5 Hafta Gebelik

şubaın ılk haftası gıdecegı bende ıyı bır doktora hangı ıldesın cm sen izmirde iyi bir hastane bulmak cok zor senin beta kaç cıktı en son

KIZLAR MERHABA benım tüp bebekle ıkızlerım var 3,5 yasındalar kız.11 aralıkda son adet tarıhım 20ocakda idrar da çift cizgi görduk betahcg yaptırdık.3073 çıktı saat16:40 gıbı yaptırmısdık ertesı gun sabah 10:30 gıbı 3365 cıktı.23 ocakda 5253 cıktı dunku tahlılde 8274 çıktı tam 2 kat artmadı ama 1,5 kat artmıs.normal mı?bırde adet olacakmıs gıbı rahım ortasında sancım oluyor

normal cok hızla artıyor ıkız de hormon salgılaması daha cok cok normal beta hızla artmaası

ama cumartesi betahcg:3365 iken keseyi görmüşdük neden 1, 5 kat arttı ıkı kat olmadı aklım karısdı yardımcı olabilecek olan var mı

yok arkadasım sımdı ıkızlerım yok kendılıgınden oldu ıkızlerım ılk doğumundaydı bu sımdıkı artıs
benımkını söylıyeyım ıcın rahatlasın canım gectıgımız pazartesı sabah 695 cıktı gebe oldugumu ogrendıgım ılk gun yani. dün yaptırdım 2950 olmus doktor cok normal dedı yukselmezse endişelenmelisin bence:)

kızlar gunaydın ben 6 haftanın içindeyim cevremde duydugum kadarıyla hamıle oldugun ılk anda ıstahda azalma mide bulantısı baş dönmesi bunlar yasanıyormuş. bunların hıc bırı mende olmadı. aksıne ıstahım cok acık sizce neden olabılr benım gıbı ılk haftaları ıyı gecıren varmı

Bende 6.haftamın içindeyim canım senin gibiyim aynı aşerme mide bulantımda yok iştahımda açıldı sürekli bişeyler yiyorum şimdiden böyleysem 9.ay sonunda kaç kat olurum bilmiyorum :)

Bende 6.haftamın içindeyim canım senin gibiyim aynı aşerme mide bulantımda yok iştahımda açıldı sürekli bişeyler yiyorum şimdiden böyleysem 9.ay sonunda kaç kat olurum bilmiyorum :)
nE GÜZEL ŞANSLIYIZ OZAMAN bir arkadaşın mide bulantısı başladı bile bende yok sadece uyku hali var 9:30 da uyuyorum aksamları

nE GÜZEL ŞANSLIYIZ OZAMAN bir arkadaşın mide bulantısı başladı bile bende yok sadece uyku hali var 9:30 da uyuyorum aksamları
Şimdilik bendede yok mide bulantısı umarım böyle devam ederiz şanslıyız sanırsam gebeliğim normal gündelik hayatımı kötü yönde etkilemedi bebişlerimiz bizi üzmüyor böyle devam eder inşallah onlar sağlıklı olsunda..uyku bendede oluyor yorgunluk halsizlik var oda çok değil ee olsun okadarda:))

Son düzenleme:
aYNEN canım anlattıklarınn hepsine katılıyorum üzmüyorbizi minik kalplerimiz :) ama sabahları konudan cok etkılenıyorum toplu tasıma kullanıyorum insanların sıgara kokuları beni mahfedıyor nedense bide tatlı ıhtıyacı cok oluyor

aYNEN canım anlattıklarınn hepsine katılıyorum üzmüyorbizi minik kalplerimiz :) ama sabahları
Hamilelerde koku frekansı yüksekmiş buda östrojen hormonuna bağlı gelişmekteymiş canım hormanlardan kaynaklanıyor tamamen bende tatlı yiyorum çok kan şekerimiz düşüyo sanırsam :) bide derler ya ye tatlıyı doğur atlıyı diye bakalım bununla bi bağlantısı olcak mı tatlı yememizin seninde ilk çocuk dimi canım

Evet canım ilk çocuk bakalım birlikte takibini yapalım paylaşalım tecrübe çok önemli bu konu da senin adet ağrısı gibi olan ne tarafta

Evet canım ilk çocuk bakalım birlikte takibini yapalım paylaşalım tecrübe çok önemli bu konu da senin adet ağrısı gibi olan ne tarafta
Aynen tatlım benimde ilk çok heyecanlıyım meraklıyım bide sürekli araştırıyorum bende ilk başlarda adet günümden önce bide birkaç gün sonra adet sancılarım vardı sol tarafımda daha çok şuan çok kalmadı ama ara ara geliyor gaz sancım var şimdidee ultrasonla baktırdın mı sen keseyi gördün mü 4 gün önce gittim ben kontrole kese gözüktü ama beta hcg değerim 1889 çıktı doktor normal dedi ama bana az gibi geldi bakalım 4 şubatta yine çağırdı inşallah düzenli artış göstermiştir senin nasıldı değerlerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…