5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Canım sevinçle olmuştur eşinin bir suçu yok sen sakin ol inşallah bebişini sağ salim kucağına alacaksın :emir_bebek:bol bol nazar duası oku o kişinin gözü değmesin :nazar: Rabbim koruyacaktır meleğini :KK200:
İnşallah ama kız bebi 9 aydır ne aradı ne sordu ben hep alttan aşdım kalkmış şimdi bana canım sağlık sıhat versin yazıyor bir sürü olay yaşandı ki ben onun evine daha adım atmadım numarasını bile silmişim sinir olmim die

İnşallah ama kız bebi 9 aydır ne aradı ne sordu ben hep alttan aşdım kalkmış şimdi bana canım sağlık sıhat versin yazıyor bir sürü olay yaşandı ki ben onun evine daha adım atmadım numarasını bile silmişim sinir olmim die
işte zaten arayıp sormayanlar böyle güzel zamanlarda iyi niyet adı altında can sıkmak için kendini hatırlatıyor maalesef. sohbeti ilerletirse canını sıkma ihtimali yüksek sanırım. ben de eşimin kardeşine duyurmuyorum ağzını bir hayra açmayacak biliyorum çünkü :KK43:

işte zaten arayıp sormayanlar böyle güzel zamanlarda iyi niyet adı altında can sıkmak için kendini hatırlatıyor maalesef. sohbeti ilerletirse canını sıkma ihtimali yüksek sanırım. ben de eşimin kardeşine duyurmuyorum ağzını bir hayra açmayacak biliyorum çünkü :KK43:
Hemde nasıl yüksek bu bize yani tüm aileye 10 ay önce cocuk düşürdüm dedi ve biz o ladar üzüldükki kaynanam ben eşim aradan 2 hafta gecti benim bir arkadaşım tedavi gördüm dediği hastahanede dığum yaptı refakatcu ben kaldım vs hemşirelerle ahbat okduk hemşirenin biri de eltimin liseden arkadaşı cıktı küçük yer zaten bulundugumuz yer bende düşük yaptı falan dedim kızın aklıma takılmış sonuclarına bakmış bi kaç gün sonra neden düşük yaptı die meger yalan söylemiş kaydı bile yok haatahanede biraz hastalık hastası ve ilgi sürekli kendinde olsun ister
:KK43:

Canım dr a gittiğimde hamile olduğumu biliyordum. Bu şişliği fark etmeden 2-3 gün önce test yapmıştım. Şişliği fark ettiğimde yaklaşık 4 haftalıktı sanırım...
Anladım canım çok sağol. Bende doktora gidecem sabah. Aynen bende çok korktum bu sislige ve ağrıya. İnşallah bise yoktur. Bende senin gibi hamileyimdir :KK50:

Günaydın kızlar. Bu sabah güne boğazımın sol iç tarafı ile kulağımın sol iç tarafında birleşen korkunç bir ağrıyla uyandım. 10buçuktan 4e kadar okulda olmam lazım az daha uyusam çok iyi olacak ancak ağrı çok şiddetli nedir acaba bu :KK43: dayanamıyorum yerimde duramıyorum acıdan

Günaydın kızlar. Bu sabah güne boğazımın sol iç tarafı ile kulağımın sol iç tarafında birleşen korkunç bir ağrıyla uyandım. 10buçuktan 4e kadar okulda olmam lazım az daha uyusam çok iyi olacak ancak ağrı çok şiddetli nedir acaba bu :KK43: dayanamıyorum yerimde duramıyorum acıdan
Canim gecmis olsun..20 lik disin cikti mi o tarafda o da olabilir...ya da orta kulak iltihabi...inslah ikiside degildir...hemen gecer

sağ ol canım. 20lik dişte problem vardı zaten bilemiyorum ki duramıyorum ağrıdan. bir de gebelik belirtilerim yok oldu bir anda sanki bebeğime bir şey mi oldu diye de çok korkuyorum. hastane 9da açılacak zaman geçmek bilmedi

sağ ol canım. 20lik dişte problem vardı zaten bilemiyorum ki duramıyorum ağrıdan. bir de gebelik belirtilerim yok oldu bir anda sanki bebeğime bir şey mi oldu diye de çok korkuyorum. hastane 9da açılacak zaman geçmek bilmedi
Hic korkma bebegine bisey olmamistir..ben hamileligimin basindan beri hicbisey hissetmiyorum..eger ki gebelikle ilgili onceden bi agrin varsa su an ki agrini bastirmistir ondan dolayi hissetmiyorsundur..muhtemelen 20 lik dis olabilir..

günaydın arkadaşlar hayırlı sabahlar sevimli tatlı annişler cumartesi günü kontrolüm vardı 6 haftalık olmuş bebişim ve kalp atışlarını dinledim o kadar güzel duyguki ağladım ya Allahım isteyen herkese versin işallah :anneadayı:
Gunaydin canim ben de bugun gidecegim..cok heyecanliyim.3. Bebek amayine de heyecanliyim

benimki samoyed . en tüylü köpeklerden :KK70: ama hiç sorun değil köpeği ilk bir yıl bebişin odasına sokmazsın olur biter. aileler bebişler doğunca daha çok baskı yapacaklar köpek için allah yardımcımız olsun
ay yerim ben onuu :KK70: benımde beyaz pitbulum var 6 aylık daha sen tecrubelısın şu an tüy dökme dönemındeler ya nasıl baş edıyosun heryer beyaz küçük küçük tüy :KK70: isterlerse bebege bakmaya yardıma bıle gelmesınler atamam köpeğimi valla

