- 1 Ağustos 2015
- 499
- 565
Kolay doğumlar diliyorum canım sağlıkla gelsin bebiş bizi habersiz bırakmaAllah razı olsun canım. İnşallah darısı size olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kolay doğumlar diliyorum canım sağlıkla gelsin bebiş bizi habersiz bırakmaAllah razı olsun canım. İnşallah darısı size olsun
Geçmiş olsun Can'ım çok dikkat et kendineKizlar gunaydinn dun gece dusta dustum Allahtan göbeğimi kurtarabildim sırt üstü denk geldi tabi bende kalça popo bacak iptal kafamıda carptım bebek geceden beri hareketli çok şükür ama çok aşırı korktum evde yalnız duşa girmeyin çok dikkatli olun son zamanlar sizide uyarıyım dedim
Bende gözyaşlarım akıyor bazen ne zaman kucağıma alıcam diyeGünaydın kızlar. Bebeğimi kucağıma Almak istiyorum Artık sanırım çok özledim
Ahh canim ya geçmiş olsunKizlar gunaydinn dun gece dusta dustum Allahtan göbeğimi kurtarabildim sırt üstü denk geldi tabi bende kalça popo bacak iptal kafamıda carptım bebek geceden beri hareketli çok şükür ama çok aşırı korktum evde yalnız duşa girmeyin çok dikkatli olun son zamanlar sizide uyarıyım dedim
Sağol canım teşekkür ederimmmGeçmiş olsun Can'ım çok dikkat et kendine
Çok geçmiş olsun Allah korumuş canim sırtına düşmen de iyi değil. .. çok şükür iyisin.. kontrolun ne zaman?Kizlar gunaydinn dun gece dusta dustum Allahtan göbeğimi kurtarabildim sırt üstü denk geldi tabi bende kalça popo bacak iptal kafamıda carptım bebek geceden beri hareketli çok şükür ama çok aşırı korktum evde yalnız duşa girmeyin çok dikkatli olun son zamanlar sizide uyarıyım dedim
gecmış olsun canım bende çok korkarım duşta düşmekten ucuz atlatmışşsınKizlar gunaydinn dun gece dusta dustum Allahtan göbeğimi kurtarabildim sırt üstü denk geldi tabi bende kalça popo bacak iptal kafamıda carptım bebek geceden beri hareketli çok şükür ama çok aşırı korktum evde yalnız duşa girmeyin çok dikkatli olun son zamanlar sizide uyarıyım dedim
becede bunun bıde doğum sonrası var ınsallahKızlar doğumdan sonra da başlığı yenileyip burda mı devam etsek... hem anılarımız var geçmişe gonulmez
Ptesi kontrolüm canım az kldı allahtan haftalık gidiyorum doktora bebekte hareketli olunca yine gideyim demedim yatıp dinleniyorum aman sizde dikkt edin annem bin kere tembihlerdi düşersin dikkt et yalnızken girme duşa diye evham yapıyo diye kızardım düşülüyormuş cidden o yüzden sizlerde cok dikkt edin vallahi kaplumbağ gibi ters kaldım oyle eşim olmasa nasıl kalkardım bi yandan da gülüyorum halime :)Çok geçmiş olsun Allah korumuş canim sırtına düşmen de iyi değil. .. çok şükür iyisin.. kontrolun ne zaman?
Çok sağol canımm aman ben takmıyodum annem hep derdi dikkatli gir cık diye neresinde düşcem ben duşta diyodum da vallahi fena düşülüyomuş yalnızken özelikle girmeyin duşa cok tıstım gece ya bebek hareketliydi allahtangecmış olsun canım bende çok korkarım duşta düşmekten ucuz atlatmışşsın
Çok sağol canımmAhh canim ya geçmiş olsun