- 21 Kasım 2015
- 2.682
- 5.656
- 73
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #19.961
Salata olur canim ben karisik salata yaptimMerhaba ben bugun patates gunundeyim 5 gun sonra tartilacagim.sebze gununde ne yiyorsunuz merak ettim.salata yesek olur mu.
istedigin kadar yiyebilirsin sinir yokMiktar olarak ne kadar yiyorsunuz?
Salata olur canim ben karisik salata yaptim
Bende turlu ve salata yedim...
bir günde mi verdin bu kiloyuTebrik ederim.ben dun patatesim olmadigi icin yumurtayla basladim acikcasi biraz zor gecti pek aram yok yumurtayla:) Ama sabah tartildigimda gozlerime inanamadim ayda 500 gr veremeyen ben 2.400 vermisim :)bugun sebzeyle devam boyle devam eder insallah
ben ergenlik çağında 70 kg olmuştum. sonra bu diyetle 43 kg oldum ve kortizonlu tedavi görüp, arkasından hamile kalana kadar da hiç kilo almadım. diyet aşağıdaki gibi;
1. gün: Sadece haşlanmış patates yiyeceksiniz. Sabah, öğlen, akşam. Başka bir şey yok. Ama istediğiniz kadar, kusana kadar yiyebilirsiniz. PATATESLERE BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR.
2. gün: Yalnızca sebze. Ama aklınıza gelebilecek her tür sebzeyi yiyebilirsiniz. Yağsız olmak kaydıyla her tür çiğ salata, yine yağsız haşlanmış sebze yemekleri, türlüler... BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR.[/COLOR][/B][/COLOR]Sabahtan itibaren HANGı SEBZELERLE BAŞLIYORSANIZ ONUNLA DEVAM EDıYORSUNUZ. ıSTERSENıZ 40 CEŞıT SEBZE YıYEBıLıRSıNıZ. AMA BU SEBZELERıN SABAH Kı TABAĞINIZDA OLMASI GEREKıYOR.YANı GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ.
3. gün: Bugün et günü. Yine sabahtan başlayarak haşlanmış, ızgara ne çeşit olursa olsun, yağsız et. Yağsız ton balığı, ızgara balık, tavuk...GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ.BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR
4. gün: meyve günü. Yine yiyebildiğiniz kadar her tür YAŞ meyveyi ( MUZ HARıÇ) tüketin.GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ
5. gün: Yalnızca yumurta. BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYORYada yağsız diyet süt veya yoğurt. seçim sizin....B]GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ[/B][/COLOR]
6. ve 7. günler bu diyetin bayramları yani dinlenme günleri, istediğinizi, özlediğinizi yiyebilirsiniz. Ama ölçülü davranmak ve ölçülü yemek gerekiyor. fazlaya kaçarsanız 5 kilonun 2 sini alıyorsunuz...
Hafta başında yine aynı sırayla diyeti uygulamaya başlayabilirsiniz.
Şekersiz açık çay, kahve, yeşil çay her daim serbest.
bana katılmak isteyen var mı??? :lepi:
bir de lütfen halsizlik yorguluk asabiyet vs hissetmemek icin haftada bir gün bira mayası kürü uygulamayı unutmayınız..
DıYETE KATILAN ARKADAŞLARIN BAŞLANGIÇ ve VERDıKLERı KG'LARI NI GÖSTEREN LıNK AŞAĞIDADIR...
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...16-5-gunde-5-kilo-diyeti-18.html#post12384216
Dün 4. günümü tamamladım. Sabah kalkar kalkmaz 3 bardak ılık su içtim.
Sabah: 1 elma ve 3 mandalina yedim.
Saat 10 gibi 2 adet kuru kayısı yedim.
Öğlen: 2 orta boy patates, üzerine maydanoz,marul, azıcık tuz ve limon ilave edip yedim.
Saat 15.30 gibi 2 adet kayısı kurusu yedim.
Akşam: Tavuk göğsü ile marullu salata yapıp onu yedim. Diyete başladığımdan bu yana günde 2 litre içebileceğim sıcaklıkta su tükettim. Kayısı yediğim için olsa gerek kabızlık sorunu yaşamadım... Ben ilk göbek kısmından kilo veririm. Şuan harika oldu verdiğim kıyafetlerden bile anlaşılıyor:)
Tartıda 55 çıktım. 1.5 kilo gitmiş durumda. Merakla pazar gününü bekliyorum. 1 kilo daha giderse benim için şahane bir sonuç.
Bugün 6. günümdü. sabah tartida 54.8 kg gördüm.
Yine 2 bardak su ictim. Bu gun calismiyorum ve gec kalktm. 11 de kahvaltimi yaptim. Gece kol ve bacaklarım cok ağrıdı. Sanirim protein almadigimdan.Bu yüzden;
Kahvaltida 2 domates 1 dilim peynir 3 zeytin ve 1 dilim kepekli light etmek yedim.
Saat 4 gibi küçük kasede sutlac yedim. 2 adet kayisi kurusu yedim.
Aksam yemeginde 1 kase çorba, salata azicik makarna ve küçük karniyarik yedim.
Akşam biraz diyeti bozsamda 54 sinirina inmek gayet güzel. 80 kilolarda olan biri bu diyetle rahatlikla haftada 4 kg verir. Ben normalde de kilolu degilim form tutmak ve bi kac kilo vermek için yaptım. Diyet sırasında en olumsuz sey bas ağrısı idi. sporda yapamadim. Sabah tarti kac gösterir paylasirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?