- Konu Sahibi Demetttttt
-
Hiçbirini doğurup camiye de sokağa da bırakmadım aldırıp günahına da girmedim acta açıkta da bırakmadımDoğurdum doğurdum gayette güzel büyütüyorum canım
Peki güzel kardeşim niye başlık açtın niye ?Hiçbirini doğurup camiye de sokağa da bırakmadım aldırıp günahına da girmedim acta açıkta da bırakmadım
Allah rızkı verir demekte islamda şu denektir; Allah dünyaya getirip yaşatır .Çocuk sahibi olmada problem yaşayan kadınların sorumlusu çocuk sahibi olanlar değil.Sacmalamayin artık ya.
Zaten şükrediyorum siz benimle dalgamı geçiyorsunuz anlayamadım evlatlarımdan yana binisyan kelimesi çıktımı benim ağzımdan o kadar istemesem doğurur doğurur atardım başımdan yada aldırdım kürtaj olurdum olur biterdi. Ben sadece korundugum halde kaldığı için fikir almak istedim Allah askina yazdığımı anlamayanlar yorum yapmasinYa ciddi ciddi soruyorum afedersiniz neden böyle bir konu açtınız ? Sizin yerinizde olmasını isteyen burada bir sürü kadın var abartmayım ama 5 de istemezler orayı geçiyorum. Böyle bir konu açarak yaptığınız doğru değil Allah 4 evladınıza sağlık versin 5. Evladınıza da hayırlı doğumlar nasip etsin ama… Dünyaya çocuk doğurmaya gelmişim gibi kelimeler ne kadar doğru şükredecek bir sebebiniz var insanlar burda yıllardır çocuk hayaliyle yaşıyor. Açmış olduğunuz konu düşüncesizlik kusura bakmayın…
Korunma yöntemi dediğiniz geri çekilme… Bu yaşınıza kasar madem istemiyordunuz elinizin altında telefon internet var doktorlar var hiç mi araştırma yapmadınız ?
Çocuk sahibi olmamak illa problem yaşayan Kdınlar değildir. Problemi yoksa bile sebepsiz olmuyor ki size ne kadar ne yazılsa anlamayacak insansınız.Çocuk sahibi olmada problem yaşayan kadınların sorumlusu çocuk sahibi olanlar değil.Sacmalamayin artık ya.
O zaman derdin ne? Herşey yolundaysa . Doğacak olana da gül gibi bakacaksan? Halinden memnunsan derdin ne? 6. Yı da yap gülüm boş kalmasın hiçDoğurdum doğurdum gayette güzel büyütüyorum canım
HiiiiÇocuk sahibi olmamak illa problem yaşayan Kdınlar değildir. Problemi yoksa bile sebepsiz olmuyor ki size ne kadar ne yazılsa anlamayacak insansınız.
Derdim benimle aynı durumda olanlar varmı buraya geliptw bana çocuklara taş mi yedireceksin diyenlere benim cevaplarım siz neden üstünüze alindinizO zaman derdin ne? Herşey yolundaysa . Doğacak olana da gül gibi bakacaksan? Halinden memnunsan derdin ne? 6. Yı da yap gülüm boş kalmasın hiç
Seninle aynı durumda olanın sana ne faydası olacak ki? He? Aldır dememizi mi bekliyon?Derdim benimle aynı durumda olanlar varmı buraya geliptw bana çocuklara taş mi yedireceksin diyenlere benim cevaplarım siz neden üstünüze alindiniz
Siz neden böyle saçma bir konu açtınız ? Anlamsızca…Derdim benimle aynı durumda olanlar varmı buraya geliptw bana çocuklara taş mi yedireceksin diyenlere benim cevaplarım siz neden üstünüze alindiniz
Hiçte anlamsız değil benceSiz neden böyle saçma bir konu açtınız ? Anlamsızca…
Nesi anlamlı ?Hiçte anlamsız değil bence
Seninle aynı durumda olanın sana ne faydası olacak ki? He? Aldır dememizi mi bekliyon?
Evet senden aşırı rahatsız oldumSenin aldır demenle çocuk aldırmak zaten hayatım sen rahatsizmisin biraz
Sana sormadım hayatım hoscakalNesi anlamlı ?
Evet senden aşırı rahatsız oldum
Ben aldır da demedim bizden ne duymak istiyon gülüm dedim
size kim geri çekilme korunma yöntemi dedi ? böyle bir korunma yöntemi var madem neden bizler 1 taneye bile güvenemeyip 2. korunma yollarına giriyoruz aklımız yok demek ki...Bu sefer kendimiz korunduk eşim geri çekilme ile korundu ama yine kaldım malesef
Anlayamadigini anladım zaten sen kendini fazla yorma bybySana sormadım hayatım hoscakal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?