5 Hafta Gebelik

arkadaşlar merahaba
bende5 hafta 3 günlük hamileyim.Karın ağrılarım çok oluyor sizce normalmi.Bebeğin kalp atışı için haftaya doktora gidicez.Bu ağrıların kalp atışında sorun olması ile ilgisi olabilirmi.
Sizlerinde karnı bu kadar çok ağrıyormu?
karın ağrısının benc bırçok nedeni olabılır adet olacakmıssın gıbı benımde ılk haftalar oldu.. bazen de sankı yedıgım bırsey dokundu affedersın cır cır olacakmısın gıbı doktora danısmanı tavsıye ederim.

Kızlar merhaba 4+5 günlük hamileyim dün doktora gittim kan istedi bt hcg 2194 çıktı bu değere göre kese görülmeliydi değerin çok yüksek dedi çok canım sıkıldı başına böyle bişey gelen oldu mu değerim yüksek olduğu için korkmam mi gerekiyor doktor hiç bi açıklama yapmadı sorun ne diye sorduğumda bilmiyorum dedi başka doktora da gitcem

Kızlar merhaba 4+5 günlük hamileyim dün doktora gittim kan istedi bt hcg 2194 çıktı bu değere göre kese görülmeliydi değerin çok yüksek dedi çok canım sıkıldı başına böyle bişey gelen oldu mu değerim yüksek olduğu için korkmam mi gerekiyor doktor hiç bi açıklama yapmadı sorun ne diye sorduğumda bilmiyorum dedi başka doktora da gitcem
hiç alakası yok hcg değeri 3650 ken görünmedi iki gün sonra göründü. hiç canını sıkma

Sürekli ağlıyorum inşallah benimde görünür kimisi dış gebelik olduğu zaman böyle olur diyor teşekkür ederim biraz rahatladim
sen hiç sıkma canını çünkü hafta itibari ile o henüz rahim ağzında yukarı ilelemesi ve hazneye girmesi 2 hafta sen 2 hafta sonra git doktora allahın iniyle görürsünde duyarsında:)

Kizlar yaklasik 10 gun once fazla su gibi akintim olmaya basladi. ondan 2 gun sonra sabah mide bulantisi ve kasik agrisiyla uyandim ertesi gun goguslerime dokunamaz oldum. simdi fazla uyuyorum ve cabuk acikiyorum. Midem yaniyor ara sira ne yesem. Neden ola bilir sizce akil verin bana lutfeeen. Bu arada adetime 5 gun var
CANIM ne durumdasın bebiş var mı? bende senin gibiyim istiyorum çok istiyorum soğan kürü,incir kürü de yaptım goji berry de kullanıyorum faydalı da besleniyorum uykuma da dikkat ediyorum yumurtlama tarihlerine de herseye uyuyorum ama olmuyor tek çaremiz dua dua allah bizi de görecektir mutlaka bu kadar istekli oluşumuzu görüp de bizede tattıracak bu duyguyu ben inanıyorum sende inan.

CANIM ne durumdasın bebiş var mı? bende senin gibiyim istiyorum çok istiyorum soğan kürü,incir kürü de yaptım goji berry de kullanıyorum faydalı da besleniyorum uykuma da dikkat ediyorum yumurtlama tarihlerine de herseye uyuyorum ama olmuyor tek çaremiz dua dua allah bizi de görecektir mutlaka bu kadar istekli oluşumuzu görüp de bizede tattıracak bu duyguyu ben inanıyorum sende inan.
tüm isyetenlerie ersin allah insallah ben de sızın gıbıydım kızlar b urdan yazıyorum hiç olmadık zamanda bır de baktım hamıleym dua edın doktor hıc bır sorun yok dıyorsa akısına bırakın sitres en büyük düşmanı

Merhaba kizlar bu benim ovulasyon testim. Bi fikri olan varmi??

Eklentiler

• IMG-20170318-WA0008.jpeg
    IMG-20170318-WA0008.jpeg
    18,5 KB · Görüntüleme: 62
Yok canim olmadi bende. Bence umutlanma cok

X