5 Hafta Gebelik

Merhaba bende birsey sormak iasterim bilgisi olan var ise konu alanina giriyormu bilemedim simdi soyle durumum esim yurtdisinda izne geldi 4 aralik en son birlikteligimiz bundan sonra 21 aralikta regl oldum normalde 7 gun surwrdi 4 gun surdu bittiktwn 1 hafta sonra bu tarihe kadar halen devam ediyor kahverengi leke arada az kanama oldu benim regl hep 2 gun one atiyor normalde 19 ocakta olmam gerekirdi halen olmadim karnimin alt kisminda agri bacaklarimda agri artti gerci kan testi yaptim yarin belli olacak duramadim yazmayi sectim bilgisi olan yada bu sekil basindan gecen varmi cevaplarsa sevinirim herkesin hersey gonlunce olmasi dilegiyle

Canım benimde en kuvvetli belirti kasık ağrılarımdı adet sancısı gıbı oldugu ıcın adet olmayı bekledım ama dayanamayıp adet gunumden uc gun once ıdrar testı yaptım onda bıle bellı olmustu Insallah kan testınde pozitif cıkar guzel haberlerle donersın :)

Canm ben 4 gündür test yapiyorum hep silik cikiyo hic netlesmiyor cizgi sende nasildi?
Sen canını hıc sıkma bu deger dakıkayla artan bı deger ıkı haftalıkken 190 cıkıyo dusun canım idrara kandan sonra gecıyo bu hormon yanı ıdrarında bıle gorunduyse kanda kesınlıkle cıkar benımde cok silikti hatta acaba ben oyle görmek istiyorum dıye mı goruyorumu bıle dusundum :)

Anladim canim cok tsk ederim takvimimi ekledim olcak allahin iziniyle

İnsallah arada cok zaman var ama umut ediyor insan tesekkurlee

Canm senin tarihler ayni benimki gibi bende en son 21. aralikta oldum. Ve 6 gün yerine 9 gün sürfdü hafif ksn ve kahverengi lekeydi. 18. olcaktim olmadi test yaptim silik positif cikti den yapmadinmi test falan?

Canm senin tarihler ayni benimki gibi bende en son 21. aralikta oldum. Ve 6 gün yerine 9 gün sürfdü hafif ksn ve kahverengi lekeydi. 18. olcaktim olmadi test yaptim silik positif cikti den yapmadinmi test falan?
Testi bundan 10 gun once yapmistim negatifdi tanidiklarim idrar yaniltabilir dediler simdide adet gormeyince bir umut dedim kan testi yaptim iste gerci esimler birlikteligimiz 4 aralikti olmama ihtimalide yuksek ama 20 gundur surekli kahverengi lrke ve arada az bi kanama oldu ilk kez gelince basima olabilirmi acaba diye geciriyor insan

Kızlar meraba ben 5+6 günlük hamleyim
5+2 de doktora gittiğimde keseyi gördük ama şekli değişik dedi yani yuvarlak olması gerekirken daha ince uzun gibiydi aynı şeyi yaşayıp bebeğin kalp atislarini duyan varmı çok moralim bozuldu

Canm mrb hayirlisi olsn oncelkle ben oyle olablr dye bliyrm hatta dyolr kese uzunsa erkek yuvarlaksa kiz dye

Bugün doktora gittim ultrasonda keseyi gördük ama kalp atışını duyamadık henüz doktor hamilelik 5 haftalık gözüküyor dedi ama kan sonucum beta-hgc değerim 1889.76 çıktı bana değer az gibi geldi doktor bişey demedi ama kafam karıştı bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi değerler normal mi acaba

5+6 gunluktu dün keseyi net gördüğümuzde aslında 5+2 de de gördük ama çelişkide kalmıştık. . Kalp atışlarını duymadık doktorum daha erken dedi 10 gün sonra çağırdı cnm..
Benide 6+4de cagrdi o zaman kalp atisini duyarmiyim acaba dye soruyrm canm sence duyarmiyim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…