- Konu Sahibi umutlabeklebabby
İnşallah öyledir dua edin nolurInsallah yerlesme kanamasidr cnmm.. Ilac kullanirken adet olunmaz diye biliyorun:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah öyledir dua edin nolurInsallah yerlesme kanamasidr cnmm.. Ilac kullanirken adet olunmaz diye biliyorun:)
Kuzum bilfigin adetmi doktora sor gibi ilac kullanirken adet gelmez biliuorum insallah yerlesmedirKızlar ben galiba bugün itibari ile hasta oldum bildiğin kırmızı kan geliyor resmen hiç tutunamamış 6. Günde bütün hayaller çöp
Bana transfer sonrasında hemşire eğer kırmızı kanama olursa hemen bizi arayın, kan sulandırıcı yapmış olabilir dedi. Doktora gittiniz mi?Kızlar ben galiba bugün itibari ile hasta oldum bildiğin kırmızı kan geliyor resmen hiç tutunamamış 6. Günde bütün hayaller çöp
Senin durumun nasıl?Bana transfer sonrasında hemşire eğer kırmızı kanama olursa hemen bizi arayın, kan sulandırıcı yapmış olabilir dedi. Doktora gittiniz mi?
Çok güzel maşallah, kan sulandırıcı yapıyor o açık renkli kanı. Estrofemi nedir? bana sadece iğne ve kan sulandırıcı verdiler mesela. Dokuzuncu günümdeyim hiç bir belirti yok bende şu an.Kızlar sabah direk aradım hastaneyi kan sulandırıcıyı kestirti estrofemi sabah akşam 2 tane iç dedi. Şimdi kesti çok şükür Doktorda imkansız gibi birşey adet olman dedi. Acaba neden öyle oldu ve şimdi kesildi.
Valla bilmiyorum benim bu ikinci denemem ikisindede estrofem transfer öncesinden başlattıÇok güzel maşallah, kan sulandırıcı yapıyor o açık renkli kanı. Estrofemi nedir? bana sadece iğne ve kan sulandırıcı verdiler mesela. Dokuzuncu günümdeyim hiç bir belirti yok bende şu an.
Ben de kullanıyorum bu ilacı günde 3 defa 23 martta transfer oldum hiçbir belirtim yokValla bilmiyorum benim bu ikinci denemem ikisindede estrofem transfer öncesinden başlattı
Benim de bugün kahvemsi leke geldi korktum kan tahlili yaptırdık 9. Günde 521 çıktıInsallah yerlesme kanamasidr cnmm.. Ilac kullanirken adet olunmaz diye biliyorun:)
Maşallah değeriniz çok güzel ikiz mi geliyorBenim de bugün kahvemsi leke geldi korktum kan tahlili yaptırdık 9. Günde 521 çıktı
4. Günde kaset testte çift çizgiyi silik gördüm 2 embriyo transferi bakalım kesenleri daha görmedik
Rabbim herkesin yüzünü güldürsün inşallah
Aminn çok sevindim hayırlı olsun kucağınıza sağlıkla almak nasip olsun benim pazar günündendir ara ara kahve rengi lekelenmem oluyor bugünde geldi çok korkuyorumBenim de bugün kahvemsi leke geldi korktum kan tahlili yaptırdık 9. Günde 521 çıktı
4. Günde kaset testte çift çizgiyi silik gördüm 2 embriyo transferi bakalım kesenleri daha görmedik
İnşAllah öyle olmasını umuyorumMaşallah değeriniz çok güzel ikiz mi geliyor
Benimde ara ara geliyor tedirgin olmayın hatta sevinin tutunmuşAminn çok sevindim hayırlı olsun kucağınıza sağlıkla almak nasip olsun benim pazar günündendir ara ara kahve rengi lekelenmem oluyor bugünde geldi çok korkuyorum
Ayy aminn Allahım duy sesimizi bu arada ben çalışıyorum doktor normal hayatına dön dedi. Bide çok gıcık öksürük tutuyor beni ondanda çok korkuyorum of ne bilim yaaBenimde ara ara geliyor tedirgin olmayın hatta sevinin tutunmuş
Çok sevindim Allah sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin. Taze transfer miydi?Benim de bugün kahvemsi leke geldi korktum kan tahlili yaptırdık 9. Günde 521 çıktı
Donmuş 5.gün transferiÇok sevindim Allah sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin. Taze transfer miydi?
Hayırlı olsun inşallah eski mesajlarına baktım 4.gunun testi için bulamadım varsa koysana ne kadar silikmi çıktı ben denemedim de günümü bekliyorum ama merak ediyorum nasıl çıktı seninkiDonmuş 5.gün transferi
Çift embriyo mu yoksa tek embriyo mu konuldu sizeDonmuş 5.gün transferi
Rabişçim biri 4 gün biri 6 gün sabahı transfer günü hariçHayırlı olsun inşallah eski mesajlarına baktım 4.gunun testi için bulamadım varsa koysana ne kadar silikmi çıktı ben denemedim de günümü bekliyorum ama merak ediyorum nasıl çıktı seninki