- Konu Sahibi incilideniz
-
- #1.841
yok canım ya bozar mıyım hiç... daha çok azmettim valla:)))
aaa süper valla kaydirigubbakcemile5 keske bende azmedebilseydim :umursamaz: hemen bozmustum kaydirigubbakcemile3
bende çarşamba günü lapa, perşembe günü sebze diyeti yapacağım o günlerde 1-1.5 kg bile versem kar kardır çünkü hafta sonu annem izin vermez:))) illa ben yaptım ye der eee anne yemeklerine de dayanılmazki:))) neyse gezerek eritirim zaten çokta abartmam olur yani ....
cnm lapa diyeti nasilki bilmiyorumkismile
kzlar bu diyeti 1 ay yapmayı düşünüyorum. kmler yapar bnmle ..?bilmiyorumkismile
anladim cnm cok sagol opuyorumnanaktanpirinç lapası canım ya 1 çay bardağı pirinci 3-4 çay bardağı su ile haşlıyorsun çok az tuz ile ve üzerine 1-2 kaşık yoğurt ekleyip yiyorsun yani ben öyle yaptım ilk denemede 2 günde 2 daha sonrakinde ise 2 günde 1 kilo verdim... sadece 3 öğün var bunda ama inan hiç açlık hissetmiyorsun ..bol su iç ve yavaş yavaş ye....
evet cnm seviyorum sorun olmaz vallaozlemilker .!.:pirinci seviyorsan rahat yaparsın canım...
hayir cnm ne zahmeti, düzelttim opuyorumnanaktancicibici .!.:chatlaxx sabah tartildim dijitalde 68.4 ciktim cnm yaa..600 gr bile benim icin cok degerli bi zahmet deistirirsen sewinirim...simdiden tskler..
ekledim cnm opuyorumnanaktanzazez .!.:kızlar yarın bnde başlıorum inş.
şuan 68 kiloyum
hedefim 60
ama şu 1 haftada 2.5 k versem yeter
benide ekleyin listeye
hayir cnm sabah ne ile kahvalti yaptiysan bütün gün ona devam ediyosunzazez .!.:ama biri sebze gününde neyle başlarsan gün boyu onu yemen gerekir demiş
bi yanlışlık olmasın
tüm sebzeler serbest deniodu en başlarda
öle olsaydı et gününde de sadece tek tip et yenmeliydi
sabah salam sosis bile yenebilir yazıodu
ben mi yanlış hatırlıorum
slm arkadaşlar ben bu diyeti bu hafta yaptım ama elimde olmayan bağzı neenlerden dolayı sporuma pek dikkat edemedim(misafirler geldi,annem ameliyat oldu ,şehir dışına çıktım):kedi: o yüzden pek veremedim şu anda 60.100 olmuşum yanı sadece3kg gitmiş bendenmafoldumben ama düzenli olarak yapabilseydim kesin başarırdım.Bugünden itibarende elma diyetibaşladım hadi hayırlısı bakalımm bunu bari inşallah başarabilirimguclubacismile
cnm konu sahibesi yani diyeti veren arkadasimiz kirk kez tekrarladizazez .!.:peki o zaman meyve de aynı tip
yumurta gününde ful yumurta yemek lasım
ama yumurta gününde süt yoğurt olur yazmışsınız en başta
meyve gününde çeşit çeşit meyva yediğini yazan arkadaşlar olmuş
bence bi yerlerde hata var
sabah hangi 4 çeşit sebzeyi yiyebilirsin ki?
tüm günde domates salatalıkla durulmaz
yani öğlen hiç yağsız taze fasulye yenemezmi?
şahsen ben tüm gün boyunca domates salatalıkla durmam
zamanında öle bilinçsizce yaptğm günler olmştu ve 2 şişe serum yemek zorunda kalmştım
haftaya tartıda 63 rakamını görsem ahhhhhhh başka ne isterim ki boshayallersmile
en son lisedeyken o kilodaydm çünkü özledim
hele 58 olursam 13-14 yaşımdaki kiloma döneceğim
şuan 22 yaşında iş güç sahibi bi bayanım ennn büyük hayalim 58 olmak
kızlarr Allahtan dilerim ki herkes hayalindeki kilosuna dönsün :Saruboceq:
kzlar bu diyeti 1 ay yapmayı düşünüyorum. kmler yapar bnmle ..?bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?