- Konu Sahibi incilideniz
-
- #21.081
bende yarın başlamayı düşünüyorum devam edicekmisiniz?Bugun ilk gunum patatesimi yedim yarin sebze günüm siz neler yediniz
peki kaç kiloyla başladınızEvet ediyorum suanda tabi bi sikinti cikmazsa
Ben iki hafta once denedim 1 hafta 2 bucuk kilo verdim ve geri de almadim kilolari bu hafta tekrar basliycam ama ekmegi fln kestim tabiki bide evde ip atliyorum cok etkili oluyoYaa kızlar faydasını gördünüz müüü?
Ben zaten ekmek tüketmiyorum 2-3 kg versem yeter peki nasıl uyguladın?Ben iki hafta once denedim 1 hafta 2 bucuk kilo verdim ve geri de almadim kilolari bu hafta tekrar basliycam ama ekmegi fln kestim tabiki bide evde ip atliyorum cok etkili oluyo
Sonuç?Diyrtw birebir uydum 1. Gun sadece patates hadlayi yedim 2. Gun salata yaptm yedim aksama kadar 3. Gun meyve yedim muz haric 4. Gun tavuk hasladm yedim 5. Gun yumurta yedm sadece haslayip
Aa 2.5 kg vermişsin tamam :)Diyrtw birebir uydum 1. Gun sadece patates hadlayi yedim 2. Gun salata yaptm yedim aksama kadar 3. Gun meyve yedim muz haric 4. Gun tavuk hasladm yedim 5. Gun yumurta yedm sadece haslayip
5 kilo degil ama 2 bucuk kilo verdm ha bu arada ben troid hastasiyim bu yuzden kilo vermem biraz zor oluyo ama pazartesi tekrar basliycamSonuç?
Bende yarın başlayacağım bakalım :)5 kilo degil ama 2 bucuk kilo verdm ha bu arada ben troid hastasiyim bu yuzden kilo vermem biraz zor oluyo ama pazartesi tekrar basliycam
O zaman birlikte baslayalim olmazmi hem birbirimizi biraz daha gaza getiririzBende yarın başlayacağım bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?