5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Kizlarrrrrrr ben geldim... bende p.tesi başlayacağım. Araştırıp duruyordum bu daha makul geldi bana.. ne kadar süre ile yapılıyor

Kizlarrrrrrr ben geldim... bende p.tesi başlayacağım. Araştırıp duruyordum bu daha makul geldi bana.. ne kadar süre ile yapılıyor

Beraber başlasak.bende p.tesi basliycam.5 gün nedirki? İnşaallah güzel sonuçlar alırız.1 kilo bile versem kâr.yeterki almayalım verelim.

Kizlar dukan diyeti ile hızlı kilo veriliyor mu ?ben artık su icemiyorum .malum kış mevsiminden dolayi bende dukan diyetine başlamak istiyorum.

Deneyebilirim
Bu diyeti merak ediyorum aslında sen daha önce yaptın mı canımm?
Yok canım başlamak istedim hic olmadı
Ama bugun başladım ilk gün haşlama patatesle başlıyo ama ben yumurtayla başladım işyerine yumurta goturemem diye
2.günüde sebze değil et yapicam yarin
Pazartesi haşlama patates
Salı sebze
Çarşamba meyve

Ben de hiç başlayamadım ama ara aea açıp bakıyorum bu konuya yapan var mı ne kadar işe yarıyor anlamaya çalışıyordum. Yarın ben de başlayayım patates ile

Ben de hiç başlayamadım ama ara aea açıp bakıyorum bu konuya yapan var mı ne kadar işe yarıyor anlamaya çalışıyordum. Yarın ben de başlayayım patates ile
Baya kaçamak yapsamda bugünde et günü olarak yaptım
Yarin kacamaksiz bastanmi başlasam diyorum bilemedim

ben başladım bugün 1.günüm ama beşinci gün sonunda kilomu buraya yazacagım yani cumartesi sabahı.. patateslerim haşlanıyor şimdi. 61 kilo ile başlıyorum hanımlar her gün ne yediğimi buraya yazacagım. akşam görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…