-
- Konu Sahibi Prima Marka Elcisi
Bazıları duyuluyo canım hiç belli olmuyo ama olurda duyulmazsa panik yapma erkende olabilir o dollenme zamaniyla alakali olabilir canım. .Benide 6+4de cagrdi o zaman kalp atisini duyarmiyim acaba dye soruyrm canm sence duyarmiyim ki
Gunler yaklastikca vi stres basiyo benm bakalmmgorcez ins duyulr canm tesekkrler cvbn icinBazıları duyuluyo canım hiç belli olmuyo ama olurda duyulmazsa panik yapma erkende olabilir o dollenme zamaniyla alakali olabilir canım. .
Seninki bayağı yüksek bende neden çıka çıka 30 çıktı anlamadımCanım benim adetim 3 gün gecikti 4. Gün kan testi yaptırmıştım beta hcg 1385 çıktı tam bir hafta sonra da 13.808 çıktı gittikçe artması gerek iki günde bir 2 katına çıkması gerek sen bir kaç gün sonra tekrardan baktır kesin sonuç elde edersin inşallah hakkında hayırlısı olur
Ne zaman gidiceksin doktora?Gunler yaklastikca vi stres basiyo benm bakalmmgorcez ins duyulr canm tesekkrler cvbn icin
Hayırlı olsun canım Allah sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin inşallah:))Merhaba bayanlar bende daha 1saat oldu hamile olduğum öğrenelim 5haftalik 1gun çıkıyor gebelik hesaplamada cokbheyecanliyim
3 subat canm 6+4 olucam o zamanNe zaman gidiceksin doktora?
Hayırlı haberlerini bekliyorum canım..3 subat canm 6+4 olucam o zaman
Bende snn canm snde yaz merk edermHayırlı haberlerini bekliyorum canım..
canım senın son adet gunun ne aynı gorunuyoruz :)Bende snn canm snde yaz merk ederm
19 aralikti canm senn ne zamancanım senın son adet gunun ne aynı gorunuyoruz :)
benım 21 aralık naptın doktora gttınmı19 aralikti canm senn ne zaman
3subata cagirdi canm 3haftalk ogrendm gttm ama cok kucukdaha gozukmez dedi haftaya cuma gtcez hayirlisiyla sen naptnbenım 21 aralık naptın doktora gttınmı
ben hiç birşey yapamadım canım öyle sallayan doktorlara denk geldim kı ılk olarak acılde ogrendım beta yukselmıs gebesınız dedı. dün polıkınlığe gttım bır pıhtı goruyorum dedi. suan ıcın gebelıkten soz edılemez dedi. ilk beta 695 dün 2950 cıktı suan da bende 5 haftalıgım3subata cagirdi canm 3haftalk ogrendm gttm ama cok kucukdaha gozukmez dedi haftaya cuma gtcez hayirlisiyla sen naptn
Nasil gebelkten soz edilemez ki ya degern ck yksek baska kadin dogm uzmanina gtse e canm. Gercektende doktoruna denk gelmek sans isi ben bu zamana kdr o kdr ck doktora gttmki haddi hesabi yok yani smdide gttigm doktor ck eski bi hastanede bde tam ozel olms muayne ucretmeri ck pahali bndd hastane ve doktor degstrmek istiyrm ama 3nde hi ona gdiym snra bi bakicam ama hamilesn yani olmasan o kdr yksek ckmazkiben hiç birşey yapamadım canım öyle sallayan doktorlara denk geldim kı ılk olarak acılde ogrendım beta yukselmıs gebesınız dedı. dün polıkınlığe gttım bır pıhtı goruyorum dedi. suan ıcın gebelıkten soz edılemez dedi. ilk beta 695 dün 2950 cıktı suan da bende 5 haftalıgım
evet canım hamileyim bende kendimde değişiklikler hıssedıyorum aşırı derecede uyuyorum yorgun ve bıtkıınım arada bır kasık agrısı aynı adet olmadan bır ıkı gun oncesı gibi hıssedıyorum kendımı bılıyorum cnmNasil gebelkten soz edilemez ki ya degern ck yksek baska kadin dogm uzmanina gtse e canm. Gercektende doktoruna denk gelmek sans isi ben bu zamana kdr o kdr ck doktora gttmki haddi hesabi yok yani smdide gttigm doktor ck eski bi hastanede bde tam ozel olms muayne ucretmeri ck pahali bndd hastane ve doktor degstrmek istiyrm ama 3nde hi ona gdiym snra bi bakicam ama hamilesn yani olmasan o kdr yksek ckmazki