5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

bir günde mi verdin bu kiloyu çok çok iyi hatta şahane. benim bir sonraki diyetim belli oldu.

bisey sorucam ben su sıvı diyeti yapıyorum ve 1. haftam bugün bitiyor yarından itibaren senin dediğin diyete başlasam 5 kilo verir miyim kesin ?

Merhaba arkadaşlar bende pazartesi bu diyeti yapmak istiyorum. 2 ayda 5 kilo aldım. Farkına varmadan. Ve farkettiğimde tüm pantalonlarımın sıktığını hissettim. Boyum 158 kilom suan 56. Pazartesi sabah tartılıp yeniden yazarım buraya. Bununla birlikte Stepper kullanıyorum 1 haftadır. 1000 adım atıyorum.

Günaydın,
Arkadaşlar sabah tartıldım 56,4 kilodayım. Patatesimi yedim. Umarım 1 hafta zorlanmadan geçer. Ara ara ne kadar verdim yazarım...

Dün 1. günümü tamamladım. Sabah kalkar kalkmaz 2 bardak ılık su içtim.
Sabah: 2 orta boy patates üzerine limon sıkıp nane ve pul biber atıp yedim.

Öğlen: 2 orta boy patates, üzerine yağsız marul havuc lahanadan yapılmış 2 kaşık salata, azıcık tuz limon ilave edip yedim.

Saat 3 gibi 1 adet yağsız gevrek yedim. Açlı hissi oluştuğu için.

Akşam: 2 orta boy patates, üzerine maydanoz doğradım nane, biber limon birazda tuz attıp yedim.

Gün içerisinde ortalama 6 bardak sekersiz çay içtim. 1 lt içebileceğim sıcaklıkta su tükettim. Ayrıca dün sabah Relg oldum. Ona rağmen sabah tartıda 55,7 kg mı gördüm. İşe yarayacağını düşünüyorum. 700 gr verdim :)

Diyet biraz baş ağrısı yapıyor. Azıcıkta açlık hissi başka yan etkisini görmedim.

Dün 2. günümü tamamladım. Sabah kalkar kalkmaz 2 bardak ılık su içtim.

Sabah: 2 orta boy patates üzerine limon sıkıp nane,biraz tuz ve pul biber atıp yedim.
Saat 10 gibi 3 adet kuru kayısı yedim.

Öğlen: 2 orta boy patates, üzerine maydanoz, azıcık tuz limon ilave edip yedim.
Saat 15.30 gibi 2 adet kayısı kurusu yedim.

Akşam: 2 orta boy patates, üzerine maydanoz,marul doğradım nane, biber limon birazda tuz attıp 1 bardak ayran eşliğinde yedim. 300 adet stepper da adım attım.
Bu sabah tartıda 56 çıktım. Bünyemin kendini korumaya aldığını düşünüyorum. Üstüne reglim ve bu yüzden verememiş görünüyorum. Ama pes etmek yok devam. Sonuna kadar gideceğim. Kendimce göbeğimin gittiğini ve belimin inceldiğini hissediyorum :)

Dün 3. günümü tamamladım. Sabah kalkar kalkmaz 2 bardak ılık su içtim.

Sabah: 2 orta boy patates üzerine limon sıkıp nane,biraz tuz ve pul biber atıp yedim.
Saat 10 gibi 3 adet kuru kayısı yedim.

Öğlen: 2 orta boy patates, üzerine maydanoz,marul, azıcık tuz ve limon ilave edip yedim.

Akşam: 1 orta boy patates, üzerine maydanoz doğradım nane, biber limon birazda tuz attıp yedim.
Sabah tartıldığımda 55,5 çıktım. Reglimin 4. günü bu gün ve çok kilou olmadığım için fazla kilo veremedim sanırım. Ama pes etmek yok. Pazar gününe kadar devam edeceğim. En azından sürekli ve çok yemek yeme isteğim azaldı midem küçüldü.

Dün 4. günümü tamamladım. Sabah kalkar kalkmaz 3 bardak ılık su içtim.

Sabah: 1 elma ve 3 mandalina yedim.
Saat 10 gibi 2 adet kuru kayısı yedim.

Öğlen: 2 orta boy patates, üzerine maydanoz,marul, azıcık tuz ve limon ilave edip yedim.

Akşam: Tavuk göğsü ile marullu salata yapıp onu yedim. Diyete başladığımdan bu yana günde 2 litre içebileceğim sıcaklıkta su tükettim. Kayısı yediğim için olsa gerek kabızlık sorunu yaşamadım... Ben ilk göbek kısmından kilo veririm. Şuan harika oldu verdiğim kıyafetlerden bile anlaşılıyor:)
Tartıda 55 çıktım. 1.5 kilo gitmiş durumda. Merakla pazar gününü bekliyorum. 1 kilo daha giderse benim için şahane bir sonuç.

Merhaba senaygor hanim,
evet 3 gun toplamda 9 öğün patates yedim.

Dün 5. günümdü. 3 bardak su içtim kalkar kalkmaz.

sabah; 3 mandalina 1 elma yedim.

10 gibi 2 kayısı kurusu yedim.

öğlen; 3 mandalina 1 portakal yedim.

3 gibi cok aciktigim icin ve kan sekerim cok düştüğü icin 2.kayisi 3 hurma ve 2 adet preslenmis misir yedim.

akşam; tavuk göğsü 2 kasik dolusu salata ve ayran içtim.
gün icinde icebilecegim sicaklikta 2 litre su tükettim. sabah tartildigimda 55 kg çıktım.

Bugün 6. günümdü. sabah tartida 54.8 kg gördüm.
Yine 2 bardak su ictim. Bu gun calismiyorum ve gec kalktm. 11 de kahvaltimi yaptim. Gece kol ve bacaklarım cok ağrıdı. Sanirim protein almadigimdan.Bu yüzden;
Kahvaltida 2 domates 1 dilim peynir 3 zeytin ve 1 dilim kepekli light etmek yedim.

Saat 4 gibi küçük kasede sutlac yedim. 2 adet kayisi kurusu yedim.

Aksam yemeginde 1 kase çorba, salata azicik makarna ve küçük karniyarik yedim.
Akşam biraz diyeti bozsamda 54 sinirina inmek gayet güzel. 80 kilolarda olan biri bu diyetle rahatlikla haftada 4 kg verir. Ben normalde de kilolu degilim form tutmak ve bi kac kilo vermek için yaptım. Diyet sırasında en olumsuz sey bas ağrısı idi. sporda yapamadim. Sabah tarti kac gösterir paylasirim.

Bu diyetin özelliği bir günde sadece bir cesit besinle beslenmeniz gerektigi yani 1. Gun sadece patates 2.gün sadece sebze 3.gün sadece et 4.gün sadece meyve 5.gün sadece yumurta sanırım yanlış anladınız yada kendinize göre uyarladınız yinede tebrik ederim kilo vermeniz güzel:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…