- 12 Ocak 2017
- 1.116
- 431
- 32
-
- Konu Sahibi Prima Marka Elcisi
Canım. Sonucun kaç çıktı?%79 yazmışsın öyle bir sonuç yok ki...79 mu demek istedin?Mrb. Bir aydır korunmuyoruz ve yumurtlama dönemini kendi çapımda takip edip eşimle ilişkiye girdik. Geçen ay 19 aralıkta adet oldum telefondaki hesaplamaya göre bu ay 16 sinda adet olmam gerekiyordu. Eve gelip test yaptım bekledigimde test tek çizgiydi üzüldüm odaya geçtim sonra bişey için gittiğim de çift olmuştu zaman gecti diye çift olduğunu düşündüm bu arada ikincisi sılik ti. Sonra ki gün tekrar yaptım o an aksilik oldu başında bekleyelim tekrardan koydum gittim döndüğümde gene sılik çift çizgiydi. Sonra gidip kan testi yaptırdım sonucunda
% 79 cikti. Sizce hamile miyim yoksa adet zamanların diye mi o şekil çıktı acabaa ?
Canım. Sonucun kaç çıktı?%79 yazmışsın öyle bir sonuç yok ki...79 mu demek istedin?
Canım hamilesin doktor bakmadı mi.? Bak. Kenarda da kaç haftalık olduğu yazıyorEvet 79 ☺
Canım benım hıc kafan karısmasın hamilesin yalnız iki haftalık falandır silik cıkma sebebıde odur benımkıde silik cıkmıstı ama ultrasonda gormen ıcın cok erken en az ıkı hafta beklemen lazım gormedin diye moralını bozma sakın. Hayırlı olsun insallah :)Kafa mi karistiriyolar
Yok canım gonlunu ferah tut meragımdan adet donemımde bıle yaptıgım testlerde en ufak bı cızgı bıle gormedim :)Olsun beklerim sadece korktum adet gunumde kan testi verrmis olalbilirim dedikleri gibiyse diye telaslandim. O yüzden öyle değeri çıktıyaa diye
Canım okudum şimdi yorumlarını üzülme sakın kalbini fersh tut geçen ay adetim 2 hafta gecikti doktora gittim ultrasona girdim pco var hamile kalman zor normal insanlara göre dedi ben daha önce bende böyle bişey olduğunu bilmiyordum şaşırdım birazda üzüldüm aslında 15 aylık evliyim ilk ve 3 kere hamile kaldım ilk hamileliğim evlendikten 1 ay sonra oldu ve ben daha kendimi hiç hazır hissetmediğim için sonradan çok pişmanda olsam kürtaj oldum daha sonra aradan belli bir süre geçtikten sonra 2. Hamileliğimi öğrendim onuda bu yaz düşükle sonuçlandı tabii ona çok üzüldüm çünkü artık eşimde bende bebek istiyorduk geçen ayda adetim normalde hiç gecikmezdi 2 hafta gecikinde doktora gittik ama bebek olmadığını ve pco var sende istersen tedaviye başkayalım dedi ama ben buna gerek olmadığını daha önce hamile kaldığımı söyledim aradan 3.4 gün geçincede regl oldum aralık 16da daha...Ama Allahın işi bu ay eşim hiç içime boşalmadığı halde yine adetim gecikti ve biz bu hiç beklemiyorduk yine geç olucam herhalde dedim eşimden habersiz gittim test aldım eczaneden vede eşimin doğumgününde hamile olduğumu öğrendim ikimizde şok olduk tabi yarında randevum var inşallah kötü birşey çıkmaZ diceğim o sen gönlünü ferah tut rabbim hiç beklemediğinde sana öyle bir hediye gönderiyorki herşeyin bir zamanı var sakın üzülüp stres yapma..ilgilenmedi bile kadin pco sun normal dedi ne tedaviden bahsetti ne su gun gel dedi atti basindan beni
sanırım ne zaman aklımdan cıkarırsam o zaman gelecek bebegim derdimi paylaşmak için konu açtım ama öyle kötü yorum yaptılar ki doktorun ne suçu var sen çok türk filmi izliyorsun madem özele gitseydin falan o mesajları okudukça gururum incindi çok agladım çok teşekkür ederim güzel yorumun için umarım bende bi evlat sahibi olurum lütfen dua et banaÜ
Canım okudum şimdi yorumlarını üzülme sakın kalbini fersh tut geçen ay adetim 2 hafta gecikti doktora gittim ultrasona girdim pco var hamile kalman zor normal insanlara göre dedi ben daha önce bende böyle bişey olduğunu bilmiyordum şaşırdım birazda üzüldüm aslında 15 aylık evliyim ilk ve 3 kere hamile kaldım ilk hamileliğim evlendikten 1 ay sonra oldu ve ben daha kendimi hiç hazır hissetmediğim için sonradan çok pişmanda olsam kürtaj oldum daha sonra aradan belli bir süre geçtikten sonra 2. Hamileliğimi öğrendim onuda bu yaz düşükle sonuçlandı tabii ona çok üzüldüm çünkü artık eşimde bende bebek istiyorduk geçen ayda adetim normalde hiç gecikmezdi 2 hafta gecikinde doktora gittik ama bebek olmadığını ve pco var sende istersen tedaviye başkayalım dedi ama ben buna gerek olmadığını daha önce hamile kaldığımı söyledim aradan 3.4 gün geçincede regl oldum aralık 16da daha...Ama Allahın işi bu ay eşim hiç içime boşalmadığı halde yine adetim gecikti ve biz bu hiç beklemiyorduk yine geç olucam herhalde dedim eşimden habersiz gittim test aldım eczaneden vede eşimin doğumgününde hamile olduğumu öğrendim ikimizde şok olduk tabi yarında randevum var inşallah kötü birşey çıkmaZ diceğim o sen gönlünü ferah tut rabbim hiç beklemediğinde sana öyle bir hediye gönderiyorki herşeyin bir zamanı var sakın üzülüp stres yapma..
İnsanlar çok vicdansız senin ne düşündüğünü duygularını anlayamazlar bile rabbim gönlüne göre versin olucak inanıyorum ben hayırlısıyla sende birgün öğrenceksin hamiş olduğunu hiçbir engel yok olmaman için ama herşey zamanlı bi plan zaman düzen içinde sadece stres yapma kafana çok takma ben nezmn unuttum düşünmeyi hiç beklemediğimde verdi rabbim stres en büyük engel gönlünü ferah tut tatlım en kısa zamanda seninde güzel haberlerini alıcaz inşallah inanıyorumsanırım ne zaman aklımdan cıkarırsam o zaman gelecek bebegim derdimi paylaşmak için konu açtım ama öyle kötü yorum yaptılar ki doktorun ne suçu var sen çok türk filmi izliyorsun madem özele gitseydin falan o mesajları okudukça gururum incindi çok agladım çok teşekkür ederim güzel yorumun için umarım bende bi evlat sahibi olurum lütfen dua et bana
Canim hcg degerin nekadardi 4,5 haftalikken?Merhaba Kızlar ben 4 hafta 5 gunlük hamileymısım dün öğrendik kansayımında,bu surecden sonra ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuz doktora ne zaman basvurmalıyım bıde ben 3 ay oncesınde folık asıt falan ıcmedım zararı olur mu ilk gebelıgım hıc bırsey bılmıyorum
3500-4000 cıvarı cıktı 5.haftaya girişteArkadaslar 4-5 haftalikken hcg ne kadar Yüksek oluyo???