- 27 Ekim 2015
- 940
- 2.106
-
- Konu Sahibi Prima Marka Elcisi
bana da tarlusal yazdi adet olana kadar mi iccem onu yoksa kutu bitene kadar mi geru kontrol falan hic bisey demedi ben daha hic kullanmadim klomen ya da adet sokturucu en iyisi o ilaci icip sonra adetin 3 gunu iyi bi doktora hormon falan baktirmak sadece beta hcg ustedi obur hormonlarima bile bakmadi en cok canimi sikan bana ultrasonda hic bisey demeyip muayene kagidina 6+6? yazmasi oldu umutlandm ve sonrasi malum aglaya aglaya ciktim hastaneden bayilacaktim az daha uzuntudenMerhaba..ben iki ay once devlette doktora gittim adet olmadigim icin..doktor bana pco lumusun sen dedi..hayir dedim hic daha once soylenmedi..cok canim sıkıldı ozelde bir prof a gittim..bakti ve guldu yumurta bunlar dedi..buyuyup catlayamamis okadar dedi..tarlusal verdi adet olmam icin..adet oluncada yumurta gelistirici klomen kullandim..kontrole gittigimde yumurtam buyumus ve catlamaya hazirdi..su an 8haftalik hamileyim..bir dusugum var..allahim isteyen herkese saglikli evlatlar versin..tek bir doktora guvenme lutfen
esim tutturdu yazin gidelim kis gunu sen nasil surekli gidip gelcen falan surekli bisey cikariyo o da cok istiyo ama kendi sperm testinden kaciyo neden bilmiuorum soz 2 ay sonra gitcem diyo simdide napcami sasirdim iyiceCanım. Böyle şeyler çok normal eşine de bakmak zorundalar benim.esim çok normal karşıladı.tipta ayıp olmaz onların otomatikman bakmaları gerekiyor zaten bunu konuşup halledin.aglamayi bırak.ciddi anlamda tedaviden bahsediyorum ağlamayı bırak doktor araştır. Annem örnek verdi.tanidigi birinde öyle olmuş.
evet 6 haftalık hamileyim canım dün gittim bu lekelenme ve hafif kanama için doktor düşük riskin var dedi progestan ve aspirin verdi haftaya cuma tekrar gideceğimHamile misin canım. Hamileyken normal hep gelir.benden de geliyor hep.:)
Valla canım. Artık birşey diyemeyecem orasını da sen hallet araya birilerini koy Ne bilim.bir şekilde ikna et.esim tutturdu yazin gidelim kis gunu sen nasil surekli gidip gelcen falan surekli bisey cikariyo o da cok istiyo ama kendi sperm testinden kaciyo neden bilmiuorum soz 2 ay sonra gitcem diyo simdide napcami sasirdim iyice
Canım. Bana aspirin vermedi.bende de oldu riskim.var progestan alıyorum.6+3 üm Birde iğne yaptılar.haftsys inşallah kalp atışını duyacaz.allah sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin.evet 6 haftalık hamileyim canım dün gittim bu lekelenme ve hafif kanama için doktor düşük riskin var dedi progestan ve aspirin verdi haftaya cuma tekrar gideceğim
inşallah bir sorun olmaz canım bende haftaya gidicem tekrar dün çok az kalp atışını duydkCanım. Bana aspirin vermedi.bende de oldu riskim.var progestan alıyorum.6+3 üm Birde iğne yaptılar.haftsys inşallah kalp atışını duyacaz.allah sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin.
Tarlusali bitene kadar iceceksin..birkac gun sonra adetin gelir..ikini yada ucuncu gunu gidip hormonlarina baktir..ayrica ultrasonlada baktir. Belki kese gormusturde icinde bebek olusmamistir bilemedim..hangi ilde yasiyosun..varsa universite hastanesi bir prof bul lutfen..bana da tarlusal yazdi adet olana kadar mi iccem onu yoksa kutu bitene kadar mi geru kontrol falan hic bisey demedi ben daha hic kullanmadim klomen ya da adet sokturucu en iyisi o ilaci icip sonra adetin 3 gunu iyi bi doktora hormon falan baktirmak sadece beta hcg ustedi obur hormonlarima bile bakmadi en cok canimi sikan bana ultrasonda hic bisey demeyip muayene kagidina 6+6? yazmasi oldu umutlandm ve sonrasi malum aglaya aglaya ciktim hastaneden bayilacaktim az daha uzuntuden
Nasıl bir his kalp atışını duymak peki :)inşallah bir sorun olmaz canım bende haftaya gidicem tekrar dün çok az kalp atışını duydk
kayseride yasiyorum erciyes universitesi var aslinda kucuklugumden beri kalp kontrolu icin gittim oraya sanirim biktigim icin gitmedim evkendm evleneli aci badem diye ozel bi hastane var cok ovuyorlar ama bayagi tuzlu attigin adima para istiyo ama melegimin gelmesi icin para biriktirip gitmeyi dusunuyorum 2.5 senedir hep umut hep husran yoruldum artikTarlusali bitene kadar iceceksin..birkac gun sonra adetin gelir..ikini yada ucuncu gunu gidip hormonlarina baktir..ayrica ultrasonlada baktir. Belki kese gormusturde icinde bebek olusmamistir bilemedim..hangi ilde yasiyosun..varsa universite hastanesi bir prof bul lutfen..
