Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben böyle bir bel ağrısı görmedim yatakta dönemiyorum resmennDoğurma lğtfen zamanında gelsın bebiş
nasıl oldun şimdi canımKızlar biraz ateşim var ama içim üşüyor ne yapabilirim
ateşiniz 38 ve üstüne çıkarsa önce parol için düşmezse doktora gidin. hamilelikte ateş iyi değil derler. gripseniz crp ye bakııp antibiyotik başlanmalıKızlar biraz ateşim var ama içim üşüyor ne yapabilirim
günaydın canım.sabaha kadar gözyaşı döktüm belim beni mahfetti yok böyle bir ağrı yoruldum ya dün biraz acısını çıkardı gözümden uyku akıyordu ama uyuyamıyordum ağlamaktan balon gibi gözlerimsen nasılsıngünaydın kızlar nasılsınız ?
günaydın canım.sabaha kadar gözyaşı döktüm belim beni mahfetti yok böyle bir ağrı yoruldum ya dün biraz acısını çıkardı gözümden uyku akıyordu ama uyuyamıyordum ağlamaktan balon gibi gözlerimsen nasılsın
yoktu evde hiç bişey gülüm gözümden uyku akıyor ağlamaktan helak oldum.Allahı var çoğunu kv yaptı ama bende duramadım yinekeşke yapmasaydım hiçç ya çok kızdım kendime çokkdikkat et canım ya. ben wc falan yıkayamıyorum eşime söylüyorum yıkarsam bende senin gibi oluyorum ve çok fazla eğilerek iş yapamıyorum. yerde oturunca bile karnım kasılıyor artık. ağrı kesici jel falan yok muydu. benim eşim belim ağrıyınca onu sürüyor ve o beni rahatlatıyor. uyukluyorum ya mesai saati değişti iyice düzenim bozuldu. yarın çalışabilir raporu alıcam ama bakalım ne kadar gidecek
yoktu evde hiç bişey gülüm gözümden uyku akıyor ağlamaktan helak oldum.Allahı var çoğunu kv yaptı ama bende duramadım yinekeşke yapmasaydım hiçç ya çok kızdım kendime çokk
sıcak süt içiyorum şimdi rahatlatır vucudumu yatabilirsem kendime geliceminsanın içi durmuyor ki biri yaparken. benimde annemin günü vardı dün. ctesi yemeğe davetliydik evde bişi yapayım dedim yaptım sonra yorulmuşum uyudum eşim götürdü. dünde işe yaramadım zaten pek. gece makineden bulaşık çıkardım. yerleştirdim o iş bana yetti. parol falan al bari biraz rahatlatır az da olsa uyursun canım.
bi de artık az da olsa yorulsak uyumakta da zorluk çekiyoruz ki sen benden çok öncesin senin sıkıntın daha çoktur.
sıcak süt içiyorum şimdi rahatlatır vucudumu yatabilirsem kendime gelicem
Günaydın kızlarrr stresten 4 akşamdır hep ağlıyorum hemde öyle böyle değil salya sümük
Psikolojik olarak pek iyi değilim sanırım kızlar ev işi yavaş yavaş yapın gerekirse bırakın kendinizi yorduğunuza değmez sonra zaten bol bol yapıcaz. Bebişleri düşünün
ya bide çalışıyorsunuz çoğunuz Rabbim yardımcımız olsun inşallah çalışınca daha da zor.inşallah canım ya. bende gece uyuyamayınca yoğurt yiyorum tarçınlı şekeri de düzenlesin diye
niye ağlıyorsun peki gülüm.Günaydın kızlarrr stresten 4 akşamdır hep ağlıyorum hemde öyle böyle değil salya sümük
Psikolojik olarak pek iyi değilim sanırım kızlar ev işi yavaş yavaş yapın gerekirse bırakın kendinizi yorduğunuza değmez sonra zaten bol bol yapıcaz. Bebişleri düşünün
Günaydın kızlar, hafta sonundan beri kuyruk sokumu kemiğim çok ağrıyor.Oturamıyorum yürüyemiyorum çok kötü bir ağrı zaman zaman geçiyor ama tekrar başlıyor.Sizlerde de bu ağrı oluyor mu ?
Günaydın kızlar 3 günüm çok çok zor geçti boğazlarım kötüydü öksürük basladı erken doğum yapıcam zannettim aman dikkat edin hasta olmayın bademciklerİm ağrısın diye dua ettim resmen o derecede öksürük çok çok kötüü karnımın bütün damarlarını lastik gibi çekip çekip bırakıyorlar gibiydii karnım çok çok acıdı su anda az daha iyiyim çok sükür mecbur perşembe günü antibiyotiğe basladım. Zaman biran önce geçsede hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alsak bebişlerimizi... Hepiniz çok çok dikkat edin yormayın kendinizi ev iş vb. keyfinize bakmaya çalışın.... :*
Geçmiş olsun canımGünaydın kızlar 3 günüm çok çok zor geçti boğazlarım kötüydü öksürük basladı erken doğum yapıcam zannettim aman dikkat edin hasta olmayın bademciklerİm ağrısın diye dua ettim resmen o derecede öksürük çok çok kötüü karnımın bütün damarlarını lastik gibi çekip çekip bırakıyorlar gibiydii karnım çok çok acıdı su anda az daha iyiyim çok sükür mecbur perşembe günü antibiyotiğe basladım. Zaman biran önce geçsede hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alsak bebişlerimizi... Hepiniz çok çok dikkat edin yormayın kendinizi ev iş vb. keyfinize bakmaya çalışın.... :*