• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Cok sevindim yanliz olmadigima birbirimizi motive ederiz gun ici diyeti hic bozmadim yarin yumurtayla devam etmeyi dusunuyorum bol su ve biberiye zeytin yapragi cayi iciyorumm :21:
Bügün patates günü olmadi ..yarina erteledim..istahim yoktu...sadece aksama 1 tabak menemen ..ve 1 kücük patates yedim.....aksam olunca deymez diye düşündüm patates günü icin....bugünlük kalori tüketimim 258 oldu.....biliyorum cok az ama onuda zor yedim..yarin umarim uyabilirim tam olarak patates gününe...bende bol su ictim bugün ve yeşil cay

Bügün patates günü olmadi ..yarina erteledim..istahim yoktu...sadece aksama 1 tabak menemen ..ve 1 kücük patates yedim.....aksam olunca deymez diye düşündüm patates günü icin....bugünlük kalori tüketimim 258 oldu.....biliyorum cok az ama onuda zor yedim..yarin umarim uyabilirim tam olarak patates gününe...bende bol su ictim bugün ve yeşil cay
Gunaydin bugun ikinci gunum 69.5 ciktim tartida adet donemi bitimindeyim ondanmi oldu bilmiyorum ama 1.6 eksik ciktim bu arada patatesten dolayi sanirim vcye cikamadim verdigim kilo bu. Aksam uc ceviz yedim bu arada, harici diyeti bozmadim

Gunaydin bugun ikinci gunum 69.5 ciktim tartida adet donemi bitimindeyim ondanmi oldu bilmiyorum ama 1.6 eksik ciktim bu arada patatesten dolayi sanirim vcye cikamadim verdigim kilo bu. Aksam uc ceviz yedim bu arada, harici diyeti bozmadim
Hayirli sabahlar..bende birazdan kahvaltimi yapcam patateslen...skşama kadarda ev temizligi ile oyalanacagim.. bana spor olur hem evim temiz olur:temizlik:

Bugun disarda islerim vardi fazla su icemedim bu ssate kadar ama 2 saat kadar yuruyus yaptim ogle yemegimi biraz gec yedim bugunde gayet iyi hissediyorum kendimi 1 gunde evet iyi bi sonuc aldim hergun bu kadar gidecegini sanmiyorum odem gidiyor vucuttan yarin et gunu yapicam kofte alip yagsz kizartip oyle yemeyi dusunuyorum hatirladigim kadariyla gecen senelerde et gununde verdigimin birazini almistim umarim yine olmaz

Patates günümü hasarsiz atlattim cok şükür....yarin tartidaki rakami merak ediyorum..:rolleyes:..bugünün toplam kalorisi .581...

Hayirli mutlu sabahlar kizlar...dünki günün emegini aldim ve 1.2 kilo eksideyim....61 kilodan 59.8 kiloyu gördüm...:21:
Gunaydin cok sevindim sende iyi bir performans sergilemissin tebrik ederim insallah hep boyle devam eder:halay:bende 3. Gune basliyorum bugun _200 gr gitti toplamda 1.8 gitti 71.1 le basladim bugun 69.3 :KK54:

Gunaydin cok sevindim sende iyi bir performans sergilemissin tebrik ederim insallah hep boyle devam eder:halay:bende 3. Gune basliyorum bugun _200 gr gitti toplamda 1.8 gitti 71.1 le basladim bugun 69.3 :KK54:
süper gidiyorsun ..:KK5: et gününü seviyorum ben..bugüde benim sebze günüm...en sevmedigim gün patates günü...o gündede birdahakisevere değisiklik yapcam sade haliyle olmuyo:63:

Yarin bnde sebze gunu yapicam zaten meyve ile sebze kalior sebze gununde neler yiyeceksin paylasirmisin
Ben bugün mesela paprika..maydanoz domates alabaşi yedim kahvaltiya....haşlanmiş sebzede yiyebilirsin..brokoli mesela güzel oluyor biraz tuz ve limonla..ama sade sebze yemekleri bile yapanlar var sebze gününde...mesela kapuska...yesil fasulye veya kabak ..karnabahar yemeği..ama hepsi sade olmali..yani pirincsiz ve kiymasiz etsiz...

Bugün kahvaltiya misafirlerim vardi....sözde sebze günümdü ama diyetin dişina ciktim biraz ister istemez...

Kahvalti...:kk77:
1/2 dilim aycicek cekirdekli tahilli ekmek
1 haşlanmiş yumurta
Sebze olarak ⚘Domates, paprika,alabaş
1 tatlu kaşiği acuka
2 tatli kaşigi portakal marmelati
2 parca beyaz peynir
1 parça mozarella
1 ince dilim kaşar

Öylen...sadece su

Akşam...:kk77:
1 büyük kaze salata
1 greyfrut.....

Bugün kalori hesaplayamadim..

Benim bugun et gunumdu oglen bi arkadasa sadece kahve icmeye gitmistim ama yemek icin cok israr etti et gunum dedigimdede pilav ustu doner ismarladi yaninda salata ve tursu ile ekmek yemedim ama digerlerini yemis bulundum aksam oglen fazla yedigim icin yemek yemedim bitki cayi iciyorum yarin sabah eksi yerine arti gorunecegim belli cok pismanimmmmm:KK43:

Benim bugun et gunumdu oglen bi arkadasa sadece kahve icmeye gitmistim ama yemek icin cok israr etti et gunum dedigimdede pilav ustu doner ismarladi yaninda salata ve tursu ile ekmek yemedim ama digerlerini yemis bulundum aksam oglen fazla yedigim icin yemek yemedim bitki cayi iciyorum yarin sabah eksi yerine arti gorunecegim belli cok pismanimmmmm:KK43:
Böyle kacamaklar oldugunda pişmanlik duymayacakmişiz...dün bi sayfadan okudum internetten..zihin gücü ile bu şekilde düşünürsek kilo alimi olmuyormuş...

Back