5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Kuzum ya evde olsan da uyuyamıyorsun ki zaten. . ben uykuyu çok severim ama maksimum 7 de ayaktayım. . uyku tutmuyor... gece de yatmakta zorlaniyorum yüzüstü yatamadigim için uykuya dalamiyorum :KK43:
Orası öle ama cok uoruluyorum artık iş yerinde ve gözlerim kapanıuor pc başında oturmaktan vucudum yorgun kafam yorgun :KK43:

Orası öle ama cok uoruluyorum artık iş yerinde ve gözlerim kapanıuor pc başında oturmaktan vucudum yorgun kafam yorgun :KK43:
Yine iyi dayanmis sin bu haftaya kadar...keske daha erken ayrilabilseydin.. uyuyamazsan bile uzanıp dinlenmek te iyi geliyor.. ha biraz sıkıcı oluyor ise alışanlar için ben daha evde bu kadar zaman geçirmeye alışamadım. . çok bunaliyorum

Can'ım bol bol dua et herşeyin hayırlısını dile bak benim babam ciddi kanser hastası olduğunu öğrendik 8 ay önce tek dileğim senin çocuğunuda görüyüm öyle ölüyüm gözüm açık gitmez dedi bi kaç hafta sonra hamile olduğumu öğrendim tek sevindiğim dileği oldu çünkü bizim yapabileceğimiz hiç bişey yok artık:KK43: çok şükür çok ciddi bi hastalığı kesinleşmiş bi durumu yok şükret ve bol bol dua et bebeği strese sokma herşeyi Allah bilir

çok geçmiş olsun canım. Allahtan ümit kesilmez yine de Rabbim hakkında hayırlısını versin. inşallah sende sağsağlim kucağına al bebişini.
bu grupta bizi buluşturduğun için de teşekkürler

Günaydın kızlar ...

dişçi randevum vardı geçen hafta kontrolde doktorum istersen yaptırabilirsin demişti. dişçi doktorumdan yazılı evrak olmadığı için yapmadı. süt ve süt ürünleri tüketemediğimden kaynaklı galiba 3 dolgum düştü :KK43:

kızlar dun verdıgınız tavsıyelerı yaptım bugünde KBB uzmanına görundum ıyı yapmışsın dedı bı burun damlası verdı gece rahat uyumam ıcın kendı kadın doğum drumun asıstanıda önce serum fızyolıjık dene sonra bunu dene geçmezse dedı bırde buhar makınası kullan dedı ben evde yok dıyınce alın zaten bebek doğunca da lazım olacak dedı aranızda buhar makınası alan var mı tavsıye edebılecegınız bı marka

maşallah canım son zamana kadar dayanmış oldun. insanın evde uzanması bile dinlendiriyor. işyerinde sürekli oturmak pc başı fena yapıyor
Evet bakalım eşimde iyiki aynınyerde çalılıyoruz yoksa cok zor olur hastahane çantasınıda koyduk arabaya acil birşey olursa burdan doğuma gideceğiz :KK66: bakalım almıcam izin :)

kızlar dun verdıgınız tavsıyelerı yaptım bugünde KBB uzmanına görundum ıyı yapmışsın dedı bı burun damlası verdı gece rahat uyumam ıcın kendı kadın doğum drumun asıstanıda önce serum fızyolıjık dene sonra bunu dene geçmezse dedı bırde buhar makınası kullan dedı ben evde yok dıyınce alın zaten bebek doğunca da lazım olacak dedı aranızda buhar makınası alan var mı tavsıye edebılecegınız bı marka
Canım wevell die birşey almış abim bize onlarında vevişleri 1.5 yaşında aynı markayı kullanıyorlar

Evet bakalım eşimde iyiki aynınyerde çalılıyoruz yoksa cok zor olur hastahane çantasınıda koyduk arabaya acil birşey olursa burdan doğuma gideceğiz :KK66: bakalım almıcam izin :)

maşallah inşallah bebiş zamanında gelir de evde de biraz dinlenmiş olursun. aynı yerde çalışmak hem iyi hem kötü bi durum oluşturur belki ama şuan için eminim iyi yani :KK39:

X