmayi
tamam, baktınız hap korumuyor, neden başka yöntemlere geçmediniz? onu geçtim geri çekilme denemişsiniz.

tüp ligasyonu bile tam korumuyor diyorsunuz ama, tüm korunma yöntemleri içinde yine de en başarılı yöntem. o binde birlik başarısızlıkları kendinizi savunmak için öne sürmeyin lütfen.

bakın beni ilgilendirmez dilediğiniz kadar doğurun. bana ne.

ama bedeninize yazık bu 1.

evlatlarınıza yazık, her ne kadar aksini iddia etseniz de geçim sıkıntısı çektiğiniz aşikar,bu 2.

ceza evinde olan bir baba var ortada bu 3.

çok bilinçsizsiniz bu da 4.

Allah aşkına azıcık uyanın. aile planlaması nedir, bi açın okuyun. yetkili kurumlardan bilgi alın.

art arda doğurup duruyorsunuz,Allah korusun uterus atonisinden şakır şakır kanayıp ölme riskiniz var. biraz dinlendirin rahminizi. daha ne söyleyeyim.

Teşekkür ederim düşünceleriniz için

Masallahh size biz yillardir deniyoruz tik yok, siz 25 yasinda 5 cocuk.. Allah yardim etsin güc kuvvet versin ve gercek korunma yöntemlerini bence bi bilene danisin ve uygulayin istemiyorsaniz..

Masallahh size biz yillardir deniyoruz tik yok, siz 25 yasinda 5 cocuk.. Allah yardim etsin güc kuvvet versin ve gercek korunma yöntemlerini bence bi bilene danisin ve uygulayin istemiyorsaniz..
Allah'ım sizede nasip etsin inşallah çok içten söylüyorum dualarimdasiniz teşekkür ederim

Canım benim senin gibi aşırı cahillerle ben bu konuları tartismiyorum
İlk doğumunu 17 yaşında yapmış, hapisteki kocadan nefes almadan patır patır dört tane doğurup geri çekilerek korunduğu için 5. ye hamile kalan biri için başkasına cahil demek, hem de aşırı cahil, fazla iddialı değil mi yav?Konuyu okurken insanın hayat kalitesi, eğitim seviyesi düşüyor adeta. Kalkmış başkasına cahil diyor. Dil utanır lal olur ahsjjsjsj

Hanımefendi siz her korunma yönteminde hamile kalınabileceğini iddia ediyorsunuz. Uzman değilim ama tüp bağlatma için internette %100 kesin çözüm diyor. %0.1 dahi hata payı vermemiş.

Hanımefendi siz her korunma yönteminde hamile kalınabileceğini iddia ediyorsunuz. Uzman değilim ama tüp bağlatma için internette %100 kesin çözüm diyor. %0.1 dahi hata payı vermemiş.
İnternet 100 de 100 diyor ama veren rabbim olduktan sonra bilim.bile çaresiz kalıyor canm her korunma yönteminde hamile kalınca gibi iddaa etmedim ben ama bende bağlamayı demicem zaten artık saol

İnternet 100 de 100 diyor ama veren rabbim olduktan sonra bilim.bile çaresiz kalıyor canm her korunma yönteminde hamile kalınca gibi iddaa etmedim ben ama bende bağlamayı demicem zaten artık saol
Benzer İşler .
Allah evladı veriyor ama önlemini de al diyor istemiyorsan .
Hangi cagdayiz halen geri çekilmeyi doğum kontrol yöntemine almışsınız..

Merhaba sizler istemezken bizlerde uğraşıyoruz ama olmuyor rabbim nasip etmiş bence hayırlı sağlıkla sıhhatle büyütün rabbim rızkını verir bizede dua edin o

Merhaba sizler istemezken bizlerde uğraşıyoruz ama olmuyor rabbim nasip etmiş bence hayırlı sağlıkla sıhhatle büyütün rabbim rızkını verir bizede dua edin o
Emin olun buradaki çocuk sahibi olmak isteyenleri gördükçe hepinize dua ediyorum
25 yaşında 5 çocuk mu yazık günah ya , gençliğine yazık güzelim, bu dünyaya çocuk bakmaya gelmişsin mübarek...
Herşeyin hayırlısı diyelim Allah yine de acılarını göstermesin olmayanlara da nasip etsin inşallah evlat sevgisi

Bir tanesi linçliyor yandaşlar gelip destek verip yardıma tutuşuyor baydınız artık bilin istedim
Birkaç üye var bunu bile isteye yapan kaç yıllık üyeyim azdılar iyice, banlanmak uğruna bir gün hepsine ben de yürüyeceğim de şu an vaktim boş değil onlar kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…