- 8 Nisan 2016
- 89
- 47
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım inşallahDgults ge
çmiş olsun korkma stres yapma kucagına alacahın anı düşün.göz acıp kapayıncaya kadar brbegın kucagında olacak canım.
Hiç canını sıkma herşey güzel olacak diye düşün sağlıkla hayırlısıyla bebeğini kucağına al inşallah canımGünaydın kızlar
Aralık annesi olamadım yarın sabah yatışım yapılacak sezeryan olacak anestezi şekli yarın karar verilecek
Her türlü duygu var bende korku endişe sevinç karnımdayken sadece ben dokunabiliyordum şimdi herkes elleyecek çok kıskanıyorum bebeğimi daha doğmadan
Bu zamana kadar elimden geldiğince herkese dua ettim şimdi ben sizden istiyorum kızlar sağ salim bende alayım bebeğimi kucağıma
Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Hayirlica kucagina alacaksın insallah bebeğini.stres yapma.maratona hazır ol :) müsait olunca yazarsin.Günaydın kızlar
Aralık annesi olamadım yarın sabah yatışım yapılacak sezeryan olacak anestezi şekli yarın karar verilecek
Her türlü duygu var bende korku endişe sevinç karnımdayken sadece ben dokunabiliyordum şimdi herkes elleyecek çok kıskanıyorum bebeğimi daha doğmadan
Bu zamana kadar elimden geldiğince herkese dua ettim şimdi ben sizden istiyorum kızlar sağ salim bende alayım bebeğimi kucağıma
Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Bebegini sağlıkla alırsın inşallah kucağına cnm ondan sonra yoğun ve uykusuz günler gelsinnnnn.Hepinize iyi dilekleriniz için tek tek tesekkur ederım kızlar bu gece bana sabah olmaz
Yarın fırsat bulunca yazarım
Allah a emanet olun hepiniz ve bebişlerimiz
Canım naptın mesajda yazmamışsın? Nasılsın bebeğine kavuştunmu? Merak ettim müsait olunca bizi haberdar et mutlaka,Hepinize iyi dilekleriniz için tek tek tesekkur ederım kızlar bu gece bana sabah olmaz
Yarın fırsat bulunca yazarım
Allah a emanet olun hepiniz ve bebişlerimiz
KıZlar 3 Ocak salı gunu 3980 gr bi kızım oldu spinal anestezi ile çok şükür iyiyiz benim dikiş yerlerim ve süt tam gelmediği için göğüslerin sorunlu bide ilaç alerjim var ağrı kesicide yok kız pek çekemiyor meme ucumda çıkmadı debelemiyıruz yani buna şükür sağlıklıya
Maşallah kızçene kilosu çok iyi doğmuş. Süt 3 günde anca geliyo sıkma canını, göğüslerin için elektrikli pompa çok işe yarıyo tavsiye ederim. Uçlarını güzel çıkarıyo. Birde aventin göğüs ucu çıkartısı var ama ben kullanmadım yorumlarda iyi yazıyodu. Göğüs uçların yara olabilir çok acıyo ama acısa da emzirmeye devam et ve ayva çekirdeğinden jel yap bol bol sür. Spinal anestezi gerçekten konforlu bende baş ağrısı, bel ağrısı yapmadı ilk başlarda ama bi 20 gün sonra belim inanılmaz ağrımaya başladı. Ben birde normal doğum için 9 saat suni sancı çektiğim için heralde daha fazla hissettim ağrısını. Bol uykusuz geceler de seninle artık kızçeni kokla benim yerime. Tekrar hayırlı olsun canımKıZlar 3 Ocak salı gunu 3980 gr bi kızım oldu spinal anestezi ile çok şükür iyiyiz benim dikiş yerlerim ve süt tam gelmediği için göğüslerin sorunlu bide ilaç alerjim var ağrı kesicide yok kız pek çekemiyor meme ucumda çıkmadı debelemiyıruz yani buna şükür sağlıklıya
Umarım herkes iyidir biz hala hastanedeyiz
KıZlar 3 Ocak salı gunu 3980 gr bi kızım oldu spinal anestezi ile çok şükür iyiyiz benim dikiş yerlerim ve süt tam gelmediği için göğüslerin sorunlu bide ilaç alerjim var ağrı kesicide yok kız pek çekemiyor meme ucumda çıkmadı debelemiyıruz yani buna şükür sağlıklıya
Umarım herkes iyidir biz hala hastanedeyiz
Maşallah cnm hayırlı olsun Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin insallah2 gün nasıl geçti anlamadım süt vermeye çalış ameliyat yerine masaj yap yürüyüş yap çok yoğundu ve uykuduzdu kımsrye cevap yazanadım herkese teşekkürler
Kizlarrr bu gaz sorunu için neler yapiosunuz acaba
Canim sap simplexi günde kaç kere ne kadar veriyosunKiraz cekirdegi yastigi. Sap simplex ilac. Gaz masaji. Kimyon ve cekilmis corekotu yemeklere. Rezene cayi.