- 29 Şubat 2016
- 1.048
- 1.525
canım benimki neredeyse 1 dolmuşluk yerden habersiz geliyor.inş seninki öyle yapmaz.hatta birgün eşime masada mum ışığında güzel bir yemek hazırladım kuaföre gittim hazırlandım hamile kalmadan 2 ay kadar önceydi.tam bir kaç lokma aldık baktım zil çaldı kv eltimin en arsız kızını almış gelmiş ben sinirden mosmor oldum eşim kıpkırmızı oldu ama adam napsın.geldiii mum ışığındaki masaya oturduuu bir güzel kendini de kızı da doyurduuu sonra kızın elinde şalgam vardı o kız o şalgamı koltuğa devirdi ne koltuk kaldı ne kırlent ne halı ne savansinirden deliye dönmüştümmm.sonra eşim aldı bunu eve götürdü yolda gerekenleri konuşmuş ama yine anlamadı o konuşmanın üstüne bile mahsus habersiz geldiği hala oluyor.gerçi benimki mahsus yapıyor gıcıklığına kv nin karakterine de bağlı
Benimki de gecenin bi vakti arayıp ee napıyosunuz diyor, elinin körünü yapıyoruz :)
Ama kızını öğlen saatinde bile aramaz rahatsız etmemek için.
Mesela kaynanama yemeğe gittik diyelim, eşim sorar ablamlar gelecek mi bekleyelim mi diye.
Bilmem ki der, anne arasana der eşim.
Kaynanam yok olmaz, kocası evdedir rahatsız olmasınlar der.
Eşim arar bazen ablasını geliyor musunuz vs diye.
Kaynanam telefonu alır eşimin elinden, yavrum kızım siz keyfinize bakın kocanla, gezin tozun vırt zırt.
Tosba kaynana biz karı koca değil de asker arkadaşı mıyız diyesim geliyor suratına o anda.
Gel de sinir olma şimdi, sonrada gelin bize ters davranıyor diye şikayet ediyorlar oğullarına.