5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Canim sen normal dogum yaptın diye sana soruyorum son zamana kadar ilişkiye girdiniz mi.acaba doğumla bir bağlantısı var mi yardimci oluyo mu

okuduğum kadarıyla ilişki nedeniyle doğum da hızlanabiliyormuş canım. günü geçen bayanlara da ilişki öneriyorlarmış.

Kızlar geldik biz doktordan. bebiş 3 kilo olmuş, her şey iyi gidiyor dedi. nst de normal çıktı. çatı muayenesini yine yapmadı. haftaya perşembe yapacakmış 38+1 olunca. benim doktor galiba iyice normal doğuma odaklanmış yürüyüş yap falan dedi. o güne kadar doğum başlarsa doğumhaneye geçersiniz ben gelirim dedi. tabi benim oğlanın geleceğine dair hala bi belirti yok. yüzünü açtı ultrasonda eşim video çekti videodan net bir foto yakalamaya çalışıcam bilgisayara atınca :halay:

gözünüz aydın canım yüzünü göstermiş maşallah. inşallah normal doğum nasip olur. kadının vücuduna da faydası var doğumla beraber vücutta yenileniyor. sezeryanda aynı etkiyi yapmıyor maalesef :KK43: benim de zorunlu sezeryan üzülüyorum hem kendim hem de bebeğim için

gözünüz aydın canım yüzünü göstermiş maşallah. inşallah normal doğum nasip olur. kadının vücuduna da faydası var doğumla beraber vücutta yenileniyor. sezeryanda aynı etkiyi yapmıyor maalesef :KK43: benim de zorunlu sezeryan üzülüyorum hem kendim hem de bebeğim için
inşallah canım. sezeryanın iyi tarafı doğum esnası çok rahat sonrası zormuş o zorluk da bünyeden bünyeye değişiyor gibi sanki. ben normal doğumda ıkınamamaktan çok korkuyorum nefesim yetmiyor gibi sanki şu an bile, öksürüğüm de var sanki ıkınamayacakmışım gibi geliyor ondan korkuyorum :KK43:

adenbenim post: 49021601 .!.:
Canım en son 1 ay önce girdik dıktor sorun yok devam et demesine ragmen eşim korktugu için yaşamadık ama 1 ay öncesine kadar haftada bir yaptık :) birde ben cok kegel egzersizi yaptım bence faydası var eltim son güne kadar cinselliğe devam etmiş oda cok rahat doğum yapmışn
Sagol canim benim ilk 3 ay yasaktı son 3 ayda :)
Desene normal bana biraz zor :))
Egzersize bi bakayim gec kaldim ama

Yaninda kalan falan var mi
Nasil gidiyo bebisli bir hayat
Bebisin ismi ne :)
Mehmet yiğit koyduk bebişi ama yiğit die hitap ediyoruz eşim izin aldı o var kaynanam 2 gün sonra gidecek suan bebeğe alışmaya calışıyorum cok farklı bi duygu bi canlının sana sürekli ihtiyacı olmasıcol güsel kaynanm gitsede biran önce yalnız kalaak die bakıyoruz banyosunj yaptırdıktan sonra gidecek :KK66:

Ben daha iyiym canım ameliyat yerim tamamen geçti ama hala rahat hareket edemiyorum iç ağrım var. Bebişim iyi Allahaşükür herhangi bi sağlık sorunu yok. Sadece çok uyuyo ve emzirmek için bile uyandıramıyorum. 5-6 saat uyuyo nerdeyse. Ebeye sorucam bakalım ne dicek?
Doğumum pek iç açıcı geçmedi canım. 9 saat boyunca suni sancı verdiler akşam 6 gibi anca 3 cm açıklık vardı çektiğim sancı cabası. Sonra da sezeryana aldılar iki ağrıyıda çekmiş oldum. Allaha şükür 2.gün ayaktaydım. Hiç yatmadım desem yeridir. Bunca ağrının ardından bebeğimin kokusu bi gülüşü yeter :)))
Benimkide öyle uyuyor gülüm ama gündüz gece olunca ayağa dikiyor :) çok şükür iyi olsunlar da onlar hersey gelip geçiyor..Sen devlete mi gitti n doğum a neden öyle yapmışlar

