- 16 Aralık 2019
- 20.520
- 1
- 82.149
- 598
- 32
- Konu Sahibi Demetttttt
-
Sonra arkadan öne karın şişer ablamız 15. Çocuk için konu açarperhiz bitiyor,
sağdan solaaa
üstten altaaa
donaaaattt
Sen gene hapla kalmışsın ben iki defa spiralle gebe kalan gördüm hapı bir gün dahi aksatsan korumaz hele bir de yumurtlama dönemindeysen geçmiş olsun sezeryan doğum yaptıysan bı ikinci geçmiş olsun daha çünkü domtorlar en fazla 4 sezeryan müsade ediyor 5. Riskli olur yerinizde olsam tuplerimi baglatirdim kesin çözüm ha gebe kalınmaz mi 10000 de bir ama hapla korunmaya karşın daha iyi yani yazık günah durumun yoksa bu çocuklar rezil olur hepsinin okulu gelecegi pahalıya patlar zorKızlar herkeze merhaba bu aralar çok sıkıntı dayım sizlerle konuşup aynı durumda olanlar varsa dertleşmek istedim benim 4 tane evladım var ve şuanda tekrar hamileyimdünyaya çocuk doğurmaya gelmişim mübarek hapla korunurken de hamile kalmıştım galiba kafayı yemek üzereyim tamam herşey Rabbimden olani öldürmek bana yakışmaz ama anlayamiyorum. Benim gibi bu durumda kalanlar varmı
nasıl korunuyordunuz?Sonra arkadan öne karın şişer ablamız 15. Çocuk için konu açar
Eşin geri cekilememis ne yazık ki geri çekilme bı korunma yöntemi değildir kaçak olursa hamile kalırsın ki olmuşBu sefer kendimiz korunduk eşim geri çekilme ile korundu ama yine kaldım malesef
Yok hepsi normal doğumdu teşekkür ederimSen gene hapla kalmışsın ben iki defa spiralle gebe kalan gördüm hapı bir gün dahi aksatsan korumaz hele bir de yumurtlama dönemindeysen geçmiş olsun sezeryan doğum yaptıysan bı ikinci geçmiş olsun daha çünkü domtorlar en fazla 4 sezeryan müsade ediyor 5. Riskli olur yerinizde olsam tuplerimi baglatirdim kesin çözüm ha gebe kalınmaz mi 10000 de bir ama hapla korunmaya karşın daha iyi yani yazık günah durumun yoksa bu çocuklar rezil olur hepsinin okulu gelecegi pahalıya patlar zor
Yallah spermler yallah kış kış spermler kış kışnasıl korunuyordunuz?
kışt kışt yaparak
nasıl korunuyordunuz?
kışt kışt yaparak
Bende diyorum Türkiye’nin nüfusu gittikçe neden artıyor sorumun cevabını buldum allahım şükürler olsunSonra arkadan öne karın şişer ablamız 15. Çocuk için konu açar
Ben bu konularda bilgili sayılırım, ben yorum yapabilir miyim? Mesela tam olarak nasıl korundunuz. Bebek istemeyen iki yetişkin tam beş kez nasıl kazara bebek yapabilir, onu merak ediyorum.Canım benim senin gibi aşırı cahillerle ben bu konuları tartismiyorum ben benim durumunda olan varmı dedim benim arkadaşım baglattigi halde de kaldı sen hiç yorma o güzel kafanı çok bilmişlik yapma rabbim verirse peş peşe görürüm seni
İyi bari burdan kurtarmissin ama normal doğum sonrası aynı gün tüpler baglanabiliyor 1 cm lik bı kesiyle işlem tamam yani bı dusununYok hepsi normal doğumdu teşekkür ederim
Hiç beklemedigin bir anda hamile kalırsan beni bulHiç beklemedigin bir anda hamile kalırsam bana ulaş buradan
Tabiki yaptırıcam teşekkür ederimİyi bari burdan kurtarmissin ama normal doğum sonrası aynı gün tüpler baglanabiliyor 1 cm lik bı kesiyle işlem tamam yani bı dusunun
o zaman derim ki biz bir cahillik ettik korunmadık. korundum demem yani adınaHiç beklemedigin bir anda hamile kalırsam bana ulaş buradan
Böyle doğurgan hanımlar sağolsunBende diyorum Türkiye’nin nüfusu gittikçe neden artıyor sorumun cevabını buldum allahım şükürler olsun
Hey maşallah, ben 2 kazara çocuk sonrası sevişmeyi bıraktım, siz hala devam
cezaevindeki eşlerini de unutmayalım payları büyükBöyle doğurgan hanımlar sağolsun
Eşim cezaevindeyken hamile kalmadım dedim cezaevini karıştırma canmcezaevindeki eşlerini de unutmayalım payları büyük
Eşine bir tebrikte benden nasıl ceza evine girmeyi başarmışcezaevindeki eşlerini de unutmayalım payları büyük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?