• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Benim merak ettiğim, şimdi beş gün bu diyeti yapıyorsunuz ya, altıncı ve diğer günler hop diye verilen kilolar geri geliyor mu?
Yani giden su ve kastır sanki ..
beş gün sonra beş kilo verdik diyelim, bundan sonraki beslenmeye nasıl devam ediyoruz?

Günaydın
Valla ben başladım artık yeter sürekli kilo almaktan oldugum yerde saymaktan çok ama çok sıkıldım
Şuan şekersiz kahvemi içiyorum , öğlende şekersiz filtre kahve akşam 1 tane büyük haşlanmış patates yiyeceğim
Gün içinde 2,5 lt su
Günü gününe uyayacagım , ve her öğünümden sonra buraya yazacagım
Katılmak isteyen artık benim gibi kilosu canına tak etmiş olan arkadaşlar varsa, birbirimizi motive edelim kızlar
Öğlen görüşmek üzere :)

Kızlar ben bunu sade 2 gun yapmistim faydasi olmustu tek sıkintı sindirim sistmimi kotu etkilemesiydi simdi normal saglikli besleniyorum ama 10 kilo verdim ve simdi onceki gibi rahat kilo veremiyorum sanirim sıkildim artik bu kilo vermek zorunda olmaktan bu pskilojiden yinede kilo almadim dikkat ettim. Ama vermem gereken daha en az 10 kilo var. Ve bu diyeti uygulasam sagligimi kotu etkilermi diye dusunmuyo degilim. Sizler deneyin sonucu lutfen payalsin.belki bende tekrar denerim ve saglik problemim olmazsa devam ederim

Ben bu diyeti bikac defa yaptim...kiloda verdim ama verdigim kilolar geri geldi...hic tavsiye etmiyorum..su an yine kilo veriyorum ama saglikli bir sekilde kendimi kasmadan..yormadan..kalori sayimi ile 13 kilo verdim 4 ayin sonunda..72 kilodan 59 kiloya düştü kilom...2 kilo verip 57 kg olmak istiyorum

Ben bu diyeti bikac defa yaptim...kiloda verdim ama verdigim kilolar geri geldi...hic tavsiye etmiyorum..su an yine kilo veriyorum ama saglikli bir sekilde kendimi kasmadan..yormadan..kalori sayimi ile 13 kilo verdim 4 ayin sonunda..72 kilodan 59 kiloya düştü kilom...2 kilo verip 57 kg olmak istiyorum
Tebrik ederim canm bende birara kalori sayimi yaptim ama sıkıcı gelmeye basladi bana surekli yediklerimi saymak falan. Bende bi 59 olsam cok mutlu olcam ya:/ suan 68 im ama 81 den 68e indim insallah bigun 5 li sayilari da gorurum :KK43:

Tebrik ederim canm bende birara kalori sayimi yaptim ama sıkıcı gelmeye basladi bana surekli yediklerimi saymak falan. Bende bi 59 olsam cok mutlu olcam ya:/ suan 68 im ama 81 den 68e indim insallah bigun 5 li sayilari da gorurum :KK43:
Basarabilirsin bence canim ..yeterki iste..kalori sayimi programlari var ..ben mesela YAZIO programini kullaniyorum..fatsecretde iyi ama....bu şok diyetlerden iyidir yinede...bizim takima gel istersen..ben 8.takimdayim...cuma zayiflama yarişmasinda

Şimdiye kadar sadece şekersiz kahve türk kahvesi ve filtre kahve içtim ama kesinlikle şekersiz ! Eve gidince de haşlanmış patatesimi yiyeceğim.. yaklaşık 2,5 lt su içtim

Basarabilirsin bence canim ..yeterki iste..kalori sayimi programlari var ..ben mesela YAZIO programini kullaniyorum..fatsecretde iyi ama....bu şok diyetlerden iyidir yinede...bizim takima gel istersen..ben 8.takimdayim...cuma zayiflama yarişmasinda
Birkac defa takima girmeye calstim ama aktif degillerdi eger takima dahil ederlerse gelirim tabiki

günaydın hanımlar bugün tartıldım 61.2 .başlangıç kilom 62.3tü
1 günde 1.2 kg hiç fena değil bence.. şimdi şekersiz kahvemi içiyorum bol bol su içmeye özen gösteriyorum.
Her gün tartılıp burada paylaşacagım

Mrb hanımlar çok sağlıklı bir diyet degil ama kendimi motive etmem için başladım ben biraz tuz kullandım çünkü yiyemezdim midem bulanır diye bugün son günüm şimdiye kadar 2.9 verdim ama kilom zaten çok fazla zayıf olan bu kadar veremez galiba bugün yumurta yerine sut ve yoğurt tüketiyorum yarına da 500 gr gider galiba 3.5 falan vermiş olurum toplamda..

Kizlar yarin bende basliyorum .mecburum artik..kac aydir saglikli beslenerek kilo verdim ama son 1 haftadir depresyondayim ..bikac kilo geri aldim.. 6 .mart ayina kadar bikac kilo fazlaliklarimdan daha kurtulmaliyim.....

Bikac sene once 3gun yapmistim ve 2kiloya yakin eksim olmustu son zamanda isvec yaptim 5gun kadar cok zorlu gecti tekrar buna baslasammi diye dusunuyorumm okadar cok diyet cesidi varki.... zorlanmadigim bir diyet olmustu.. bitki cayi ve tatlandiricili cay iciyordum bakalim neler olurrrr

Back