İNANAMADIM Bİ MUCİZE YANİ TARİFİ İMKANSIZ :)Nasıl bir his kalp atışını duymak peki :)
canımmm ben doğurdum 4 aylık oldu bile bebeğim :) görürsün keseyi merak etmeBende 5 hafta bir günlük hamileyim canım aynrn bebdr senin gibi keseyi görmeyi ve kalp atisini duymayi istiyorum sen keseyi görebildin mi
Merhaba, yaklasık uc gün önce kahverengı lekelenmelerim oldu idrar sonrasında ama bu aksam aynı adet kanaması gıbı sıddetlı bı kanama gecırdım. 3 gun once progestana baslamıstım bugun ıkı katına cıkardılar ve ekstradan iğne verdıler. Doktor kesemin arkasında kanama oldugunu soyledi ve maalesef dusuk riski olan bir durum. Ama boyle hamılelık gecirenler yok mu var.. Hepımız bebegımızı saglıkla kucagımıza alırız insallahİLK HAFTALARDA KAHVERENGİ LEKELERİN GELMESİ NORMAL Mİ
Canım. Dediklerinin hepsi bende oldu iğne yedim.progestani ikiye çıkardılar şu an yatıyorum.rahimde kanlanma varmış.bende de iki kere lekelenme oldu.ama çok kan gibi olmadı.canim doktor dinlenirsen sitres yapmazsan geçer dedi.15 gün sabret dedi.durum bu.sakin bazı kadınlar böyle geçirirmis yapacak birşey yok.bebegimiz iyi olsun canımız yanmasına razıyız canım. Ne yapalım. Takma senle aynı durumdayım... onunla konuş onu sev o da seni bırakmasınMerhaba, yaklasık uc gün önce kahverengı lekelenmelerim oldu idrar sonrasında ama bu aksam aynı adet kanaması gıbı sıddetlı bı kanama gecırdım. 3 gun once progestana baslamıstım bugun ıkı katına cıkardılar ve ekstradan iğne verdıler. Doktor kesemin arkasında kanama oldugunu soyledi ve maalesef dusuk riski olan bir durum. Ama boyle hamılelık gecirenler yok mu var.. Hepımız bebegımızı saglıkla kucagımıza alırız insallah
Kaç haftaliksin bu arada canım.? Yazmayı unuttum.Merhaba, yaklasık uc gün önce kahverengı lekelenmelerim oldu idrar sonrasında ama bu aksam aynı adet kanaması gıbı sıddetlı bı kanama gecırdım. 3 gun once progestana baslamıstım bugun ıkı katına cıkardılar ve ekstradan iğne verdıler. Doktor kesemin arkasında kanama oldugunu soyledi ve maalesef dusuk riski olan bir durum. Ama boyle hamılelık gecirenler yok mu var.. Hepımız bebegımızı saglıkla kucagımıza alırız insallah
canim nezamandan itibaren sayiliyor haftalar? En son adetin ilk gününden itibarenmi ? ben dün ögrenidm hamile oldugumu test ile. Doktorda sadece test yapti hamilesin dedi ve 13-2- tarihine randevu verdievet 6 haftalık hamileyim canım dün gittim bu lekelenme ve hafif kanama için doktor düşük riskin var dedi progestan ve aspirin verdi haftaya cuma tekrar gideceğim
Canım. En son adet gördüğün tarihi soyle bana.28 güne bir mı oluyorsun yoksa 30.gune bir mı?adetin düzenli mi.adet olacağın tarih ne zamandı?adetin mi gecikti.acik yaz hesaplayalimcanim nezamandan itibaren sayiliyor haftalar? En son adetin ilk gününden itibarenmi ? ben dün ögrenidm hamile oldugumu test ile. Doktorda sadece test yapti hamilesin dedi ve 13-2- tarihine randevu verdi
6.haftama girdim Aynı dediğin gibi gönülden bağ kurmusuz bu kadar kucuk olmasına ragmen. Yatıyorum dinleniyorum benim bebegim gucludur savasır diyorum Çok tesekkur ederim canım Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimiz için :)Canım. Dediklerinin hepsi bende oldu iğne yedim.progestani ikiye çıkardılar şu an yatıyorum.rahimde kanlanma varmış.bende de iki kere lekelenme oldu.ama çok kan gibi olmadı.canim doktor dinlenirsen sitres yapmazsan geçer dedi.15 gün sabret dedi.durum bu.sakin bazı kadınlar böyle geçirirmis yapacak birşey yok.bebegimiz iyi olsun canımız yanmasına razıyız canım. Ne yapalım. Takma senle aynı durumdayım... onunla konuş onu sev o da seni bırakmasın
Amin canım tek dileğimiz duamız o zaten. Küçücük veletler bizi şimdiden yönetiyor.hersey onlar için6.haftama girdim Aynı dediğin gibi gönülden bağ kurmusuz bu kadar kucuk olmasına ragmen. Yatıyorum dinleniyorum benim bebegim gucludur savasır diyorum Çok tesekkur ederim canım Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimiz için :)