Günaydın kizlar. .
Ameliyat kacinci günde iyileşiyor acaba.. arada sizliyor, belim sirt omuzlarım ve gogülerim de ağrıyor. . ama en çok göğüs ucu yaraları bitirdi.. uykusuzluğu söylemiyorum hiç önemi yok pek uyumuyorum zaten gece de en fazla 2 saat belki aralarda 10 dk filan çok o eli değilde yaralar yüzünden çok acı çekiyorum. . emzirme dışındaki zamanlarda da yenek mi yiyeyim uzanip dinleneyim mi yoksa yürüyüp bor an önce toparlayayim mi diye dört dönüyorum evde sonuç yine ağrılar yorgunluk...
Allahım yavrularimizi bize bagislasin . ..
Yara için önerileriniz varsa çok sevinirim çok kötü durumda goguslerim
Gözün aydın canım sende kurtuldun diğer kızlar da sırayla atlatir inş.göğüs ucu için zeytinyağı duydum.ben kesiliyor süt um emmedi diye

Mehmet yiğit koyduk bebişi ama yiğit die hitap ediyoruz eşim izin aldı o var kaynanam 2 gün sonra gidecek suan bebeğe alışmaya calışıyorum cok farklı bi duygu bi canlının sana sürekli ihtiyacı olmasıcol güsel kaynanm gitsede biran önce yalnız kalaak die bakıyoruz banyosunj yaptırdıktan sonra gidecek :KK66:
Maşallah :)
Ablamdan biliyorum bende oda derdi gitselerde başbaşa kalsak diye :)
Zamanla alisicaz insallah

Maşallah :)
Ablamdan biliyorum bende oda derdi gitselerde başbaşa kalsak diye :)
Zamanla alisicaz insallah
Aynen tatlım birde herkes kendi yöntemini uygulamak istiyor eskiler teknolojiyi kullanmak istemiyor sende sinir oluyorsun Allahtan kaynanam vıcık vıcık öpmeye falan kalkmadı hiç koklayıp bırakıyor sadece ama mesela gece yanımda değil odasında yatır ben uyandırım seni diyor ama gerek yok ne dikişim var nede yorgunluğum :KK66:

Aynen tatlım birde herkes kendi yöntemini uygulamak istiyor eskiler teknolojiyi kullanmak istemiyor sende sinir oluyorsun Allahtan kaynanam vıcık vıcık öpmeye falan kalkmadı hiç koklayıp bırakıyor sadece ama mesela gece yanımda değil odasında yatır ben uyandırım seni diyor ama gerek yok ne dikişim var nede yorgunluğum :KK66:
Bide o konular var dimi :)
Minnacık daha odasında ne işi var kiyamam:)
Dinliyomus gibi yapıp kendi yontemlerimizi uygulayacağız mecbur herkesin yetiştirme bakma tarzı farklı sonuçta.illaki müdahale etmek isteyecekler :)

Bide o konular var dimi :)
Minnacık daha odasında ne işi var kiyamam:)
Dinliyomus gibi yapıp kendi yontemlerimizi uygulayacağız mecbur herkesin yetiştirme bakma tarzı farklı sonuçta.illaki müdahale etmek isteyecekler :)
Evet kendi annem gelseydi daha kötü olurdu bi taraftan seviniyorum gelemesiği için kesin ikisi kavga ederdi :KK66: birde bebeğiine kimse dokunsun istemiyorsun :KK43: benim normaldede malım zaten cok kıymetli hele bide can olunca daha bi fena :KK66:

Günaydın kızlar 10 D kontrol var. Dr ne diyecek merak ediyorum. Alalım derse hemen yatıcam. Hazırladım artık kendimi hayırlısı olsun...
Hadi hayırlısı hakkınızda canım sağlıklı sıhatli beneğini alırsın kucağına inşallah kokusunu duyunca yüzünü görünce meleğinin giç birşeyin kalmayacak

Hadi hayırlısı hakkınızda canım sağlıklı sıhatli beneğini alırsın kucağına inşallah kokusunu duyunca yüzünü görünce meleğinin giç birşeyin kalmayacak
Sonunda teslim oldum kaçarı yok :KK66: bugün nst biraz daha iyiydi ama normal dogumda sıkıntı olur dedi Dr. Pazartesi almaya karar verdik 11 e kadar işlem biter dedi :anne:kuzumu kucağıma almama az kaldı

X