5 Hafta Gebelik

Selam arkadaşlar
Hcg beta değerleriniz nasıldı ilk haftalarda?. Geçen hafta yaptığım test ile hamile olduğumu ögrendim. Kadın Doktoruma gittim idrar testi yaptılar hamileliğim ordada çıktı, fakat pazartesi aldıkları kandan sonuç şaşırtıcıydı. Malesef HCG Beta sadece 30 muş. En son 21 aralıkta adet oldum. Adetler arası genelde ya 28 gün yada 32. En son adetim 6 gün yerine 9 gün sürdü. Bunun son 3-4 günü hep kahverengi akıntıydı. Cep telefonuma indirdiğim uygulamaya göre 8.1. Tarihinde yumurtalama günümdü ama ben ondan bir kaç gün sonra hissettim o akıntıyı o günde vardı ama yumurtalama akıntısı gibi değildi. Telefonda doktor yardımcısı değeriniz çok düşük dedi. Şimdi çok endişeleniyorum acaba düşükmü olacak diye. Adet hala olmadım.. yardım edin lütfen şaşırdım kaldım

Canım benim adetim 3 gün gecikti 4. Gün kan testi yaptırmıştım beta hcg 1385 çıktı tam bir hafta sonra da 13.808 çıktı gittikçe artması gerek iki günde bir 2 katına çıkması gerek sen bir kaç gün sonra tekrardan baktır kesin sonuç elde edersin inşallah hakkında hayırlısı olur

Canım benim adetim 3 gün gecikti 4. Gün kan testi yaptırmıştım beta hcg 1385 çıktı tam bir hafta sonra da 13.808 çıktı gittikçe artması gerek iki günde bir 2 katına çıkması gerek sen bir kaç gün sonra tekrardan baktır kesin sonuç elde edersin inşallah hakkında hayırlısı olur
Seninki bayağı yüksek bende neden çıka çıka 30 çıktı anlamadım :KK43: kan almıyorlar randevu verdi sanki me görecekse doktor

5+2 günlük hamileyim arkadaşlar ben de keseyi gördük sıkıntı yok kalp atışı için 7. Hafta basinda gelmemi söyledi garanti olsun diye erkek ise daha çabuk kız ise daha yavaş olabilirmiş stres yapma o yüzden 7.haftada net duyarız dedi obyuzden stres yapmayın kızlar kendinize dikkat edin kanama olup olmadığına problem yok diğer türlü :KK66:

3subata cagirdi canm 3haftalk ogrendm gttm ama cok kucukdaha gozukmez dedi haftaya cuma gtcez hayirlisiyla sen naptn
ben hiç birşey yapamadım canım öyle sallayan doktorlara denk geldim kı ılk olarak acılde ogrendım beta yukselmıs gebesınız dedı. dün polıkınlığe gttım bır pıhtı goruyorum dedi. suan ıcın gebelıkten soz edılemez dedi. ilk beta 695 dün 2950 cıktı suan da bende 5 haftalıgım

ben hiç birşey yapamadım canım öyle sallayan doktorlara denk geldim kı ılk olarak acılde ogrendım beta yukselmıs gebesınız dedı. dün polıkınlığe gttım bır pıhtı goruyorum dedi. suan ıcın gebelıkten soz edılemez dedi. ilk beta 695 dün 2950 cıktı suan da bende 5 haftalıgım
Nasil gebelkten soz edilemez ki ya degern ck yksek baska kadin dogm uzmanina gtse e canm. Gercektende doktoruna denk gelmek sans isi ben bu zamana kdr o kdr ck doktora gttmki haddi hesabi yok yani smdide gttigm doktor ck eski bi hastanede bde tam ozel olms muayne ucretmeri ck pahali bndd hastane ve doktor degstrmek istiyrm ama 3nde hi ona gdiym snra bi bakicam ama hamilesn yani olmasan o kdr yksek ckmazki

Nasil gebelkten soz edilemez ki ya degern ck yksek baska kadin dogm uzmanina gtse e canm. Gercektende doktoruna denk gelmek sans isi ben bu zamana kdr o kdr ck doktora gttmki haddi hesabi yok yani smdide gttigm doktor ck eski bi hastanede bde tam ozel olms muayne ucretmeri ck pahali bndd hastane ve doktor degstrmek istiyrm ama 3nde hi ona gdiym snra bi bakicam ama hamilesn yani olmasan o kdr yksek ckmazki
evet canım hamileyim bende kendimde değişiklikler hıssedıyorum aşırı derecede uyuyorum yorgun ve bıtkıınım arada bır kasık agrısı aynı adet olmadan bır ıkı gun oncesı gibi hıssedıyorum kendımı bılıyorum cnm

X