- 19 Mayıs 2015
- 662
- 1.325
- 113
- 35
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #21.061
Benim bugün çok zor geçti. Akşama doğru bozmamak için zor tuttum diyebilirim :)Ilk gun bitti diyebiliriz :) sadece patates, bolca cay kahve ve su ile kapandi gun. Bakalim yarin nasil gecicek :) sizin nasildi gunler mine ve yasemin :)
56.6 ciktim bu sabahBenim bugün çok zor geçti. Akşama doğru bozmamak için zor tuttum diyebilirim :)
Sebze çok tok tutmuyor ve sürekli cnm tatlı çekti :)
bol su içtim kahve ve yeşil çay içerek oyalandım..
Bakalım yarın kaç kg vermiş olacağız
Bu arada dun yazdiktan sonra ben de fena aciktim ama 1 corba kasigi yogurt yedim direkt kesildi acligim. Az daha bozacaktim valla. Ama bu bir kasik yogurt olayi baya iyi, cok krize girersem bu aksam da yiycem56.6 ciktim bu sabah1.4 gitmis daha 1 gunde. Bugun sebze gunu bakalim yarin 55li bir rakam gorebilecek miyim
Ben bu sabah sadece -500 gordum az oldu :) meyve de cok zormus valla :) ben de yarim bardak sut ictim dun yatmadan cunkukrize girdim resmen :)Bu arada dun yazdiktan sonra ben de fena aciktim ama 1 corba kasigi yogurt yedim direkt kesildi acligim. Az daha bozacaktim valla. Ama bu bir kasik yogurt olayi baya iyi, cok krize girersem bu aksam da yiycem
Bu sefer de 500 gram gitmis :) neyse akmasa da damlar. Ben de gece yatmadan once 1 bardak sut ictim, 2 kasik da yogurt yedim, yapcak bisey yoktu :) sende durum nasil?Ben bu sabah sadece -500 gordum az oldu :) meyve de cok zormus valla :) ben de yarim bardak sut ictim dun yatmadan cunkukrize girdim resmen :)
uygulaması kolay mı.kaç kilosun.
ben 83,5 kiloyum dikkat ediyorum.
haftada 1 kilo gidiyor.biraz hızlansa iyi olur.
bilgilendirirmisin.
QUOTE=ohcanimadeysin;12235327]arkadaşımda lisedeyken bununla 5 günde 5 kilo vermişti..ben bir kere başladım ikinci günü bıraktım..
mesele iradesizlik açlık değildi..zaten aç kalmıyorsun sınırsız olduğu için..
çevremdekilerin başta annem olmak üzere çok sağlıksız,şok diyet diyerek beni vazgeçirmeleriydi..
aslında başlayabilirim yarın..bugün patates alayımda..
sevemedim şu hollywoodu..
aç kalıyorum.ara öğün yok.
Merhaba herkese bugün bu diyete başladım takım arkadaşlarımla birlikte. inşallah devam ettirebilirim ve karşılığını görürümLezzet olarak zorluk yaşamıyorum bol baharatlı patateslerle şu ana kadar kötü hissim de yok bitene kadar buraya da yazmayı düşünüyorum
Devam edemedim ne yazık ki. Dayanılmayacak gibi değildi ama arkadaşlarla zararlı olduğuna kanaat getirdik. Eğer devam etseydim kıvırcık semizotu salatalık domates ile salata yapmayı planlıyordumMerhaba sebze gunu nasil gecti ne yediniz ben yarin icin endiseleniyoru. Daha cok
kismet aslinda ben daha once yapmistim donem donem yapinca metabolizmayi sasirtop guzel kiko verdiroyor keske devam etseydiniz.Devam edemedim ne yazık ki. Dayanılmayacak gibi değildi ama arkadaşlarla zararlı olduğuna kanaat getirdik. Eğer devam etseydim kıvırcık semizotu salatalık domates ile salata yapmayı planlıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?