- 6 Şubat 2015
- 44
- 18
- 88
- 37
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #20.021
Hala devam ediyormusunuz sonuç nedirGunaydin hanimlar, bugun ikinci gunum az once tartildim. 64.700 ciktim benn sokkk tabi. Dun 66.400 du 1.700 gram gitmis bir gunde Bugun sebze gunum yarin yine yazacagim gelismeleri mucadeleye devam
Hala devam ediyormusunuz sonuç nedir[/QUO
Devam edemedim halen diyetteyim fakat ikinci gun misafirim gelince bozuldu bende biraktim kendi usulumle haftada bir kilo zayiflayarak gidecek sanirim
Günaydın bende 2.gunumdeyim.sabah tarildim regl ln olmama rağmen 900 gr gitmiş sabah sebzeyle ugrasamadim o yuzden kizimla az kahvaltı yaptim artkk sebze zamani ispanak, domates,haşlanmış patates,maydanoz limonum var bunlarla idare edicem bugunMerhaba arkadaşlar.
Ben de bugün bu diyete başladım patates günündeyim.
Siz tecrübelilere bir şey sormak istiyorum.
5. günde yumurta ile bilikte her öğün 1'er bardak süt de içebilir miyiz?
Yoksa yumurtaysa sadece yumurta, sütse sadece süt mü tüketmeliyiz?
Günaydın bende 2.gunumdeyim.sabah tarildim regl ln olmama rağmen 900 gr gitmiş sabah sebzeyle ugrasamadim o yuzden kizimla az kahvaltı yaptim artkk sebze zamani ispanak, domates,haşlanmış patates,maydanoz limonum var bunlarla idare edicem bugun
Geçmiş olsun arkadaşım. Acil şifalarMerhaba kızlar elektrik kesintisi olduğu için yeni girdim nete 800 gr da bugun gitmiş disimi cektirdim ameliyat li oldu sabah az kahvaltı yaptim aç olmaz mis.4 te meyve yedim ama zor cignedim akşam yeşil mercimek yaptım eve kucuk bi kase ondan yicem mecbur yarinda et sanirim ya balik yerim yada y.mercimek
Bu diyet bana daha iyi geldi deli gibi ac olma dim harfiyende uyamadım regl olduğum halde yine iyi kilo verdim surekli yapabilirim bu diyeti ayda 2.3 kez zayiflayana kadarGeçmiş olsun arkadaşım. Acil şifalar
Nasıl bu diyetten memnun musun? Lahana diyeti ile karşılaştırdığında hangisi daha kolay geldi?
Bu diyeti yapmaya gönüllü kimse yok mu yanıma yoldaş arıyorum.
Çok sevindim en azından yalnız olmayınca 1 haftayı tamamlarız pes etmeden.Ben varım. Bir aksilik olmazsa yarın başlamayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?