5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

kızlar bana bır akıl verın lutfen.gecen ay doktora gıttım adetımın 13.gunu e2 testı yaptı 200 cıktı bu ay olası bı gebelık beklemıyoruz ama onumuzde yumurta gelısımı ıcın 2 gun daha var dedı 15.gun bırlıktelık onerdı...dıger ay ıcın de gebelık olmazsa klomen kullanmamı soyledi dongum 27 -28 gundur hıc duzensızlık yasamadım suana kadar seyse uzatmıyım son adet tarıhım 8 marttı bugun 33.gun sızce hamıle olabılır mıyım test ıcın acele etmek ıstemıyorum ıcım ıcımede sıgmıyor fıkırlerınızı beklıyorum
Bence de hemen test yapmalisin :) inşallah güzel haberini aliriz

5 6 haftalık taze anneler, bana bi ses verin canım çok sıkkın. Gece ara ara uyandığımda tüm vücudum kasığıma doğru kasılmış, kasığımı acayip zorluyor halde buluyorum. O kadar kötü ki bu neden oluyor? Bunu yaşayan veya bilen var mı lütfen bi yardım:KK43:
Canim canını sıkma kötü biseyde düşünme ama doktorunu bilgilendir mutlaka haberi olsun

Canim canını sıkma kötü biseyde düşünme ama doktorunu bilgilendir mutlaka haberi olsun
Cevabın için sağol canım. Doktorum 3 gün burda kalan günlerde İstanbul'da. Telden sadece sekretere ulaşıyorum. Ama yarın ilk iş ariycam beni ona bağlasın bi şekilde. Çok çok kötü bişey anlatamam :KK43: :KK43: :KK43:

Cevabın için sağol canım. Doktorum 3 gün burda kalan günlerde İstanbul'da. Telden sadece sekretere ulaşıyorum. Ama yarın ilk iş ariycam beni ona bağlasın bi şekilde. Çok çok kötü bişey anlatamam :KK43: :KK43: :KK43:
Tabi aynen ara konuş rahatlarsin en azindan.cep numarasinida al doktorunun canim

Kızlar benim gibi çok yeni hamile olduğunu öğrenen aralıkta doğum yapacakları bekliyorum hadi paylaşalım mutluluklarımızı veya sorunlarımızı .yarın doktor randevum var tam beş aylık ama çok tecrübesizim ne olacak bişey belli olacak mı kese falan hiç bişey bilmiyorum
Meraba bende hamileyim 6 aralıkta muhtemelen son gün ama bi sorun var hamilelik takvimi yapamıyorum

Ben 5. Haftada gördüm keseyi karından ultrasonla bence 15 gün bekle sende karından dinle sık vajinal iyi değil
Canım bende öyle istiyorum ama Dr işte birşey olmaz sakıncası yok haftaya gel diyor ne yapacağımı şaşırdım bende asilamayida orada yaptırdığı m için direk birakamiyorum

ben ve esim disinda kimse bilmiyor..soylemiyorum ama catliyorun birde 3 yillik evliyim herkes haber bekler vaziyette..ama bu sefer soylemicez ilk hamileligimde hemen tuuum aile duydu sonra dusuk yaptim cok zor durumdu..bu sefer minik sirrimizi bisure saklicaz herkesten :)
Sözde bende söylemeyecektim Canım kayınvalideme bir söyledim herkez duydu bende mecbur söylemek zorunda kaldım

Selam hanımlar ben de bu sabah idrar testinde pozitifi gördüm çok netti çizgi yarın kanda baktırcam ağrım var benim sizdede oldumu ağrı korkuyorum dış gebelik yada kimyasal gebelik olmasından :KK12:

Hanımlar mrb
2 gün önce 32,9 çıkan hcg değerim 48 saat sonra yani bugün 73,11çıktı bu normal mi? 2 ye katlanmışmı sizce

Selam hanımlar ben de bu sabah idrar testinde pozitifi gördüm çok netti çizgi yarın kanda baktırcam ağrım var benim sizdede oldumu ağrı korkuyorum dış gebelik yada kimyasal gebelik olmasından :KK12:
İyi aksamlar en son adetınız ne zamandı benım 8 marttı 6 gun gecıktı test yapıcamda bıraz daha mı beklemeluyım dıyorum

X