- 8 Ekim 2012
- 3.386
- 6.488
- 358
- 36
- Konu Sahibi incilideniz
- #21.121
kızlar devam edicekseniz yarın bende başlarım hiç sonunu getiremediğim bir diyet oldu benim için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tmm ozaman yarın bende başlıyorum zaten regl dönemindeyim bugün yarın olucam şişkinliğimde gider iyi olurBen devam edeceğim canım. başla bence en azından 3 kilo veriyorsun.
Tebrik ederim canm bende birara kalori sayimi yaptim ama sıkıcı gelmeye basladi bana surekli yediklerimi saymak falan. Bende bi 59 olsam cok mutlu olcam ya:/ suan 68 im ama 81 den 68e indim insallah bigun 5 li sayilari da gorurumBen bu diyeti bikac defa yaptim...kiloda verdim ama verdigim kilolar geri geldi...hic tavsiye etmiyorum..su an yine kilo veriyorum ama saglikli bir sekilde kendimi kasmadan..yormadan..kalori sayimi ile 13 kilo verdim 4 ayin sonunda..72 kilodan 59 kiloya düştü kilom...2 kilo verip 57 kg olmak istiyorum
Basarabilirsin bence canim ..yeterki iste..kalori sayimi programlari var ..ben mesela YAZIO programini kullaniyorum..fatsecretde iyi ama....bu şok diyetlerden iyidir yinede...bizim takima gel istersen..ben 8.takimdayim...cuma zayiflama yarişmasindaTebrik ederim canm bende birara kalori sayimi yaptim ama sıkıcı gelmeye basladi bana surekli yediklerimi saymak falan. Bende bi 59 olsam cok mutlu olcam ya:/ suan 68 im ama 81 den 68e indim insallah bigun 5 li sayilari da gorurum
Birkac defa takima girmeye calstim ama aktif degillerdi eger takima dahil ederlerse gelirim tabikiBasarabilirsin bence canim ..yeterki iste..kalori sayimi programlari var ..ben mesela YAZIO programini kullaniyorum..fatsecretde iyi ama....bu şok diyetlerden iyidir yinede...bizim takima gel istersen..ben 8.takimdayim...cuma zayiflama yarişmasinda