• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

yıne yazıyorum arkadaşlar yapmayın sağlıksız saçmasapan bir diyet ben yaptım sız yapmayın harfiyen uydum verdim ama hemen geri aldım boşa uğraşırsınız bende kızıyordum benım gıbı yazanlara yapmayın sağlıksız falan diyorlar yazıyorlar dıye ama haklılarmış boşa vaktınız gıdıyor bızım boşa harcanacak vaktımız yok acıl kılo vermemız lazım evet ama 3 ver 3 gerı al boole oluyor vakıt boşa gecıyor kalıcı vermemız lazım bız bu kıloları 5 gunde almadık doğal olarak 5 gunde vermemız tıbben mumkun değil verıp gerı almaktansa az verıp kalıcı verelım bunu 1 aya yayalım arkadaşlar bu dıyette bağıırsaklar boşalıyor vıcuttakı su gıdıyor kas erıyor aklınız varsa bu tarz soklardan uzak duurun

coook sik yaptim her defasinda da basariya ulastim 5 gunde 7 kilo verdigim bile oldu ama sonuc gel gor ki husran. her defasinda verdigimden daha fazlasini aldim bu gun lahana corbasi diyetine basladim 104.2 kiloyum. 5te 5 diyetinden sonra saglam bir koruma programi yapmazsaniz kizlar kilolar oldugu gibi geri geliyor.
bir arkadasim 5 gun yapip 2 gun bozarak 5 kilo verip ikisini geri alarak ideal kilosuna ulasti simdi koruma programini da bitirdi 3 yildir da 57 kg. sonuc olarak 54 kilo verdi 1 yil bile surmedi... basaran basariyor... :)

Merhaba arkadaşlar.
Ben de bugün bu diyete başladım patates günündeyim.

Siz tecrübelilere bir şey sormak istiyorum.
5. günde yumurta ile bilikte her öğün 1'er bardak süt de içebilir miyiz?
Yoksa yumurtaysa sadece yumurta, sütse sadece süt mü tüketmeliyiz?

Merhaba arkadaşlar.
Ben de bugün bu diyete başladım patates günündeyim.

Siz tecrübelilere bir şey sormak istiyorum.
5. günde yumurta ile bilikte her öğün 1'er bardak süt de içebilir miyiz?
Yoksa yumurtaysa sadece yumurta, sütse sadece süt mü tüketmeliyiz?
Günaydın bende 2.gunumdeyim.sabah tarildim regl ln olmama rağmen 900 gr gitmiş sabah sebzeyle ugrasamadim o yuzden kizimla az kahvaltı yaptim artkk sebze zamani ispanak, domates,haşlanmış patates,maydanoz limonum var bunlarla idare edicem bugun

Günaydın bende 2.gunumdeyim.sabah tarildim regl ln olmama rağmen 900 gr gitmiş sabah sebzeyle ugrasamadim o yuzden kizimla az kahvaltı yaptim artkk sebze zamani ispanak, domates,haşlanmış patates,maydanoz limonum var bunlarla idare edicem bugun

Günaydın.
Benim de 900 gr gitti.

Ben de sebze günümdeyim şuan salata yiyorum.
Aslında sebze çorbası yapacaktım ama midem kazındığı için onun pişmesini beklemek istemedim.

Sanırım bende buna başlıcam lahana yapamadım 2. Gün bozmak zorunda kaldım yoğun baş dönmesi göz kararması yaşadım birazda sanırım kendime itiraf edemediğim panik atağım var ama atlatıcam önce bu kiloları verip özgüvenimi geri kazanmalıyım

Kilo kaybı için goji meyvesi içinde en etkin 15 madde barındırır. Doğal bir ürün olan goji berry üzümü , sindirim ve metobolizmayı hızlandırmaya yardımcı olur. Bağışıklık sistemini güçlendirmeye yardımcı olur. Sağlıklı kilo kaybına yardımcı olan doğal, etkili ve garantili bir üründür. Doğal bir antitoksidandır. Tokluk hissi vererek kilo vermenize yardımcı olur. Zayıflarken sağlığınızdan olmayın. Hem zayıflayın hemde vucudunuz mineral ve vitamin eksikliği çekmesin. Vitamin deposu olan goji berry üzümü vucut direncini yitirmeden zinde kalmanızı Yardımcı Olacaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba kızlar elektrik kesintisi olduğu için yeni girdim nete 800 gr da bugun gitmiş disimi cektirdim ameliyat li oldu sabah az kahvaltı yaptim aç olmaz mis.4 te meyve yedim ama zor cignedim akşam yeşil mercimek yaptım eve kucuk bi kase ondan yicem mecbur yarinda et sanirim ya balik yerim yada y.mercimek

Merhaba kızlar elektrik kesintisi olduğu için yeni girdim nete 800 gr da bugun gitmiş disimi cektirdim ameliyat li oldu sabah az kahvaltı yaptim aç olmaz mis.4 te meyve yedim ama zor cignedim akşam yeşil mercimek yaptım eve kucuk bi kase ondan yicem mecbur yarinda et sanirim ya balik yerim yada y.mercimek
Geçmiş olsun arkadaşım. Acil şifalar
Nasıl bu diyetten memnun musun? Lahana diyeti ile karşılaştırdığında hangisi daha kolay geldi?

Geçmiş olsun arkadaşım. Acil şifalar
Nasıl bu diyetten memnun musun? Lahana diyeti ile karşılaştırdığında hangisi daha kolay geldi?
Bu diyet bana daha iyi geldi deli gibi ac olma dim harfiyende uyamadım regl olduğum halde yine iyi kilo verdim surekli yapabilirim bu diyeti ayda 2.3 kez zayiflayana kadar

Kizlar birsey danisicam 1.5 gündür elektrik yoktu 14 aylık oglum icin somon alip dilimleyip dondurucuda sakliyodum hafif cozunmus bisey olurmu yarin et gunumde denesem

Devam eden varmı durum nedir verebildinizmi bende ptesi kesin başlıyorum hızlı bir 10 kg vermem lazım bu ay sonuna kadar verirmiyim sizce çok stresliyim biraz motive edin beni

Yrn bende başlıyorum yaşasın patates diyip başlıcam ama acaba sebze günündede patates yiyebilirmiyiz birbirimize destek olalım

Back