- 3 Temmuz 2013
- 598
- 463
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kalp atışı için ne zman çağardı seni gülümbelirsizmiş erken düşükler ama genelde kramozon bozukluğundan oluyormuş..birini patolojiye gönderdiler .değerlendirmede sadece küritaj parçası yazıyor
çok şükür canım.kalp atışı için 1 hafta sonra mı çağırdıŞimdi doktordan geldim fazla sıkışık olmadığım için pek net olmasa da kesemizi gördük hamd olsun.hafta tekrar çağırdı kesenin gelişimine bakalim dedi.diğer haftada kalp atışı duyarız ınş :)
Hepimiz dikkat edelim yan gelip yatalim biraz
Yok canım 2 hafta sonra bakacak kalp atışı için.su an 4+5 haftalık dedi. genelde 7.haftada duyulur dedi.çok şükür canım.kalp atışı için 1 hafta sonra mı çağırdı
anladım gülüm böyle bekleyincede günler geçmek bilmiyorYok canım 2 hafta sonra bakacak kalp atışı için.su an 4+5 haftalık dedi. genelde 7.haftada duyulur dedi.
Sorma canım geçmiyor cidden hayırlı bi şekilde geçişinde bekleriz kuzuları napalim ☺anladım gülüm böyle bekleyincede günler geçmek bilmiyor
öyle tabi sonu güzel olsun da bekleriz.ya sizlerde de arada vajinal yanma oluyor muSorma canım geçmiyor cidden hayırlı bi şekilde geçişinde bekleriz kuzuları napalim ☺
Yok canim bende olmadi.ama bol bol su iç sen.öyle tabi sonu güzel olsun da bekleriz.ya sizlerde de arada vajinal yanma oluyor mu
bende ara ara oluyor günde 3 lt içmeye çalışıyorum ama az mı geliyor acabaYok canim bende olmadi.ama bol bol su iç sen.
Maşallah gayet iyi ben okadar bile istemiyorum malesef.ama yinede doktoruna sorbende ara ara oluyor günde 3 lt içmeye çalışıyorum ama az mı geliyor acaba
her gün olmasada genelde 3 e tamamlamaya çalışıyorum ama ara ara yanmalrım var gülüm.dün kasık ağrımda vardı diken üstündeydim 6+1 de kasık ağrısı olurmu acabaMaşallah gayet iyi ben okadar bile istemiyorum malesef.ama yinede doktoruna sor
2 hafta sonra çağırdı o zamana kadar ilişki yasağı koydu ve hiç yorma kendini dedi..tedbir olsun diye heraldekalp atışı için ne zman çağardı seni gülüm
Kaşık ağrısı ve bel ağrısı bende de oluyo ara ara ama doktorum çok aşırı ve sık değilse sıkıntı Yok dedi.olur herhalde ara ara.sen ne zaman gideceksin doktoraher gün olmasada genelde 3 e tamamlamaya çalışıyorum ama ara ara yanmalrım var gülüm.dün kasık ağrımda vardı diken üstündeydim 6+1 de kasık ağrısı olurmu acaba
işte benim dr hiç bilgilendirmediki mübarek ara ara oluyor bende de gülüm.ayın 25 inde gidicem 2 haftam kaldıKaşık ağrısı ve bel ağrısı bende de oluyo ara ara ama doktorum çok aşırı ve sık değilse sıkıntı Yok dedi.olur herhalde ara ara.sen ne zaman gideceksin doktora
Can'ım iyi düşün iyi olsun neden kötü düşünüyorsun ki herşey yolunda gider umarım bol bol dua et Meryem suresi okukızlarr, ben de adetime 5 gün kala earyl prediktör ile idrar testi yaptım ve çift çizgi gördüm hemen kan testi verdim ve 55 geldi bhcg. ilki 6 haftalıkken düşmüştü. şimdi hesabıma göre 4. haftam bugun dolmuş oluyor ve 3-4 gündür karnımın sağ alt kısmınca arada minik sancılar oluyor sanki adet olacakmışım gibi oluyor. akıntım var beyaz renkli. tuvalete gitmeye korkar oldum ilkinde kanama olup düşmüştü. yine düşecek diye çok korkuyorum. az önce gebelik.org da okudum beklenen adet tarihinden erken pozitif çıkan bhcg lerin %60 ı düşer diyor, bu yuzden adetiniz gecikmeden test yaptırmayın diyor. çok çaresizim, sizce düşer mi:-(((((lütfen yardım. eğer gebeysem ben de aralık 2016 da doğum yapacağım inşallah:-((
Ben 5. Haftada gördüm keseyi karından ultrasonla bence 15 gün bekle sende karından dinle sık vajinal iyi değilMerhaba kızlar ; bende 3 sene sonra mucizeme kavuştum aşılama oldum 14 mart ama bat 1 marttı yanı şuan 5 haftalık +4 hamileyim bugün vajinal muaynede keseyi gördüm ben vajinal muayne hiç istemiyorum ama haftaya kalp atışları için gel gene vajinal dedi sizinkiler nasıl oldu keselerinizi gordunuzmu meraklardayım
Benimde aynı şekilde oldu moralin niye bozuldu ki normal i bu öyle olması gerekiyor hemen dayamazdın kalp atışını 11. Hafta da bile duyanlar var sıkma canınıselam arkadaşlar dün doktora gittim kese göründü ama gebelik takibine başlamadı bu arada devlete gidiyorum.sağlıklı olup olmadığını kalp atışından sonra söyleyebilirim dedi 2 haftaya gel dedi..sizlerin doktoru nasıl yol izledi moralim bozuldu açıkçası.
Aynen çok haklısın ama düşünmemek lazım stres de ters etkiliyor Rabbime güvenip bekliycez yapacak başka bişey yokinşallah gülüm inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbim ilk 3 ayı atlatabilsek rahat ederiz ama bu aylar çok sıkıntılı bide tecrübesiziz çoğumuz herşeyden korkuyoruz
Bence az Can'ım normal insanın günde 3 litre içmesi lazım bence bizim durumumuzda 5 litre içmek lazım diye düşünüyorum gir çık su içbende ara ara oluyor günde 3 lt içmeye çalışıyorum ama az mı geliyor acaba
Anladım canim bol bol dinlen randevu na kadar.işte benim dr hiç bilgilendirmediki mübarek ara ara oluyor bende de gülüm.ayın 25 inde gidicem 2 haftam kaldı