• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Nasil geçti nasil geçti.:110:
Valla aciktikca patates yiyorum cok yogun bir aclik yok ama suanda canim pek yemek istemiyor midem artik patates kabul etmeyecek sanirim. 8 tane haslamistim sbaah 3 tane kaldi 2 tane daha yerim heralde yatana kadar. Hafif de halsizlik var. turk kahvesi ve yesil cay da ictim aralarda.
Yarin sebze gununde ne yiyecegimi dusunuyorum simdi

Aynen yarin basliyoruz!! Aksamdan haslicam ben de patatesleri. Valla benim de hedef 3 4 kilo zaten. Bakalim nolucak. Ama ASLA kacamak yok! Ona gore ;)

Fena hazirim fenaaa.. once 54 53 u gorucem. Sonra da 50 yi. Olucak bu is taktim kafaya!!! Kacamak yapan yazmasin bi daha heeeee! Kacamak macamak yok. Adam gibi yapicaz bu isi ona gore!! Unlem manyagi yaptim forumu da

Fena hazirim fenaaa.. once 54 53 u gorucem. Sonra da 50 yi. Olucak bu is taktim kafaya!!! Kacamak yapan yazmasin bi daha heeeee! Kacamak macamak yok. Adam gibi yapicaz bu isi ona gore!! Unlem manyagi yaptim forumu da
Aynen kacamak fln yok asla. Hergun rapor verelim burda :)

Kızlar ilk günüm bitti. 2.5 litre su içtim 2 tane de türk kahvesi
akşama doğru midem bulanır gibi oldum cnm yemek yemek istemedi zaten.
Bakalım yarın sebze günü :)

ben 7 tane yedim :)
Sebze olarak ne yapacağımı bilmiyorum. Hem çiğ hem haşlanmış tüketebiliyoruz.
Salata yaparım bol bol sanırım
Ben de 5 6 tane yemeyi planliyorum. 8 tane falan kaynatiom ama :) sebze gununde neyle baslarsan onla gidicek diye biliyorum. Ben de salatalik domates marul uclusunu yerim diye dusunuyorum. Patatese tuz falan koymadin di mi? Ben k.biber ve pul biber koyayim bi tek diyorum

Ben de 5 6 tane yemeyi planliyorum. 8 tane falan kaynatiom ama :) sebze gununde neyle baslarsan onla gidicek diye biliyorum. Ben de salatalik domates marul uclusunu yerim diye dusunuyorum. Patatese tuz falan koymadin di mi? Ben k.biber ve pul biber koyayim bi tek diyorum
Hayir tuz fln koymadim. Ilk ogune pul biber fln koydum ama cok sevmedim oyle :) bir de unutup 2-3 erik yedim dun. Aklima geldi bi anda biraktim :KK48:
Kizlar bu sabah -900 gr ciktim tartida :halay:
Normalde 66,8 kiloyum ama haftasonu biraz yedigim icin 67,1 cikmistim en son. Bu sabah ise 66,2 :))
Yani 67,1 dikkate alirsam -900 gr ama 66,8 dikkate alirsam -600.

Hayir tuz fln koymadim. Ilk ogune pul biber fln koydum ama cok sevmedim oyle :) bir de unutup 2-3 erik yedim dun. Aklima geldi bi anda biraktim :KK48:
Kizlar bu sabah -900 gr ciktim tartida :halay:
Normalde 66,8 kiloyum ama haftasonu biraz yedigim icin 67,1 cikmistim en son. Bu sabah ise 66,2 :))
Yani 67,1 dikkate alirsam -900 gr ama 66,8 dikkate alirsam -600.
Sahhaaanneee :)) pazartesi sabahi 62 sin:)) ha gayrettt :)

inşallah cnm :) Sebze günü biraz daha zor olacak sanırım benim için. Şimdi salata yedim 1 adet de havuç :)
Sizin nasıl gidiyor ilk gününz kızlar
Ilk gun bitti diyebiliriz :) sadece patates, bolca cay kahve ve su ile kapandi gun. Bakalim yarin nasil gecicek :) sizin nasildi gunler mine ve yasemin :)

Back