5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Kızlar cevrenizdekilere söylediniz mi yada ne zaman söylemeyi düşünüyorsunuz hamile olduğunuzu

ben ve esim disinda kimse bilmiyor..soylemiyorum ama catliyorun birde 3 yillik evliyim herkes haber bekler vaziyette..ama bu sefer soylemicez ilk hamileligimde hemen tuuum aile duydu sonra dusuk yaptim cok zor durumdu..bu sefer minik sirrimizi bisure saklicaz herkesten :)

Bence az Can'ım normal insanın günde 3 litre içmesi lazım bence bizim durumumuzda 5 litre içmek lazım diye düşünüyorum gir çık su iç:KK48:
fıçı gibi olucaz desene acaba ondan mı yanma oluyor

Aynen çok haklısın ama düşünmemek lazım stres de ters etkiliyor Rabbime güvenip bekliycez yapacak başka bişey yok
evet gülüm dilimden dua düşmüyor rabbim yavrumuzu bize bağışlasın inşallah

Kızlar cevrenizdekilere söylediniz mi yada ne zaman söylemeyi düşünüyorsunuz hamile olduğunuzu
eşim tarafı ve benim taraf biliyor canım ama komşular falan söylemedim daha.açıkçası akraba da akrepten beter:KK51:

suyu da cok icmemiz lazim ama tuvaletten cikamiyorum ki o zamanda git gel fenalik gelecek sizdede oyle mi..
aynen gülüm.kendimi su fıçısı gibi hissediyorum o zamanlar:-)ama iyi tarafı sürekli abdestimi taze alıyorum oda daha iyi

ben ve esim disinda kimse bilmiyor..soylemiyorum ama catliyorun birde 3 yillik evliyim herkes haber bekler vaziyette..ama bu sefer soylemicez ilk hamileligimde hemen tuuum aile duydu sonra dusuk yaptim cok zor durumdu..bu sefer minik sirrimizi bisure saklicaz herkesten :)
Bende 3senelik evliyim dediğin gibi herkes bekliyo ama bende kalp atışını bekleyelim diyorum bakalim :)

Amin inşallah Meryem suresini okuyun boş kaldıkça hem doğum rahat oluyormuş hemde bebeğimizi koruyormuş.ben onu okuyarak hamile kaldım
bende onu okuduğum ay hamile kaldım gülüm fırsatım oldukça okurum hala gülüm.rabbim yavrumuza da bizlerede sağlık versin inş sağsağlim alabilelim kucağımıza

kızlar bana bır akıl verın lutfen.gecen ay doktora gıttım adetımın 13.gunu e2 testı yaptı 200 cıktı bu ay olası bı gebelık beklemıyoruz ama onumuzde yumurta gelısımı ıcın 2 gun daha var dedı 15.gun bırlıktelık onerdı...dıger ay ıcın de gebelık olmazsa klomen kullanmamı soyledi dongum 27 -28 gundur hıc duzensızlık yasamadım suana kadar seyse uzatmıyım son adet tarıhım 8 marttı bugun 33.gun sızce hamıle olabılır mıyım test ıcın acele etmek ıstemıyorum ıcım ıcımede sıgmıyor fıkırlerınızı beklıyorum

Kızlar
kızlar bana bır akıl verın lutfen.gecen ay doktora gıttım adetımın 13.gunu e2 testı yaptı 200 cıktı bu ay olası bı gebelık beklemıyoruz ama onumuzde yumurta gelısımı ıcın 2 gun daha var dedı 15.gun bırlıktelık onerdı...dıger ay ıcın de gebelık olmazsa klomen kullanmamı soyledi dongum 27 -28 gundur hıc duzensızlık yasamadım suana kadar seyse uzatmıyım son adet tarıhım 8 marttı bugun 33.gun sızce hamıle olabılır mıyım test ıcın acele etmek ıstemıyorum ıcım ıcımede sıgmıyor fıkırlerınızı beklıyorum
Can'ım yarın bak bence teste. Olabilir gibi

5 6 haftalık taze anneler, bana bi ses verin canım çok sıkkın. Gece ara ara uyandığımda tüm vücudum kasığıma doğru kasılmış, kasığımı acayip zorluyor halde buluyorum. O kadar kötü ki bu neden oluyor? Bunu yaşayan veya bilen var mı lütfen bi yardım:KK43:

X