5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

kızlar bebek kıyafetlerini hangi deterjanla yıkamayı düşünüyorsunuz yada sabun tozu mu kullanacaksınız?
bi de bez ve ıslak mendil ne almayı düşünüyorsunuz ?
Ben dalin le yikadim... inanılmaz güzel kokuyor... mis mis... şimdiden bebek kokusu sardı evimi..
Sampuan, ıslak mendillernide chicco aldım. .. hepsiden güzel kokuyor, tavsiye ederim

bu arada ben daha hiç bişe hazırlamadım :) yani bebeişin çoğu şeyi hazırda ne yıkandı ne ev temizletildi ne kendime bişeyler aldım
Ben dalin le yikadim... inanılmaz güzel kokuyor... mis mis... şimdiden bebek kokusu sardı evimi..
Sampuan, ıslak mendillernide chicco aldım. .. hepsiden güzel kokuyor, tavsiye ederim
dalinle yıkanması mantıklı geldi banada hiç düşünmemiştim

Ben unibaby nin bebek deterjanini aldım, huggies yeni dogan bezi aldım önceden de cok memnun kalmıştım çünkü. Muslin bezler ve bolca bebek temizleme pamuğu aldım çok işe yarıyor tavsiye ederim

kızlar selam benimde 34. haftam ya beni yaklaşık 15 gündür ter basıyor bir anda bu sogukta yanıyorum sizelrede oluyormu
Bende de var o dert onun yüzünden grip oldum bi terledim bi üşüdüm son aylarda östeojen hormonu arttığı ıcın oluyormuş öyle okudum özellikle gece bi uyanıyorum özellikle göğüs kısmım su içinde

Can'ım bencede ama başlık değişmiyor çok uğraştım siteye msj attım yetkililere cevap alamadım değişmiyor başlık malesef:KK43:
Neden acaba... zaten bölüm aynı, herşey kalacak isim değişecek. .. yine yazarız olmazsa mecbur başka konu açar birbirimizi etiketleriz

Kızlar sol bacak ve kasik arasında varıs mi kemikler mi agiriyor tam çözemedim bir sürü sivilce de var toplamaya başladım. .. okadar yandı ki canim cok gerildim ustüne adam yaptırdım daha beter oldum

kızlar bebek kıyafetlerini hangi deterjanla yıkamayı düşünüyorsunuz yada sabun tozu mu kullanacaksınız?
bi de bez ve ıslak mendil ne almayı düşünüyorsunuz ?

Ben roxy aldim. İslak mendil kullanmiycam ilk donem icin pamuk aldim 2 kocaman paket birde acil durumlar icin uni baby mendil aldim.

Kızlar sol bacak ve kasik arasında varıs mi kemikler mi agiriyor tam çözemedim bir sürü sivilce de var toplamaya başladım. .. okadar yandı ki canim cok gerildim ustüne adam yaptırdım daha beter oldum
Ben hep sola yatınca oluyor ama sşvilceyle rastlamadım daha hormonaldır belkı

X