- 3 Aralık 2008
- 12.618
- 10
- 408
- 39
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #1.421
a.s.tatlım gerçekten cok az kilo vermişsin. eyvahedigeldismile metobolizmadan çok kaçamakların etkilemiştir diye düşünüyorum. çünki bu diyet metobolizmayıda hızlandırır diye biliyorum. kaçamakların oldumu. yanlış anlama kıyas yapabileyim diye soruyorum,bilmiyorumkismile dün ve bugün çok yoğun mesajların çoğunu okuyamadım. ama yarın vakit ayırabileceğim gibi... HOŞÇAKALIN. ÇIKMAK ZORUNDAYIM...
Merhaba kızlar ben bugün diyete başladım fakat evde patetes kalmamış yumurta ile başladım acaba sorun olur mu?
Kahvaltıda bi tane haşlanmış yumurta yedim sadece bide çok az şekerli çayımı içtim az sonra yeşil çay içeceğim...
Eğer bilgisi olan varsa yazsın lütfen ilk gün yumurta ile başlanılabilir mi diye yerimseniben
Ayrıca yumurta gününde yumurtayı nasıl tükettiniz yazarsanız sevinirim bilmiyorumkismile
Birde yumurta gününde yağsız diyet süt veya yoğurtta yiyebiliyormuyuz yumurtayla birlikte yani hepsi bi günde yenilebilir mi?
Cevap iiçin çok tşk ederim opuyorumnanaktansıralamayı değiştirmenin diyeti nasıl etkileyeceğini bilemiyorum açıkçası.. bence dene..
yumurtayı ben sabah çılbır şeklinde yaptım üzerine diyet yoğurt karabiber ve kırmızı biber döküp yedim. gün içinde de ya haşlama ya da çılbır yapıp diyet yoğurtla yemeyi düşünüyorum.. arada da yağsız süt içerim. yani hepsini bir günde yiyeceğim..
Cevap iiçin çok tşk ederim opuyorumnanaktan
Canım çılbır'ı sanırım kaynamış suya yumurtayı kırıp yapıyorsun değil mibilmiyorumkismile
Yani gün içinde ayrıca yağsız süt ve yoğurtta tüketebiliyoruz bu çok iyi olumunekankayizsmile
bende hiç aç kalamdım ama acaip sıkıcı geldi bana tek tip beslenmek..herşeyi seven ben şuan ne et ne patates ne yumurta görmek istiyorum..
ilk 2 gün 1.5 kilo vermiştim hala aynı..
sabahtan beri 3 yumurta yedim aksamda en fazla 2 tane yiyebileceğimi düşünüyorum midem ilk defa bu gün berbat durumda yanıyo bulanıyo kendimi hiç ii hissetmiyorum. hııııı bu arada cok küçük bi parcada peynir yedim öğlen midemi bastırsın die ama bi faydası olmadıı benneyaptımki olsun yinede mutluyum 3 kilo verdim :sm_cool:
bilmiyorum okuyabilecek misiniz bu mesajımı ama dünde yazmıştım
kaçamak hiç yapmadım yani listenin dışında bir şey hiç yemedim
yaptığım tek hata sebze ve et gününde sabah öğle aynı akşam ayrı şeyi yemekti
bunun dışında tüm diyete harfiyen uydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?