- 12 Mart 2008
- 141
- 23
- 643
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #21.241
yarın başlayayım diyorum ben de akşam tartıldım 73.3 kiloyum. Bu diyetle hızlı kilo verirsem sonrası daha kolay olacak. her gün başlıyorum diyete, gün içinde pek bir şey yemiyorum ama akşam gelince dayanamayıp yiyorum. dolapta 5kg kavurma var. Alıyorum önüme soğuk soğuk yiyorum. Akşamları çok yiyince hamile gibi göbeğim çıkıyor.
Bu hafta yeni çıktım normal diyet yapacağım ama inşallah haftaya yaparsan katılırım seve seve. Bu hafta verdiğimi almamak için elimden geleni yapacağımBendebu diyete yarin başlayacağım isyerinde yumurta yiyemiyecegimden yarin ilk gun yumurta gunu yapicam katilan olurmu birlikte yapalim:)
Ozaman haftaya beraber basliyalim bende bu hafta başka diyet yapayimBu hafta yeni çıktım normal diyet yapacağım ama inşallah haftaya yaparsan katılırım seve seve. Bu hafta verdiğimi almamak için elimden geleni yapacağım
Olur çok sevinirimOzaman haftaya beraber basliyalim bende bu hafta başka diyet yapayim
cnim al benden de okadar bende bir kilo fazla çıktımm.çok kötü oldum diyet yapasim bile kalmadı.Kızlar bu diyeti daha önce uygulayan oldu mu? Ben cumartesi tartıldım 70.20 idim hafyasonu da beslenmeme dikkat ettim kaçamak yok 2 kilo fazla çıkıyorum bugün nasıl moralim bozuldu anlatamam 1 hafta boşuna aç kaldım o zaman ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?