• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Ilk gun bitti diyebiliriz :) sadece patates, bolca cay kahve ve su ile kapandi gun. Bakalim yarin nasil gecicek :) sizin nasildi gunler mine ve yasemin :)
Benim bugün çok zor geçti. Akşama doğru bozmamak için zor tuttum diyebilirim :)
Sebze çok tok tutmuyor ve sürekli cnm tatlı çekti :)
bol su içtim kahve ve yeşil çay içerek oyalandım..
Bakalım yarın kaç kg vermiş olacağız

Benim bugün çok zor geçti. Akşama doğru bozmamak için zor tuttum diyebilirim :)
Sebze çok tok tutmuyor ve sürekli cnm tatlı çekti :)
bol su içtim kahve ve yeşil çay içerek oyalandım..
Bakalım yarın kaç kg vermiş olacağız
56.6 ciktim bu sabah :halay: 1.4 gitmis daha 1 gunde. Bugun sebze gunu bakalim yarin 55li bir rakam gorebilecek miyim :rolleyes::rolleyes:

56.6 ciktim bu sabah :halay: 1.4 gitmis daha 1 gunde. Bugun sebze gunu bakalim yarin 55li bir rakam gorebilecek miyim :rolleyes::rolleyes:
Bu arada dun yazdiktan sonra ben de fena aciktim ama 1 corba kasigi yogurt yedim direkt kesildi acligim. Az daha bozacaktim valla. Ama bu bir kasik yogurt olayi baya iyi, cok krize girersem bu aksam da yiycem :sus:

Bu arada dun yazdiktan sonra ben de fena aciktim ama 1 corba kasigi yogurt yedim direkt kesildi acligim. Az daha bozacaktim valla. Ama bu bir kasik yogurt olayi baya iyi, cok krize girersem bu aksam da yiycem :sus:
Ben bu sabah sadece -500 gordum az oldu :) meyve de cok zormus valla :) ben de yarim bardak sut ictim dun yatmadan cunkukrize girdim resmen :)

Ben bu sabah sadece -500 gordum az oldu :) meyve de cok zormus valla :) ben de yarim bardak sut ictim dun yatmadan cunkukrize girdim resmen :)
Bu sefer de 500 gram gitmis :) neyse akmasa da damlar. Ben de gece yatmadan once 1 bardak sut ictim, 2 kasik da yogurt yedim, yapcak bisey yoktu :) sende durum nasil?

Tatilde aldığım fazlalıkları vermek için birebir bir diyet gibi. çalıştıştığım için haftaiçi yapılması da güzelmiş. çünkü haftasonu bunu yapmam çok zor. pazartesi günü ben de başlayacağım. yanlız ufak bir değişiklik yapıp her akşam bir kase yoğurt yemeyi düşünüyorum. bakalım nasıl olacak :)

QUOTE=ohcanimadeysin;12235327]arkadaşımda lisedeyken bununla 5 günde 5 kilo vermişti..ben bir kere başladım ikinci günü bıraktım..
mesele iradesizlik açlık değildi..zaten aç kalmıyorsun sınırsız olduğu için..
çevremdekilerin başta annem olmak üzere çok sağlıksız,şok diyet diyerek beni vazgeçirmeleriydi..
aslında başlayabilirim yarın..bugün patates alayımda..
sevemedim şu hollywoodu..
aç kalıyorum.ara öğün yok.

a.s. selam.. Hollywood diyeti aslında güzel bir diyet ama 7 gün olunca bana uymuyor. 7 gün yapamazsanız başlamayın deniyor. bu yüzden yapamıyorum. çünki eşimin kilo kaygısı yok. hafta sonları kabus oluyor. bu diyetle ben çok güzel kilo verdim. hiç sağlıksız değil. hemde uzunca süre kilo almadım. taaa ki kortizon tedavisi görene ve hamile kalana kadar.
hem o zaman miktarı gittikçe azaltmıştım.. yani başlanıç haftalarda daha fazla yerken diğer haftalarda miktarı biraz biraz azaltıp, miğdemi de küçültmüştüm. bence en kolay ve hızlı verdiren diyet...turkbayragi[/QUOTE]
Merhaba bu diyette cola zero içebiliyor muyuz acaba?siz yaptınız bilirsiniz.bazı yerlerde diyet meşrubatlar serbest yazıyor bazı yerlerde yazmıyor.

Merhaba herkese bugün bu diyete başladım takım arkadaşlarımla birlikte. inşallah devam ettirebilirim ve karşılığını görürüm :dua: Lezzet olarak zorluk yaşamıyorum bol baharatlı patateslerle şu ana kadar kötü hissim de yok bitene kadar buraya da yazmayı düşünüyorum

Merhaba ben de bugun basladim toplamda 4-5 kucuk haslanmis patates yedim dimdi 2 yane daha yiyip gunu kapatacagim hic kavamak yapmadim henuz aclik da yok b2nim icin sebze gunu sikinti. Yarin bakalim ne yapacagim .
bu arada baslangic 69 kg hedef 66

Merhaba sebze gunu nasil gecti ne yediniz ben yarin icin endiseleniyoru. Daha cok
Merhaba herkese bugün bu diyete başladım takım arkadaşlarımla birlikte. inşallah devam ettirebilirim ve karşılığını görürüm :dua: Lezzet olarak zorluk yaşamıyorum bol baharatlı patateslerle şu ana kadar kötü hissim de yok bitene kadar buraya da yazmayı düşünüyorum

Devam edemedim ne yazık ki. Dayanılmayacak gibi değildi ama arkadaşlarla zararlı olduğuna kanaat getirdik. Eğer devam etseydim kıvırcık semizotu salatalık domates ile salata yapmayı planlıyordum
kismet aslinda ben daha once yapmistim donem donem yapinca metabolizmayi sasirtop guzel kiko verdiroyor keske devam etseydiniz.

Simdi sebze corbasi yaptim patlican kabah biber sogan domates patates maydanoz allah ne versiyse.
insallah yarin gun icinde tuketecegim bir de cig domates salatalik tuketirim arada.
Sebze gunu beni zorlaywcak muhtemelen yarini da sorunsuz atlatirsam 3
Gun yumurta 4. Gun meyve 5. Gun et gunu yapacqgim ins

merhabalar, yarın patates günüyle başlıyorum, daha önce isveçle 5 günde 2.9 kg verdim.. bu diyeti totalde 3 yada 4 gün yapıcam.. meyve gününü uygulamicam.. bu süreçte 1-2 kiloya tavım çünkü ödemlerimi isveçle attım..:halay:

62.6 yla başladım, 2.5 küçük patatesi çatalla ezip baharatlayarak yedim, isveçteki kahveli kahvaltılardan sonra baya iyi geldi :KK75:

arada bi şekersiz nescafe içtim, öğle olarak yaklaşık iki orta boy patatesi bol baharat çok az zeytinyağıyla fırında pişirip yedim şu an sade soda içiyorum

akşam yemeğimide yedim, 1 orta boy haşlanmış patatesi biraz salçayla kavurup yedim.. 10 adet de küçük çilek, umarım sıkıntı yapmaz

Back