5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Kızlar 15 gun oldu ama hala sütüm çok çok az.süt artırıcı ilaç aldım o da fayda etmedi.sık sık emziriyorum ama süt yok.neden böyle oldu:-(((((

Slm kizlar.. hiç giremiyorum artık hepinizi ayrı ayrı merak ediyorum ama hiç zamanım yok yine...
Inanilmaz gaz sancilari ile mücadele ediyoruz... ne zaman gecer bir fikri olan var mı? Allah hepimizin yardımcısı olsun

Bu arada sütüm de yetmiyor malesef... geceleri bir defa mama alıyordu sadece suan gündüz de bur defa almaya başladı. Kuzum zateb gaz sancilari çekiyor birde açlık eklendi..
Dün sabah erken saatten 2 ye kadar sürekli emzirerek zaman geçirdik yine de ağlama krizine girdi.. doktora almadan son çare mama yedireyim dedim ... 90 ml mamayi tek seferde yedi ve uyudu... kuzumun doymadı gini anladım :KK43:
Bir düzene giremedik... 38 günlük olduk halen hergün daha zor oluyor sanki... burnu da tıkalı gibi bugün. .. çok üzgünüm :KK43:

Kızlar üzülerek bunu yazıyorum annem yanımda olmasına rağmen geceleri onun bakmasına rağmen hala bebeğime alışamadım çok yoruluyorum bazen niye doğurdum ki diyorum bunu düşündüğüm içinde kendimden nefret ediyorum niye böyle şeyler geliyor ki aklıma lohusa sendromu mu oldum acaba yoksa hep böyle mi düşünücem çok Can'ım sıkkın çok üzgünüm:KK43:

Kızlar üzülerek bunu yazıyorum annem yanımda olmasına rağmen geceleri onun bakmasına rağmen hala bebeğime alışamadım çok yoruluyorum bazen niye doğurdum ki diyorum bunu düşündüğüm içinde kendimden nefret ediyorum niye böyle şeyler geliyor ki aklıma lohusa sendromu mu oldum acaba yoksa hep böyle mi düşünücem çok Can'ım sıkkın çok üzgünüm:KK43:
İnanır mısın aynı şeyleri yaşıyorum.kendimi anne gibi hisssetmiyorum.sanki her şeyi zorunda oldugum için yapar gibiyim.emzirme alt değiştirme gibi.sürekşi uyumak istiyorum ama kaşıntılar müsade etmiyor.stresten sütüm de artmadı.karnını doyuramıyorum.mama vermemeye calışıyorum bu sefer de aç kalıyor daha cok ağlıuor.o ağladıkça sinirlerim iyice bozuluyor.çok isteyerek hamile kalmıştım meger ane oşmaya hazır değilmişim.acaba bu gecici bişey mi yoksa psikiyatriye mi gitmeliyim.yaşadıklarım normal lohusalıktan mı hormonal mi acaba.

Yine uykusuz bir gece saatlerce emzırdım yatırdım kıyameti kopardı uyumadı. En son mama vereyim doymadı dedim babası hazırkayana kadar ağlamasın emzıreyım dedim 2 kasık süt anc çekmiştir hemen uyudu mama kaldı :110: bugün çok huysuz aşı yaptırdık ondan herhalde :KK43: kızlar bu arada kaka kıvamı ne yoğunlukta sizinki d sıvı mi? Kakasını yaparken bira zorlanıyor gibi geliyo ama bildiğin sıvı kıvamlı yapıyor. Bir d bebeği benımseyemeyen arkadaşlar kol şeyler yaşamıyoruz bi anda hayatımız değişti kökten. Bugün 1 saat ben bebeğime bakamıyorum diye ağladım. Sonra onun bana bakışını görünce bebeğimi üzdüm diye ağladım :KK43: zamanla geçecek ınsallah dua dua...

Bende de aynisi oldu cnm kaynanamda kaldım o bakiodu kendimi çok yetersiz hissettim ama kendi evime geçince herşeyiyle ben ilgilendim ve lohusa sendromunu atlattım

Yine uykusuz bir gece saatlerce emzırdım yatırdım kıyameti kopardı uyumadı. En son mama vereyim doymadı dedim babası hazırkayana kadar ağlamasın emzıreyım dedim 2 kasık süt anc çekmiştir hemen uyudu mama kaldı :110: bugün çok huysuz aşı yaptırdık ondan herhalde :KK43: kızlar bu arada kaka kıvamı ne yoğunlukta sizinki d sıvı mi? Kakasını yaparken bira zorlanıyor gibi geliyo ama bildiğin sıvı kıvamlı yapıyor. Bir d bebeği benımseyemeyen arkadaşlar kol şeyler yaşamıyoruz bi anda hayatımız değişti kökten. Bugün 1 saat ben bebeğime bakamıyorum diye ağladım. Sonra onun bana bakışını görünce bebeğimi üzdüm diye ağladım :KK43: zamanla geçecek ınsallah dua dua...
cnm bizde oyleyiz bu gece çok ağladı karni tok emdi belki doğmamıştır DİE meme veriom almadı gazinida aldım altını deistirdim yok yok yok sürekli ağladı on kadar içten agladiki çok üzüldüm bende ağladım yardim edemiyorum bebeğime DİE bizde kakamizi yaparken kendimizi çok sıkıoz kıpkırmızı kesilip ağlama krizine girio kuzum kabizda değil sıvı kakamiz anlamadım bi turlu derdini

cnm bizde oyleyiz bu gece çok ağladı karni tok emdi belki doğmamıştır DİE meme veriom almadı gazinida aldım altını deistirdim yok yok yok sürekli ağladı on kadar içten agladiki çok üzüldüm bende ağladım yardim edemiyorum bebeğime DİE bizde kakamizi yaparken kendimizi çok sıkıoz kıpkırmızı kesilip ağlama krizine girio kuzum kabizda değil sıvı kakamiz anlamadım bi turlu derdini
Bi de gazla birlikte yapıyo kakasını. Yani sesli yapıyo :) bizimkinde çatlak var poposunda ondan herhalde şüphe ediyorum acaba ishal de farkında mı değilim diye :KK48:

Tüm yeni annelerin ve benım gibi gün sayanların yeni yılı aileleriyle mutlu huzurlu sağlıklı bir yıl geçirenlerini dilerim

Şafak 3 buarada benımde

Tüm yeni annelerin ve benım gibi gün sayanların yeni yılı aileleriyle mutlu huzurlu sağlıklı bir yıl geçirenlerini dilerim

Şafak 3 buarada benımde
Hadi bakalım canım 2017nin ilk günlerinde bebeğini kucağına alıcaksın. 2017 nin en büyük hediyesine kavuşacaksın :KK66: Rabbim sağlıkla sıhhatle ağrısız acısız kucağına almayı nasip etsin inşallah,

Hadi bakalım canım 2017nin ilk günlerinde bebeğini kucağına alıcaksın. 2017 nin en büyük hediyesine kavuşacaksın :KK66: Rabbim sağlıkla sıhhatle ağrısız acısız kucağına almayı nasip etsin inşallah,
Amin canım inşallah hepimizin

Herkese Mutlu yıllar kızım ilk günlerinde çok usluydu düzenliydi şimdi yavaş yavaş huysuzluk ve ağlama nöbetleri başladı var mı böyle olan başka bağırsaklarında gazı var sanırımondan yapıyor ne yaptıysam geçiremedim bildiğiniz bi yöntem var mı?

X