Ü
Canım okudum şimdi yorumlarını üzülme sakın kalbini fersh tut geçen ay adetim 2 hafta gecikti doktora gittim ultrasona girdim pco var hamile kalman zor normal insanlara göre dedi ben daha önce bende böyle bişey olduğunu bilmiyordum şaşırdım birazda üzüldüm aslında 15 aylık evliyim ilk ve 3 kere hamile kaldım ilk hamileliğim evlendikten 1 ay sonra oldu ve ben daha kendimi hiç hazır hissetmediğim için sonradan çok pişmanda olsam kürtaj oldum daha sonra aradan belli bir süre geçtikten sonra 2. Hamileliğimi öğrendim onuda bu yaz düşükle sonuçlandı tabii ona çok üzüldüm çünkü artık eşimde bende bebek istiyorduk geçen ayda adetim normalde hiç gecikmezdi 2 hafta gecikinde doktora gittik ama bebek olmadığını ve pco var sende istersen tedaviye başkayalım dedi ama ben buna gerek olmadığını daha önce hamile kaldığımı söyledim aradan 3.4 gün geçincede regl oldum aralık 16da daha...Ama Allahın işi bu ay eşim hiç içime boşalmadığı halde yine adetim gecikti ve biz bu hiç beklemiyorduk yine geç olucam herhalde dedim eşimden habersiz gittim test aldım eczaneden vede eşimin doğumgününde hamile olduğumu öğrendim ikimizde şok olduk tabi yarında randevum var inşallah kötü birşey çıkmaZ diceğim o sen gönlünü ferah tut rabbim hiç beklemediğinde sana öyle bir hediye gönderiyorki herşeyin bir zamanı var sakın üzülüp stres yapma..