5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

İnş kızlar ya normale dönse de oyle beklesek ama bizimkinin erken gelceği var sanırım su en basındn beri 2 litre anca içiyordum ama şu bi aydır camasırımda ıslaklık fazla hissedyordum bana hep evham yapma akıntıdır vs dediler siz dikkt edin en ufak bi ıslaklıkta tetikte olmak lazımmıs hic bişeyi ertelemeye gelmiyor şimdi evdeyim allahtan suyuma beslenmeme cok dikkt etmeye çalışcam :KK43: @adesnasli badem sütünü nasıl tüketmek lazım canım günde bi bardak mı onuda alayım içiyim havuc suyunuda kendim evde sıkar sıkar içerim su bi haftada düzelsin inş :KK43:
Canım ben gece uyandığım da 1 muz ve 1 bardak süt içip tekrar yatıyorum. Gündüzleride yine 1 muz ve diğer meyvelerden tüketiyorum. 1 hafta içinde bebeğim 400gr almıştı. Pekmezini tahinini peynirini yumurtanı ihmal etme. Ama geceleri muz ve süt çok farketti bende. İnşallah kilo alır ele avuca gelir bir an önce

İyiyim tatlım Allaha şükür. Bana en çok geceleri oluyo canım bu durum :KK70: sizler nasılsınız??
iyi olmaya çalışıyorum bende gülüm.eşimle çakıştık maddiyattan dolayı özele götürme tarftarı değil.çıldırmak üzereyim yaa

iyi olmaya çalışıyorum bende gülüm.eşimle çakıştık maddiyattan dolayı özele götürme tarftarı değil.çıldırmak üzereyim yaa
Canım maddi durumda biraz zor ama sonuçta o sizin canınız ne olursa olsun gitmen lazım ama banada özeller para tuzağı gibi geliyo. Ama tabi isim yapmış bi doktorsa herkes güvenip ismi duyulmuşsa git derim. Ben devletteki doktorumdan gayet memnunum olmasaydım özele gitmeyi düşünüyodum ama yinede dediğim gibi özeller biraz daha paracı oluyo. Bende önceden özel bi hastanede çalıştım gereksiz tahlil röntgen vs.sırf ücret yükselsin diye.

Canım maddi durumda biraz zor ama sonuçta o sizin canınız ne olursa olsun gitmen lazım ama banada özeller para tuzağı gibi geliyo. Ama tabi isim yapmış bi doktorsa herkes güvenip ismi duyulmuşsa git derim. Ben devletteki doktorumdan gayet memnunum olmasaydım özele gitmeyi düşünüyodum ama yinede dediğim gibi özeller biraz daha paracı oluyo. Bende önceden özel bi hastanede çalıştım gereksiz tahlil röntgen vs.sırf ücret yükselsin diye.
evet haklısın ama devletteki dr unda konuşma şekli belli.mecburen devlette başka dr a gidicem o zaman.bu dr çok korkutuyor beni

çıkarabiliyormusun peki?ben zehirzembeleğim resmen.şu an bile ağlamamak için zor tutuyorum kendimi
Canım ağlamak istersen bahane cok ağlamak geldiği zaman içinden bebeğinin doğdugunu ve onunla vakit gecirecegin zamanları düşün :) hiç bir şey içinde üzme kendini son ayımızın keyfine bakalım ya

Canım ağlamak istersen bahane cok ağlamak geldiği zaman içinden bebeğinin doğdugunu ve onunla vakit gecirecegin zamanları düşün :) hiç bir şey içinde üzme kendini son ayımızın keyfine bakalım ya
hiiiçç bakamıyorumm:KK43:psikolojim alt üst durumda gülüm.

evet haklısın ama devletteki dr unda konuşma şekli belli.mecburen devlette başka dr a gidicem o zaman.bu dr çok korkutuyor beni
Canım bence şimdiye kadar devlette olan başka bi dr bulman gerekiyodu ama şimdi bile geç sayılmaz. Etraftan duyduğun iyi doktor öneren yokmu?? Valla en son ben öylesine gittim ama memnun kaldım dediğim gibi. Hemen yarın başka bi doktora git dene ne kaybedeceksin ki?? Ama tabi özelede gitmek istersen git canım. Sonuçta insan ne yaşadığını kendi biliyo sadece.

