5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Bnde 160 boyunda 56 kiloyum. Diyet guzel gozukuyor kilo verdirir ama bu giden 5 kilo yag degildir herhalde. Bende yapmak istiyorum ama diyeti biraktiktan bir sure sonra verdigimden de fazlasini almaktan cok korkuyorum lutfen bu diyeti uzun zamn once yapan varsa yorum yapsin yada yapacak arkadaslar bilgi sahibiyse paylasabilirmi?

Ben bu diyetle birlikte Leslie sansone ile 3 mil yürüyüş programını evde uygulayacağım kas yıkımına karşı

günaydin
ben dün ilk günü atlatim ama 100 gr aldim
bugün sebze gününde vücütan ödem atigini bildigim icin ve yardici oldugu icin lahana ve biberle yola devam ediyorum eger yarin sabahta kilo almis gösterirse tarti dönerim isvecime:/

Günaydın. Başladım bugün. Acılı patates yiyorum. Bir hafta içinde kilo verebilirsem devam edeceğim. Veremezsem merhaba Isveç diyeti diyeceğim. Hadi bakalım,bugün başlayanlar,löp löp yağ gitsin vücudumuzdan.

83.5 ile 5 t3 5 e başladım bugün bakalım sonuç ne olacak.
Patateslerimi haşlayıp iş yerine getirdim. Limon sıkacağım. Baharat dökmeyi unuttum sabah aceleyle çıkarken. Limon alıp tatlandırmak en iyisi.

tuzsuz da zor olur ya
Tabiki zor olur ama ben bu diyeti kesinlikle saglikli bulmuyorum giden kilo su ve kastan olusuyor hicbir faydasi yok ilk bas mutlu olunuyo zayifladik diye ama daha sonra kiloyu tekrar aliyomusuz dunyada obez olmanin bi cok nedeni bu uygulanan sok diyetlermis.
Buradaki herkese sesleniyorum eger kilo vermek istiyorsaniz dra giderek sizin vucudunuza ozel bi program olusturulmasi gerekiyormus cok yanlis yaptigimiz kilo vercez diyerek omur boyu kalici olacak kilolari alicaz.
Simdi arastirdim bunu sizlerle paylasmak istedim

Arkadaşlar bir hafta boyunca bu diyeti gevşek bir şekilde uyguladım gevşek derken mesela az miktarda da olsa tuz kullandım sebze gününde yoğurt kullandım ve et ve tavuk gününde normal yemek yedim az bir şekilde tabiki ve bi haftanın sonunda 3 kilo verdim çok zorlanan arkadaşlar birde böyle deneyebilir belki

Aynen bende çok bitkin düştüm ilk günde başım da ağrıyor. Bir de mutsuzum hiç bana göre değil bu diyet anladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…