• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydın,
buradaki arkadaslarin deneyimlerini okuyarak ve biraz araştırarak basladim. 3 gun patates yemek biraz zor ve sıkıcıydı. Ama tok tuttuğu kesin. Dün kacamak yapmama rağmen 55.1 kg çıktım tartıda.

Benim patates diyeti ile 5. günde gece kol ve bacaklarım çok ağrıdı. Sanırım protein eksikliğne bağlı kas ağrısı idi. Zararlı olabilir. 2. haftada sırf protein diyeti yapılabilir bence.

arkadaslar yarından itibaren baslıyorum umarım kısa sürede faydasını görürümm:KK49:

Merhaba.Ben bu diyete yarın başlayacağım.Şu an 61,5 kiloyum.eşimle geçen ay bahse girmiştik.Martın 8 ine kadar 52 kiloya ineceğim diye ama 1 aydır dikkat etmedim ve sürem az kaldı :) Bu diyeti 2 hafta üst üste yaparak ve sonrasında başka şok diyete geçerek 3 haftada 9 kilo vermem lazım.Buraya gün gün yazarsam diyeti bırakmam, motivasyon sağlarım diye düşünüyorum.Diyet yapan herkese bol kilo kayıpları diliyorum :)

Merhaba.Ben bu diyete yarın başlayacağım.Şu an 61,5 kiloyum.eşimle geçen ay bahse girmiştik.Martın 8 ine kadar 52 kiloya ineceğim diye ama 1 aydır dikkat etmedim ve sürem az kaldı :) Bu diyeti 2 hafta üst üste yaparak ve sonrasında başka şok diyete geçerek 3 haftada 9 kilo vermem lazım.Buraya gün gün yazarsam diyeti bırakmam, motivasyon sağlarım diye düşünüyorum.Diyet yapan herkese bol kilo kayıpları diliyorum :)
Merhabalar benim de diyetteki ilk günüm sizinle de aynı kiloyuz:) hafiften midem kıyıldı güzl güzel yemekler istemiyor degilim ama azmettik sizin de Dediğiniz gibi her gün buraya yazarsak motivasyon olur durmak yok devamm:)

arkadaslar daha 1.günü atlattm ama cok halsizlik var üzerimde.. önceki sayfaları biraz okudum da moralim bozuldu acıkcası. .hemen geri alınır bu kilolar denmis.. ama yine de dayanmaya calısacagım :/

arkadaslar daha 1.günü atlattm ama cok halsizlik var üzerimde.. önceki sayfaları biraz okudum da moralim bozuldu acıkcası. .hemen geri alınır bu kilolar denmis.. ama yine de dayanmaya calısacagım :/
Merhaba.Ben her kış 62 ye çıkarım ve her bahar aylarında da diyete başlayıp yaza kadar hem de çok dikkat etmeden 54 e kadar düşerim.son 4-5 kiloyu da 1 hafta 10 gün içinde şok diyetlerle veririm. Diyet bitince aşırı yemedikten sonra kilo alınmaz.En fazla 1 kilo su gelir geriye.diyet sonrası da dikkat etmek lazım Ben dün akşam yemeği fazla kaçırdığım için hatta gece tatlı krizim geldi Nutella kaşıkladım.Bugün 61.8 kg ile diyete başladım.Sabahları direk diyete başlayamam.kahve içtim şekersiz şimdi patateslerin haşlamanmasını bekliyorum.

Ayrıca ben çiğ kabak yiyerek çok güzel kilo veriyorum.sağlıksız belki ama tatile giderken de son 3 gün sadece acıktıkça salatalık yer gibi kabak yiyorum aralarda da şekersiz çay ve kahve.Bu diyette de sebze gününde sadece kabak yiyeceğim.Geçen yaz tatil öncesi 3 günde 2-3 kilo arası vermiştim sadece kabak yiyerek.

Merhaba.Ben her kış 62 ye çıkarım ve her bahar aylarında da diyete başlayıp yaza kadar hem de çok dikkat etmeden 54 e kadar düşerim.son 4-5 kiloyu da 1 hafta 10 gün içinde şok diyetlerle veririm. Diyet bitince aşırı yemedikten sonra kilo alınmaz.En fazla 1 kilo su gelir geriye.diyet sonrası da dikkat etmek lazım Ben dün akşam yemeği fazla kaçırdığım için hatta gece tatlı krizim geldi Nutella kaşıkladım.Bugün 61.8 kg ile diyete başladım.Sabahları direk diyete başlayamam.kahve içtim şekersiz şimdi patateslerin haşlamanmasını bekliyorum.
Bugün 2.günüm yani sebze günüm .. Karnıbahar ve havucla geciriyorm.. Sadece sabah arkadaşların ısrarı üzerine cooook kücük bi Parça simit yedim o kadar ama sonrasında Yürüdüm yaktığımı düsünüyorum :) kabak diyeti cok Hoşuma gitti bundan sonra onu deneyeyim tskler:)

Bende patates yedim bugün 1 tane kaldı akşam onu yerim..7 km yürüdüm acıktıkça su içtim...sömestrde acayip kilo almışım bu diyetle 3 kilo versem süpr olacak...sonra bi liste buldum onu yapacağım..kolay gelsin kızlar :)

Günaydın. Dün 61.8 ile başlamıştım sabah 60.5 ile uyandım.Haftasonu fazla kaçırdığım için vücuttaki şişkinlik gitti ilk gün ama yine de moral verdi bana.

Ben ise maalesef bazı sağlık sorunlarımdan dolayı bugün diyetin baya dışına çıkmak durumunda kaldım... 1 gün ara verdim sorun olmaz umarım ins yarın meyve gününden devam edeceğim...

Bugün 3. Gün ve 500 gr daha gitti dünden beri.2 günde toplam 1 kg 800 gr gitmiş oldu.5 gün sonunda roplam 3 kilo versem süper olacak.

Benim et gunu bugun...tavuk pisiriyorum..1 kase yoğurt yedim 1 etimekle 1 yumurta yedim bide...kirginlik var ustumde enerji oldun diye :)

Back