Günaydın kizlar nasılsınız nasıl gidiyo ben bugün 6+0 oldum ama hala öyle çok kötü bulantim yok kasik ağrılarım da azaldı sizlerin durumlar nasıl bakalım
kasık agrılarım 1 haftadır yok denecek kadar az. ama mide bulantım had safada. ölüyorum sandım bu sabah :KK43: bişey yıyemedım iki üç çubuk kraker attım agzıma yatıyorum folık asit bıle ıcmedım daha şu bıle ıcesım yok :KK43: 6+4 üm bugun canım. yorgunlukda başladı ufaktan :KK43: hamıle gbı değilde ağır hasta gbı hıssedıyorum kendımı ::KK43:

kasık agrılarım 1 haftadır yok denecek kadar az. ama mide bulantım had safada. ölüyorum sandım bu sabah :KK43: bişey yıyemedım iki üç çubuk kraker attım agzıma yatıyorum folık asit bıle ıcmedım daha şu bıle ıcesım yok :KK43: 6+4 üm bugun canım. yorgunlukda başladı ufaktan :KK43: hamıle gbı değilde ağır hasta gbı hıssedıyorum kendımı ::KK43:
Bana dr bi ilaç verdi bulantiya da iyi geliyomus hem içinde folik b12 kalsiyum varmış acaba ondan mi bulanmiyor çok hafif geliyo bazen sonra geciyo

Günaydın kizlar nasılsınız nasıl gidiyo ben bugün 6+0 oldum ama hala öyle çok kötü bulantim yok kasik ağrılarım da azaldı sizlerin durumlar nasıl bakalım
Canım kasık ağrıları zaten yerleşme sürecinde meydana geliyo 5-6.haftada azalıyo. Benimde şu an yok ayakta durunca az oluyo yinede. Sabah bulantıları 6.haftamda bende de çok oldu, bugün 8+0 ım. Bazı yiyeceklere tiksintim var onları görünce midem bulanıyo onun dışında allaha şükür önceki kadar yok. Bazı kadınların bünyesi hamileliği çabuk kabullenip pek belirti göstermezmiş :KK66: ama bazılarıda bulantıdan fena oluyomuş vücut kabullenemiyomuş. Dün sabahtan beri çilek reçeline aşeriyırum sanırım sabah gözümü açar açmaz eşimden istedim ve neredeyse küçük kavanozu kendi başıma bitirdim sayılırr :KK70:

ay yerim ben onuu :KK70: benımde beyaz pitbulum var 6 aylık daha sen tecrubelısın şu an tüy dökme dönemındeler ya nasıl baş edıyosun heryer beyaz küçük küçük tüy :KK70: isterlerse bebege bakmaya yardıma bıle gelmesınler atamam köpeğimi valla

benimki bu yıl biraz çabuk tüy değişimine girdi martta başladı. 1 ay baya zor geçti hergün kesin süpürmeme rağmen 1-2 saate ev teksasa dönüyordu. ama şimdi havalar ısındığı için iyice traş ettik. aslında pek önerilmez traş ama samoyed olunca traşsız yazı geçiremiyoruz hem yaşlı olduğu için o kadar tüyle çok bunalıyor. şarjlı dikey süpürgeler kurtarıcı tavsiye ederim. bu başlık altında köpek konuştuğumuz için kızmasın arkadaşlar.

Canım kasık ağrıları zaten yerleşme sürecinde meydana geliyo 5-6.haftada azalıyo. Benimde şu an yok ayakta durunca az oluyo yinede. Sabah bulantıları 6.haftamda bende de çok oldu, bugün 8+0 ım. Bazı yiyeceklere tiksintim var onları görünce midem bulanıyo onun dışında allaha şükür önceki kadar yok. Bazı kadınların bünyesi hamileliği çabuk kabullenip pek belirti göstermezmiş :KK66: ama bazılarıda bulantıdan fena oluyomuş vücut kabullenemiyomuş. Dün sabahtan beri çilek reçeline aşeriyırum sanırım sabah gözümü açar açmaz eşimden istedim ve neredeyse küçük kavanozu kendi başıma bitirdim sayılırr :KK70:
Bende aşerme duygusunu yaşamak istiyorum ya nasıl bişey çok merak ediyorum. Reçeli yeyince geçtimi hala istiyormu canın tatlım

Merhaba arkadaşlar, ben de evde yaptığım teste göre hamileyim :) Sanırım 23 Aralık 2016 tahmini doğum tarihi. Tüp bebek ile hamile kaldım, transfer sonrası 15. gün bugün. Yarın kan testim var ama ben geçen hafta idrardan baktım dayanamayıp :) 7. günde hafif, 10. günde çok net gördüm.
Sadece şuan aklımda bir şey sürekli beni yiyor; geçen cumartesi eve misafir gelmişti, 6 aylık bebekleri var, bebeği kucağıma aldım, çok dikkatli olmaya çalıştım. Otururken aldım ve fazla hareket etmedim ama o akşamdan beri sol kasığımda çok hafif bir sancı ve ağrı var. Ama çok hafif. Ben yine de korktum, çünkü daha önce de düşük yaptım ve bir şey olsun istemiyorum. Sizce problem olmuş mudur ?? :.(

X