Valla kızlar son haftalarda sanırsam kafayı dağıtıyo insan :deli: bu akşam da gülerken ağladım. Gülmekten gözlerimden yaş geldi ve ağlamaya başladım yine:bicak: yani psikolojimin ne yöne gittiğinden haberim yokk:KK53::rolleyes:

Valla kızlar son haftalarda sanırsam kafayı dağıtıyo insan :deli: bu akşam da gülerken ağladım. Gülmekten gözlerimden yaş geldi ve ağlamaya başladım yine:bicak: yani psikolojimin ne yöne gittiğinden haberim yokk:KK53::rolleyes:
Ben de az önce el kadar kıyafetlere bakarken ağladım... çok şükür rabbime. Psikoloji diye bi şey kalmadı bızde

Ben de az önce el kadar kıyafetlere bakarken ağladım... çok şükür rabbime. Psikoloji diye bi şey kalmadı bızde
Yazık bize gerçekten bu derece yoğun duygular yaşatan rabbimede şükürler olsun. Anne olmak kolay değil demişlerdi, daha yolun çok başında olmamıza rağmen anneliğin değerini duygularını tam olarak yaşıyoruz :halay:

Ben de bu aralar sürekli bi ağlıyorum bi sinirleniyorum hepsi sebepsiz yere. Eşim geçimsiz bir insan olduğumu, bıktığını söylemeye başladı anlatamıyorum ki hamilelikten duygularımı da kontrol edemiyorum anlamıyor bir türlü. Böyle sanki ben çok kötü bi insanmisim ve gecinemiyormusuz gibi konuşuyor hep. Ayrilalim madem mutsuzsan diyorum ona da kiziyor duzeltmeye calis kendini diyor. Halimi anlatamiyorum iyice karmasik haldeyim. :KK61:

Slm kızlar, zaman zaman göz atıyorum ama yazmaya pek fırsat olmuyor. Ben idrar yolları enfeksiyonundan kurtulamıyorum bi türlü, bebeğe de geçecek diye korkuyorum. Bu durumu yaşayan var mı? Rabbim sağlıcakla evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin inşallah

Merhaba kızlar bugün bizimde görüş günüydü pek iç acıcı geçmedi:KK43: suyum azalmıs baya bol su tüket dedi doktor her hafta kontrole gidicem bu şekilde 36 ya kadar idare ettiricez seni dedi cok iyi beslen bebeğe kilo aldırcaz dedi suan 2 kilo dört hafta da bi kilo da alamaz sanırım cok canım skıldı inş suyum düzelir de normale döneriz :KK43: Bebeğe direk kilo aldıran besinler neler ki
Canım canını sıkma 4 hafta da 1 kilo alır muz ceviz tahin pekmez bunlar kilo yapıyor çocuğa iyi düşün iyi olsun

Canım bence şimdiye kadar devlette olan başka bi dr bulman gerekiyodu ama şimdi bile geç sayılmaz. Etraftan duyduğun iyi doktor öneren yokmu?? Valla en son ben öylesine gittim ama memnun kaldım dediğim gibi. Hemen yarın başka bi doktora git dene ne kaybedeceksin ki?? Ama tabi özelede gitmek istersen git canım. Sonuçta insan ne yaşadığını kendi biliyo sadece.
özeş diye takıntım yok gülüm tek sıkıntım dr a güven duymam gerek.halledicem bir şekilde bu hafta gülüm.

Ben de bu aralar sürekli bi ağlıyorum bi sinirleniyorum hepsi sebepsiz yere. Eşim geçimsiz bir insan olduğumu, bıktığını söylemeye başladı anlatamıyorum ki hamilelikten duygularımı da kontrol edemiyorum anlamıyor bir türlü. Böyle sanki ben çok kötü bi insanmisim ve gecinemiyormusuz gibi konuşuyor hep. Ayrilalim madem mutsuzsan diyorum ona da kiziyor duzeltmeye calis kendini diyor. Halimi anlatamiyorum iyice karmasik haldeyim. :KK61:
erkekler anlamıyor psikolojimizi yaaa:KK43:anlıyormuş gibi yapıyolar.akşamüstü tartıştık adam antibiyotik içerken bile reçeteyi 2 kez okur benim doğum için korkularımı anlayamıor.anlıyorum diyor ama anlamıyor.son aylar geçse hayırlısıyla yavrumuzu kucağımıza alsakta artık normale dönebilsek keşke.benliğinden çıkıyor insan:dua:

X