- 23 Kasım 2010
- 1.255
- 201
-
- Konu Sahibi Prima Marka Elcisi
Bundan düsük olursa eger ne anlama gelir?3500-4000 cıvarı cıktı 5.haftaya girişte
Canm ben 4 gündür test yapiyorum hep silik cikiyo hic netlesmiyor cizgi3500-4000 cıvarı cıktı 5.haftaya girişte
Canım benimde en kuvvetli belirti kasık ağrılarımdı adet sancısı gıbı oldugu ıcın adet olmayı bekledım ama dayanamayıp adet gunumden uc gun once ıdrar testı yaptım onda bıle bellı olmustuMerhaba bende birsey sormak iasterim bilgisi olan var ise konu alanina giriyormu bilemedim simdi soyle durumum esim yurtdisinda izne geldi 4 aralik en son birlikteligimiz bundan sonra 21 aralikta regl oldum normalde 7 gun surwrdi 4 gun surdu bittiktwn 1 hafta sonra bu tarihe kadar halen devam ediyor kahverengi leke arada az kanama oldu benim regl hep 2 gun one atiyor normalde 19 ocakta olmam gerekirdi halen olmadim karnimin alt kisminda agri bacaklarimda agri artti gerci kan testi yaptim yarin belli olacak duramadim yazmayi sectim bilgisi olan yada bu sekil basindan gecen varmi cevaplarsa sevinirim herkesin hersey gonlunce olmasi dilegiyle
Sen canını hıc sıkma bu deger dakıkayla artan bı deger ıkı haftalıkken 190 cıkıyo dusun canım idrara kandan sonra gecıyo bu hormon yanı ıdrarında bıle gorunduyse kanda kesınlıkle cıkar benımde cok silikti hatta acaba ben oyle görmek istiyorum dıye mı goruyorumu bıle dusundum :)Canm ben 4 gündür test yapiyorum hep silik cikiyo hic netlesmiyor cizgisende nasildi?
Anladim canim cok tsk ederim takvimimi ekledim olcak allahin iziniyleSen canını hıc sıkma bu deger dakıkayla artan bı deger ıkı haftalıkken 190 cıkıyo dusun canım idrara kandan sonra gecıyo bu hormon yanı ıdrarında bıle gorunduyse kanda kesınlıkle cıkar benımde cok silikti hatta acaba ben oyle görmek istiyorum dıye mı goruyorumu bıle dusundum :)
İnsallah arada cok zaman var ama umut ediyor insan tesekkurleeCanım benimde en kuvvetli belirti kasık ağrılarımdı adet sancısı gıbı oldugu ıcın adet olmayı bekledım ama dayanamayıp adet gunumden uc gun once ıdrar testı yaptım onda bıle bellı olmustuInsallah kan testınde pozitif cıkar guzel haberlerle donersın :)
Canm senin tarihler ayni benimki gibi bende en son 21. aralikta oldum. Ve 6 gün yerine 9 gün sürfdü hafif ksn ve kahverengi lekeydi. 18. olcaktim olmadi test yaptim silik positif cikti den yapmadinmi test falan?Merhaba bende birsey sormak iasterim bilgisi olan var ise konu alanina giriyormu bilemedim simdi soyle durumum esim yurtdisinda izne geldi 4 aralik en son birlikteligimiz bundan sonra 21 aralikta regl oldum normalde 7 gun surwrdi 4 gun surdu bittiktwn 1 hafta sonra bu tarihe kadar halen devam ediyor kahverengi leke arada az kanama oldu benim regl hep 2 gun one atiyor normalde 19 ocakta olmam gerekirdi halen olmadim karnimin alt kisminda agri bacaklarimda agri artti gerci kan testi yaptim yarin belli olacak duramadim yazmayi sectim bilgisi olan yada bu sekil basindan gecen varmi cevaplarsa sevinirim herkesin hersey gonlunce olmasi dilegiyle
Testi bundan 10 gun once yapmistim negatifdi tanidiklarim idrar yaniltabilir dediler simdide adet gormeyince bir umut dedim kan testi yaptim iste gerci esimler birlikteligimiz 4 aralikti olmama ihtimalide yuksek ama 20 gundur surekli kahverengi lrke ve arada az bi kanama oldu ilk kez gelince basima olabilirmi acaba diye geciriyor insanCanm senin tarihler ayni benimki gibi bende en son 21. aralikta oldum. Ve 6 gün yerine 9 gün sürfdü hafif ksn ve kahverengi lekeydi. 18. olcaktim olmadi test yaptim silik positif cikti den yapmadinmi test falan?
benim 695 cıktı 4 hafta oluyırArkadaslar 4-5 haftalikken hcg ne kadar Yüksek oluyo???
Canm mrb hayirlisi olsn oncelkle ben oyle olablr dye bliyrm hatta dyolr kese uzunsa erkek yuvarlaksa kiz dyeKızlar meraba ben 5+6 günlük hamleyim
5+2 de doktora gittiğimde keseyi gördük ama şekli değişik dedi yani yuvarlak olması gerekirken daha ince uzun gibiydi aynı şeyi yaşayıp bebeğin kalp atislarini duyan varmı çok moralim bozuldu
Canim bugün gittim tekrar bi sıkıntı yok dedi gayet güzel kesen dedi bende çok mutlu oldum.. cevabın için ayrıca teşekkür ederim canım..Canm mrb hayirlisi olsn oncelkle ben oyle olablr dye bliyrm hatta dyolr kese uzunsa erkek yuvarlaksa kiz dye
Canım Benim de son adet tarihim 1 aralıkDaha duymadık ayın 16snda gideceğiz nasip olursa 1 Aralık canım son adet tarihim daha ilk gebeliğim benimde bende çok heycanliyim
Rica edetm canm ne kdrlksin keseyi kalp atislarini duydunmuCanim bugün gittim tekrar bi sıkıntı yok dedi gayet güzel kesen dedi bende çok mutlu oldum.. cevabın için ayrıca teşekkür ederim canım..
Buraya da tahmini tarihi girdim 7 hafta ciktiArkadaşlar benim degerim 3362 cikti. Ancak dr 4 hafta yazdı. Bana göre bu yanlış geldi siz ne dusunuyosunuz
5+6 gunluktu dün keseyi net gördüğümuzde aslında 5+2 de de gördük ama çelişkide kalmıştık. . Kalp atışlarını duymadık doktorum daha erken dedi 10 gün sonra çağırdı cnm..Rica edetm canm ne kdrlksin keseyi kalp atislarini duydunmu
Benide 6+4de cagrdi o zaman kalp atisini duyarmiyim acaba dye soruyrm canm sence duyarmiyim ki5+6 gunluktu dün keseyi net gördüğümuzde aslında 5+2 de de gördük ama çelişkide kalmıştık. . Kalp atışlarını duymadık doktorum daha erken dedi 10 gün sonra çağırdı cnm..