5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

dün gece de iki küçük dilim pancar ve armut yedim fakat ona rağmen bu sabah -800 gr vermişim
62.6 dan 61.8 olmuşum.. bugün yumurta günü yapıcam, sabahtan akşama kadar bol baharatlı az yağlı omlet yemeyi düşünüyorum

dün toplamda 8 yumurtayı omlet yapıp yapıp yedim ama kaçamaklarım oldu açıkçası, 3 köfte sütlü filtre kahve biraz ekmek gibi.. kısacası diyetten koptum.. bu sabah 62.2 çıktım +400 hoop geldi
regl döneminden ötürü zorlanıyorumda biraz disiplinimi kaybettim.. bugün pirinç lapasına başladım, 3-4 gün sonra da benim sadık yarim isveç diyetine dönme kararı aldım

Sevgili arkadaşlar diyetin içeriğini bilmiyorum ama başlığından beklentinizi anlamış durumdayım. 5 günde verdiğiniz kilonun en az 2 kilosunun ödem olduğunu bildiginizi düşünerek belirtmek isterim ki böyle şok diyetler metabolizmanızı, sağlığınızı bozar ve dahası ileride iç organlarınızın hasar görmesine sebep olur. Sağlıklı beslenmeye dikkat ederseniz diyetlere ihtiyacınız kalmaz.

Sevgiler.

Bende bu diyete baslamak iatiyorum ama gercekten guzel sonuc alanlar varmi 2. Bebegimi dunyaya getrdim ve dogum kilolarimi malesef veremedim su an 76 kiloyum 172 boyum ama 60 kiloya duamek istiyorum

Arkadaşlar merhaba, ben 5 sene önce bu diyeti ilk kez uygulamıştım ve yaklaşık 5 günde ufak kaçamaklara rağmen 4 kilo vererek 58.8'e düşmüştüm. Sonrasında da ara ara uygulamaya çalışsam da 5 gün boyunca bir daha devam edemedim. Ancak bu kadar etkili başka bir diyet görmedim. Sonrasında da verdiğim hiçbir kiloyu geri almadım. Fakat hipoglisemi hastası olanların uygulamalarını tavsiye etmiyorum. Çünkü şeker dengesini bozuyor.

Benim bir diyette olmazsa olmazım çok su içmek ve düzenli egzersizdir.Egzersiz için yürüyüş kafi geliyor ama su çok içince baygınlık getiriyor bazen o yüzden zaman zaman videodaki gibi tariflerden yararlanmıyor değilim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben iki hafta once denedim 1 hafta 2 bucuk kilo verdim ve geri de almadim kilolari bu hafta tekrar basliycam ama ekmegi fln kestim tabiki bide evde ip atliyorum cok etkili oluyo
Ben zaten ekmek tüketmiyorum 2-3 kg versem yeter peki nasıl uyguladın?

Diyrtw birebir uydum 1. Gun sadece patates hadlayi yedim 2. Gun salata yaptm yedim aksama kadar 3. Gun meyve yedim muz haric 4. Gun tavuk hasladm yedim 5. Gun yumurta yedm sadece haslayip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…