- 17 Aralık 2016
- 425
- 354
- 53
- 32
- Konu Sahibi incilideniz
- #21.101
Bence pazartesi baslayn 5 gun aksatmadn devam ediliyoBu burda dursun patatese ve yumurtaya bayılan biri olarak haftasonu başlıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence pazartesi baslayn 5 gun aksatmadn devam ediliyoBu burda dursun patatese ve yumurtaya bayılan biri olarak haftasonu başlıyorum
Canım ben başlayamadım sen başladın mı?ben önümüzde ki hafta başlayacağım şuanda şehir dışına çıkacağım için uygulamam zor olurO zaman birlikte baslayalim olmazmi hem birbirimizi biraz daha gaza getiririz
Kizlarrrrrrr ben geldim... bende p.tesi başlayacağım. Araştırıp duruyordum bu daha makul geldi bana.. ne kadar süre ile yapılıyor
ben varım.İNŞALLAH bozmam.bu yazın iki ay diyet yaptim çok güzel kilo verdim.okul açıldı duzenim bozulunca tekrar yemeye başladım.bu sefer başarısız umarimkızlar yarın başlamayı düşünüyorum yapmak isteyen varmı
ozaman yarın başlıyorum katılırsan memnun olurum canım bende genelde çok bozuyorum inşallah bozmayızben varım.İNŞALLAH bozmam.bu yazın iki ay diyet yaptim çok güzel kilo verdim.okul açıldı duzenim bozulunca tekrar yemeye başladım.bu sefer başarısız umarim
inşallah cnim.diyetinde biraz bahsedermisin?ozaman yarın başlıyorum katılırsan memnun olurum canım bende genelde çok bozuyorum inşallah bozmayız
Canim ben genelde ekmek pilav maakarna seker yemiyorum su içerim isvec yaptigim oldu ama 9 gün yaptim 2.5 kg anca verdim simdi yarin bu 5 günde 5 kg yapcaminşallah cnim.diyetinde biraz bahsedermisin?
Deneyebilirimkızlar yarın başlamayı düşünüyorum yapmak isteyen varmı
Yok canım başlamak istedim hic olmadıDeneyebilirim
Bu diyeti merak ediyorum aslında sen daha önce yaptın mı canımm?
Ben de hiç başlayamadım ama ara aea açıp bakıyorum bu konuya yapan var mı ne kadar işe yarıyor anlamaya çalışıyordum. Yarın ben de başlayayım patates ileYok canım başlamak istedim hic olmadı
Ama bugun başladım ilk gün haşlama patatesle başlıyo ama ben yumurtayla başladım işyerine yumurta goturemem diye
2.günüde sebze değil et yapicam yarin
Pazartesi haşlama patates
Salı sebze
Çarşamba meyve
Baya kaçamak yapsamda bugünde et günü olarak yaptımBen de hiç başlayamadım ama ara aea açıp bakıyorum bu konuya yapan var mı ne kadar işe yarıyor anlamaya çalışıyordum. Yarın ben de başlayayım patates ile
takipteyimdün 5 tane haslanmış patates yedim kaçamak olarak sadece içtiğim 2 türk kahvesi tek şekerliydi. bugün devam ..