5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

3. Gündeyim tavuk ızgara yedim sabah. 2 kilo verebildim ama cok zorlamaya basladi bu beni gözümün önünden mantılarrr börekleeeer sarmalaaar geciyor

Tartiya ciktim şok oldum kizlar 68.1 kiloyum boyum 1.55.....basenler aldi basini gidiyo.hemen diyet listeleri aradim bana en uygun bunu buldum varmi tam uyupta zayiflayan bende basliyorum hemde hemen

Günaydın.Diyeti 3 gün yaptım bitti :) sürekli aynı şeyleri yemek sıkıcı geldi.Ama kilo verdim 2 kilo kadar.Şimdi başka bir yönteme geçtim.Forumlarda vardı.10 günde 12 kilo verdim diye bir başlık.O kadar kilo veremem tabi yaştan dolayı.35 yaşındayım.Sabah aç karnına 2 kupa yeşil çay içtim üstüne 1 salatalık,1 domates, 1 biber yedim sonra yine 2 büyük bardak su içtim.Midem bulanıyor acayip dolu şuan.Her hafta yöntem değiştirerek kilolar gidecek inşallah.

O diyet nedir canim yeni basladigin

Bugun 3. Gun sabah yataktan kalkamadim tam 3 kilo vermisim ama ölüyorum sandim noldu bana bilmiyorum dayanamadim az peynir vs seylerle bozdum mecburen hala nefes alamiyorum duzelirsem bugun baska bisey yemicem yarin meyveyle devam

Hangi liste ogrenebilir miyim :)

Merhaba kizlar, bendimde acil vermem gereken 5 kilo fazlam var. Patatesleri koydum haslaniyor. 66.400 kiloyum suan boyumda 1.75. Dogumdan sonra bir turlu veremedim su 5 kiloyu. Insallah bu diyetle gider. Sonuclari gun gun bildiririm size

hanımlar bende yarın başlıyorum 5 günde 5 kiloya şu başladım diye yazan hanımlar devamınıda getiirp yorum yazsalar bizede bi hayrınız dokunur motive oluruzz

Yaptım 3,5 verdim ama sömestrde insan gibi yemediğim için fazlasıyla geri aldım benden kaynaklanıyor yani
Ben de şuan kalori sayıyorum bakalım sıkıldığımda o diyeti yapmayı düşünüyorum ben de :) yine yapın üzülmeyin yine verirsiniz 3,5 kilo ne ki :)

Güzel diyetmis bende lahana diyetine baslicam bitince bunu yaparim 84 kilo 160 dogum sonrasi 10 kilo ve hamile kalmadan önceki 10 kilo

Gunaydin hanimlar, bugun ikinci gunum az once tartildim. 64.700 ciktim benn sokkk tabi. Dun 66.400 du 1.700 gram gitmis bir gunde Bugun sebze gunum yarin yine yazacagim gelismeleri mucadeleye devam

Selam kizlar. Bende bu diyeti uygulamak istiyorum fakat vejeteryan oldugum icin et gününde ne yiyebilirimki? Lüften yardim edin

cok sagliksiz bir diyet..resmen hayatinizla oynuyorsunuz..bu tarz diyetler kalp krizini tetikler..verilen kiloyu oldugu gibi geri alirsiniz benden soylemesi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…